FRIDAY FAVOURITES: 265

Favourite Moment – 12 kilometer hardlopen met mijn vader en zusje

Ik had me geen betere start van de zondag kunnen bedenken. Twaalf kilometer hardlopen samen met mijn vader en zusje. Een strakblauwe lucht, ochtendzonnetje, fijne route langs weilanden en landhuizen. Ja zo zou ik iedere dag wel willen beginnen. Ontzettend dankbaar dat ik een vader en zusje heb met wie ik mijn liefde voor hardlopen kan delen. En … die voor de verandering een keer niet geblesseerd zijn. En dan ook nog eens allebei tegelijk. What are the odds?

Favourite Announcement – Carpool Karaoke Ed Sheeran

Dit belooft fantastisch te worden volgende week…

Favourite Armcandy – Buddha to Buddha

Na zeven jaar lang iedere dag Tiffany’s armbandjes om mijn pols gedragen te hebben (kreeg mijn eerste drie armbandjes voor mijn 21ste verjaardag, ben nu net 28) is mijn pols de afgelopen weken behangen met mijn armbanden van Buddha to Buddha. Het werd wel eens tijd voor een verandering. Ik zeg niet dat ik mijn Tiffany’s sieraden nooit meer ga dragen (ik combineer ze nu vaak ook en afwisselen is ook gewoon leuk) maar nu ben ik hier heel blij  mee. Nog steeds zeer content met het feit dat Buddha to Buddha mij (en een aantal anderen) gekozen heeft als brand ambassador.

Favourite Office – Outside

Op het strand bij Millers Beach, op het terras in Amsterdam West, of in de achtertuin bij mijn ouders, afgelopen week werkte ik het liefste buiten. Ik krijg vaak de vraag of ik wel wat op mijn MacBook kan zien als ik in de zon zit. En moet zeggen dat dat met mijn MacBook Pro best goed gaat. OK, binnen zie je het natuurlijk beter, maar het is niet vervelend. En als het wel vervelend word, schuif ik mijn stoel gewoon in de schaduw, of ga ik onder een parasol zitten (wat ik ook regelmatig doe, want te veel zon is nou ook weer niet goed).

Favourite Song – Martin Garrix + Troye Sivan – There For You

Hard op weg om mijn favoriete nummer van 2017 te worden. Dit is level ‘Coldplay & The Chainsmokers’ goed voor mij. Als in: we draaiden dit vrijdag vier uur achter elkaar. Iedereen die me volgt op Spotify en vrijdagmiddag Spotify op de desktop gebruikte heeft dit kunnen zien. Deze week is er ook weer veel leuke nieuwe muziek; zoals het nieuwe album van Halsey. Dat ik – as we speak – aan het luisteren ben. Wellicht volgende week een van die nummers als favourite song. Wie zal het zeggen… Only time will tell!

HAPPY FRIDAY! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    juni 3, 2017 / 16:22

    Wat gezellig om samen met je vader en zusje te hardlopen! En ik kan ook niet wachten tot het dinsdag is en die carpool karaoke op YouTube staat!