VIDEO: Mijn tas inpakken

Ik ben inmiddels een zelf benoemd pro in het inpakken van mijn tassen en koffers als ik op reis ga. OK. Ik ben niet echt van de light-packing, maar daar tegenover staat wel dat ik vrijwel nooit iets vergeet mee te nemen en dat ik het klusje vaak in afzienbare tijd kan klaren. Benieuwd hoe ik dat precies doe? Ik heb er een video van gemaakt. Inclusief ‘Pro Tips’.

Hoop dat jullie het weer een leuke video vonden en tot snel!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Britt
  juni 2, 2016 / 13:16

  Je kan meer kleding in je koffer kwijt (en het kreukt minder snel) als je het oprolt ;-).

 2. Yvonne
  juni 2, 2016 / 14:15

  Wauw je neemt veel mee! Dat deed ik eerst ook hoor, totdat ik 2 maanden ging reizen in Zuid-Afrika en alleen een rugzak van 40l had om mee te nemen, toen moest ik keuzes maken. Al nemen alleen maar zomerkleren ook veel minder plek in beslag dan truien en lange broeken. Als ik de luxe van een auto had, zou er ook veeeel meer mee gaan.
  Alvast veel succes met je trail!

 3. Jac
  juni 2, 2016 / 14:45

  Hoe je een koffer inpakt daar kom ik zelf nog wel uit. Maar kun je een vlog maken over hoe je het voor elkaar krijgt om zo vaak op reis te gaan en hoe je dat betaalt?

  • Sanne
   juni 2, 2016 / 14:53

   Je hoeft het niet te kijken. En daarnaast, is ze daar enige verantwoording over verschuldigd? Ik vraag jou toch ook niet om je inkomen te vermelden inclusief excelsheet met waar je het aan uitgeeft?

 4. Anouk
  juni 2, 2016 / 15:18

  Normaal gesproken reageer ik eigenlijk nooit maar ik wilde toch even kwijt dat ik het een hele leuke vlog vind! Je manier van praten is fijn en het is prettig om naar te luisteren. Daarnaast ben ik fan van je kledingstijl! Heel veel succes in Oostenrijk, en vergeet niet te genieten!! :)

 5. juni 2, 2016 / 15:45

  Leuke video weer! En wat een leuke items gaan er weer mee. Heel veel plezier in Oostenrijk! Ik ben heel erg benieuwd naar je verslagen erover!

 6. Tessa
  juni 2, 2016 / 15:48

  Hahaha, ik heb 3 maanden door Indonesie gereisd en had de helft mee van wat jij mee neemt! Je hebt echt niet zoveel nodig. Waarom 2 jurkjes meenemen als je geen gelegenheid krijgt om ze te dragen? Veel plezier met je trail run!

 7. Geen naam
  juni 2, 2016 / 18:12

  Leuke vlog! Ik neem zelf altijd veeeeel minder mee hoor! Vooral naar verre bestemmingen. Succes!

 8. juni 2, 2016 / 19:46

  Leuke video! Ik pak echt precies hetzelfde in zoals jij: de hele tijd denkend wat als dit… of stel dat dit…, haha. Gelukkig kan dat ook als je met de auto reist ;-)

 9. juni 2, 2016 / 21:06

  Haha wow dat is wel heel veel, maar ik herken het wel als ik op vakantie ga neem ik ook meestal teveel mee. Maar als ik met het vliegtuig ga moet ik toch keuzes maken. Ga je met de auto hoef je daar niet zo over na te denken ;)

 10. Ilse
  juni 2, 2016 / 22:36

  Wat neem je een hoop kleding en schoenen mee zeg! En helemaal voor 5/6 dagen. Heel veel plezier en succes in Oostenrijk!

 11. Maaike
  juni 3, 2016 / 11:43

  Wow wat enorm veel spullen neem je mee zeg, zeker voor maar 5/6 dagen haha! Maarja iedereen pakt op haar eigen manier natuurlijk :) Hopelijk heb je het super naar je zin in Oostenrijk en gaat de Hochkönig goed! Wat ik me wel afvraag: voel je je niet alleen als je een aantal dagen alleen in zo’n hotel zit in het buitenland zonder bijvoorbeeld familie/vrienden/mensen van een persreis? Misschien wil je daar een artikel overschrijven hoe je dat doet als je alleen bent voor langere tijd, hoe je je daarbij voelt enzo? (Zomaar een ideetje hoor :))

 12. juni 3, 2016 / 12:04

  Leuke video Annemerel! Mijn pro-tip: leg alles klaar op je bed en leg dan 50% van de kleding/schoenen terug haha, werkt best goed voor mij! Ik denk altijd dat ik terplekke nog iets kan kopen in bv. Zara als het nodig is, maar dit gebeurt vrijwel nooit. Had ongeveer de helft van dit mee voor 2 maand reizen in 3 verschillende klimaten.. Hoe minder je meeneemt, hoe minder je moet nadenken over je outfit, ook wel handig!