VIDEO: De ultieme plank workout met Roos

Zoals je misschien wel weet is de plank mijn favoriete core-versterkende oefening. Gewoon omdat ‘ie zo lekker makkelijk is. Zwaar, maar eh.. er komt niet echt veel coördinatie aan te pas, je kunt gewoon lekker stilstaan.

Voor deze workout ging ik samen met Roos de uitdaging aan en deed ik een vijf minuten workout met verschillende variaties van de plank. Het ging ons niet heel erg makkelijk af, maar Roos zegt dat ze nu ze de workout meerdere keren gedaan heeft, ze het er een stuk beter van afbrengt (ik moet heel eerlijk toegeven dat ik sindsdien de workout niet meer gedaan heb.. mijn yogamat ligt nog steeds in de auto van de vakantie. Zo slecht).

Ik presenteer jullie, de plank workout met Roos. Heel benieuwd hoe jullie het er van af brengen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  augustus 3, 2017 / 16:24

  Leuk om een keer een work-out video te zien, al ben ik waarschijnlijk te lui om hem zelf te doen, haha

 2. augustus 3, 2017 / 18:42

  OMG ik ben dood denk ik als ik dit ga doen… kan nu net aan 30 seconden planken, maar begin pas. En heb hiervoor 30 jaar niks aan sport gedaan…
  Sla hem wel even op, mooie uitdaging voor later! (ga 1 sept beginnen in sportschool, dus zal uiteindelijk wat sportiever worden. Toch?)

 3. Marion
  augustus 4, 2017 / 08:27

  Hou op zeg, dit is toch VEEL te zwaar. Respect dat jullie hem zo netjes doen. Ik ging helemaal kapot. Maar: superleuke video zo samen! Leuk als jullie dat vaker doen. Ben meteen ook maar weer geabonneerd op het herleefde kanaal van RoosmarijnLiselotte, voor de billen en benen. Heel leuk! Ik ga je workout vandaag op kantoor tussen de bedrijven door met een collega doen. En dan daarna nog heel vaak tot ik ‘m ook kan doen zonder tussentijds ter aarde te storten. :-)

 4. ingrid
  augustus 5, 2017 / 17:16

  Respect en ontzettend leuke fimpjes van jullie beiden. Ook heerlijk dat jullie de momenten er niet uit hebben geknipt dat t even niet lukte!! Heb ze beiden net meegedaan en net als jullie ook tussendoor even moeten stoppen haha

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 5, 2017 / 18:09

   Zo leuk om te lezen! En you go girl!