VLOG: Tilburg 10 Miles #246

Het race verslag van de Tilburg 10 Miles volgt morgen, maar voor nu laat ik jullie achter met de vlog van gisteren. Heb niet zoveel gevlogd als ik aanvankelijk had willen vloggen, maar is nog best een uitdaging om daar veel mee bezig te zijn op een dag als gisteren. Die meiden leren kennen en tussendoor 10 Engelse mijlen lopen bleek lastiger dan ik aanvankelijk had ingeschat. Mijn excuses.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Tessa
  september 4, 2017 / 17:56

  Super leuke vlog! Krijg weer helemaal de kriebels om een wedstrijd te lopen.. It’s been ten years, bizar!! Voor de Bruggenloop in december kan iedereen zich toch opgeven om (hopelijk!) met jou te mogen lopen? :) Of is dat ook alleen voor NYC meiden? Ik zou namelijk ontzettend graag je eens willen zien en willen meedoen!

 2. Jeanine
  september 4, 2017 / 18:19

  Meestal als je verwarming vanzelf aanslaat is er iets kapot. Weet even niet meer wat precies maar wij hebben het ook gehad. Is zo te repareren door iemand. Je kunt altijd de stekker er uit doen !

  • Annemerel
   Auteur
   september 4, 2017 / 20:00

   Thanks voor de tip! Als het nog eens gebeurt bel ik de man van de CV weer

 3. Joyce
  september 4, 2017 / 20:26

  Ik vond het heel leuk je even gesproken te hebben! Ik had je al een paar keer gezien die dag maar ik vond het zo awkward om op je af te stappen, omdat ik jou natuurlijk wel herken maar andersom weet jij niet wie er naar jouw vlogs kijkt. Vind je dat soms geen gek idee? Al zal je er vast ook wel gewend aan zijn geraakt.

  Maar goed… Zoals ik zei had ik ook echt een super hoge hartslag (172 zelfs, abnormaal). Ik denk dat het gewoon de temperatuur was. In Berlijn zal het ons vast beter af gaan. De start is daar lekker vroeg.

  Succes nog met je voorbereidingen en je lange duurloop.

 4. Ilse
  september 5, 2017 / 23:17

  Leuk om dat wedstrijdgevoel weer mee te krijgen en ik vind het een leuke vlog geworden!