VIDEO: Greetings from the autostrada

Natuurlijk ZEI ik dat je geen video’s van me hoefde te verwachten voordat ik terug was uit Italië. Maar toen was het internet beter dan verwacht en begon het te kriebelen.

Dolce far niente (helemaal niets doen en daar ontzettend van genieten) is gewoon niet helemaal aan mij besteed. Zo staat mijn out-of-office ook nog steeds niet aan en lees ik iedere reactie op mijn blog (zo veel! dankjewel!) en social media. Dus ja, dan kan een video editten en online zetten er ook nog wel bij. Met trots presenteer ik nu dan ook… mijn eerste vlog vanuit Italië. Of nou ja, vanaf de Autobahn en autostrada en een klein beetje vanuit Toscane.

Arrivederci, Ciao!

Delen:

13 Reacties

 1. juli 12, 2016 / 13:49

  Superleuk! Ik ga in september naar Italië dus kom nu alvast in de stemming met jouw vlogs :)

 2. Desiré
  juli 12, 2016 / 14:23

  Jaaa leuk toch nog een vakantievlog :) thx!

 3. Amber
  juli 12, 2016 / 16:48

  Wat heerlijk!! Ik ga zelf over 4 weken naar italie en kom door deze vlog helemaal in de stemming.

 4. juli 12, 2016 / 17:37

  Haha, typisch Annemerel om toch te gaan bloggen :)

  Leuk dat je ons zo meeneemt en het vakantiegevoel gunt! Mag ik wel een kleine tip geven? Ik vind die muziekjes onder die “natuurbeelden” erg leuk, maar voor mijn gevoel staat het volume daarvan een stuk hoger in verhouding tot je gesproken tekst. Ook wordt de muziek best wel plotseling gestopt wat voor abrupte overgangen zorgt. Je zou bijvoorbeeld het weg kunnen faden voordat je begint te praten?

 5. Koraline
  juli 12, 2016 / 21:59

  Ik zag hem gisteravond op youtube al voorbij komen, dacht dat ie van vorig jaar was, maar hij is dus hartstikke vers van de pers! Leuk!

 6. Ilse
  juli 12, 2016 / 22:17

  Zo word je heel erg leuk verrast! Leuke eerste vlog van de vakantie trouwens!

 7. Tessa
  juli 12, 2016 / 23:49

  Wat leuk zo’n spontane Italië volg! Geniet nog van de rest van jullie vakantie ^^

 8. Dagmar
  juli 13, 2016 / 07:49

  Wat leuk!!! Dacht er toevallig gister nog aan, pfff nog lang wachten voordat de video’s van Annemerel in Italië online staan… Ik ga volgende maand naar Italië dus jouw video’s zijn al een soort van voorpret :-) Veel plezier nog!!

  • Dagmar
   juli 13, 2016 / 22:03

   Nu eindelijk de video gekeken, super leuk!!! Ook mooie timelapse ;-). De muziek tussendoor vind ik juist iets toevoegen aan de video, lekkere afwisseling. Zo zie je maar dat smaken verschillen :-). En die pasta zag er echt heerlijk uit omg.

 9. juli 13, 2016 / 18:04

  Oo dat brengt wel vakantie herinneringen met zich mee zo! Geniet ervan!

 10. Rianne
  juli 14, 2016 / 21:07

  Leuke verrassing!!! Echt een leuke gezellige eerste vlog:) ik krijg heimwee naar mijn italie trip van de afgelopen twee jaar:( maar heeeel veel plezier nog, liefs Rianne

 11. juli 15, 2016 / 21:19

  Wat een superleuke video! Ik heb ‘m net voor de tweede keer gekeken, dit keer met m’n moeder! Die jou blog dus nu ook kent, omdat mijn gastblog online kwam gisteren. Ze vond het heel erg leuk! Bij alles wat ze nu doet zegt ze: moet je dat niet filmen voor je blog, dan zet je het online in een video. Ze vertelt nu ook bij alles wat ze doet, wat ze aan het doen is “voor de video”. Heel erg leuk!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 15, 2016 / 22:07

   Hahaha wat leuk! Moeders zijn de leukste :-) (samen met vaders)