TUNE TUESDAY: The Fosters

 photo RecentlyUpdated280.jpg

Afgelopen zondag vertelde ik in mijn Sunday Special over mijn nieuwe serie-crush; The Fosters. En jullie weten wat er gebeurt als ik ‘in’ een serie zit, dan wordt niet alleen de serie verslonden, maar ook de muziek die in de serie gebruikt wordt. De muziek van The Fosters is precies wat ik leuk vind. Een combinatie van Pretty Little Liars en Grey’s Anatomy. Iets ‘jonger’ dan Grey’s Anatomy, iets meer ‘ballad’ dan Pretty Little Liars. I LIKE.

En ik zou Annemerel niet zijn als ik een lijstje met mijn favoriete The Fosters nummers niet met jullie zou delen. Gisteravond werd in de VS de mid-season finale uitgezonden (die ik vanmorgen natuurlijk in alle vroegte meteen bekeken heb). Ik kan niet wachten tot januari, wanneer de tweede helft van het seizoen begint en ik niet alleen weet hoe het verder gaat met Callie, Brandon, Jude, Jesus, Mariana, Lena & Stef, maar ik ook weer leuke nieuwe muziek kan ‘ontdekken’.

Happy Listening!

Welke serie heeft volgens jou de beste soundtrack?

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. augustus 6, 2013 / 12:16

  Je maakt me echt wel heel benieuwd naar de serie :-) Ik ga eens kijken of ik ze hier in Zwitserland kan vinden.

  • laura
   augustus 6, 2013 / 13:08

   Heb zondag avond aflevering 1 gedownload en gister in een keer alle afleveringen gekeken wat een onwijs leuke serie!
   Thanks voor de tip!!
   Kan niet wachte tot ik klaar ben met werken en de laatste aflevering kan kijken.

 2. augustus 6, 2013 / 12:18

  Oeh dat klinkt goed, zowel de muziek als de serie. :D

 3. augustus 6, 2013 / 12:37

  Ik ken deze serie niet, wil ook liever niet aan nog meer series verslaafd raken maar zo bekend dat gevoel dat je moet wachten tot je weer een nieuwe aflevering krijgt. Ik heb echt een hekel aan dat gevoel!

 4. augustus 6, 2013 / 13:31

  Benieuwd naar de serie!

 5. augustus 6, 2013 / 14:08

  Ik had er nog niet van gehoord, ik ben benieuwd!

 6. Patricia
  augustus 6, 2013 / 15:14

  Oeh! Door jouw blogjes wordt ik wel heel benieuwd naar al die series.. vraag me alleen af via welke sites deze zijn te bekijken/downloaden? Ben daar allemaal niet zo handig in, dus iemand tips? :)

 7. augustus 6, 2013 / 16:18

  Oeh ga ook snel de afleveringen kijken! Ben door jou helemaal enthousiast :)

 8. augustus 6, 2013 / 16:50

  Dat klinkt erg goed! Ben erg benieuwd!

 9. Katy
  augustus 6, 2013 / 17:25

  Heb je Twisted al gekeken? Ook nieuw en in de lijn van PLL en ook fijne muziek!

 10. augustus 6, 2013 / 18:27

  Aaah crap mijn Spotifyuren zijn op voor deze maand. Maar ik zal je lijstje onthouden! Heet er trouwens echt iemand ‘Jesus’ in die serie? ;O

 11. augustus 6, 2013 / 19:54

  Nog nooit van deze serie gehoord, maar hij lijkt me heel erg leuk, dus die gaat zeker op mijn To Read lijstje. De muziek klinkt ook super leuk. xx

 12. Jess
  augustus 6, 2013 / 20:41

  ok ik heb inmiddels al 4 afleveringen gekeken. en allemaal liedjes gedownload. I blame you!!

 13. augustus 7, 2013 / 14:45

  ik ben erg benieuwd naar deze serie!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 14. Ellen
  augustus 8, 2013 / 12:09

  Ik ben de serie ook al een week aan het volgen en het werkt écht verslavend!