VLOG: Soms werkt het gewoon #24

Je hebt van die dagen waarop eigenlijk alles fout gaat. Ieder stoplicht springt net op rood wanneer jij aan komt rijden, de printer doet niet wat je wil, de wasmachine verpest je favoriete trui. Van die kleine vrijdag-de-dertiende dingen. Gisteren had ik voor de verandering het tegenovergestelde. Alles werkte gewoon…

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. januari 25, 2017 / 17:25

  Juist die afwisseling tussen wat meer bijzondere dagen en deze gewone werkdagen vind ik wel leuk :) Lekker dat het vandaag (eeeh gisteren dus) eens allemaal goed verliep, dat is ook wel eens fijn! Ik kijk je vlogs nog steeds iedere dag met veel plezier (soms om de dag en dan twee in één keer), omdat ze niet zo lang zijn blijf ik lekker kijken en wordt het niet saai.

 2. Tamar
  januari 25, 2017 / 17:40

  Ik hou van je vlogs! Ik moest lachen om je Wikipedia avond bezigheid. Herkenbaar dat soort dingen haha.

 3. Kristel
  januari 25, 2017 / 22:57

  Hey Annemerel! Ik lees je volg nu al denk ik een jaar met veer plezier:) nou ga ik van t weekend met m’n vriend een nachtje naar Den Haag en vroeg me af of je een leuke uitgaans en diner tip hebt?

  • Annemerel
   Auteur
   januari 26, 2017 / 15:21

   Wat leuk! Ik vind het Plein meestal het leukste in het weekend voor drankjes en ‘uitgaan’. Eten moet je doen bij Sushimeisjes of Kiraku (sushi) en South of Houston is ook leuk.

   • Kristel
    januari 26, 2017 / 20:02

    Top!! Dankjewel:)

 4. Ilse
  januari 26, 2017 / 11:01

  Die dagen zijn ook erg fijn en als het soms gebeurd kun je het alleen maar meer waarderen! En dat soepje bij sla zag er lekker uit, toch maar eens naar sla toe als ik eens in de buurt ben.