TUNE TUESDAY: Run Baby Run – February

Photobucket
Ook al heb ik deze maand een aantal keer zonder muziek hardgelopen, het is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid. Het was dat ik onderweg kon kletsen omdat ik de keren dat ik alleen rende niet alleen was, ik kan me niet voorstellen dat ik op een dag naar buiten stap en mijn iPod thuis laat. Daarom heb ik ook voor deze maand weer een fijne afspeellijst samen gesteld met mijn favoriete hardloopnummers van de afgelopen maand.

Deze maand op de lijst? Een nummer dat ik een paar keer op de radio gehoord heb (en ik luister vrijwel nooit de radio, kun je nagaan hoe bijzonder het is als ik een nummer meerdere keren hoor) “I Love It” van Icona Pop en Charli XCX. Charli stond afgelopen zomer in het voorprogramma bij Coldplay op het Malieveld, toen kende ik haar nog niet (en dacht ik eigenlijk vooral: COLDPLAY HURRY UP!), maar dit is zo’n heerlijk vrolijk hardloopnummer! I LOVE IT!

Het nummer “Bones” van MS MR vonden jullie vorige week ook al in mijn afspeellijstje met muziek uit mijn favoriete series. Het nummer is zo lekker dat ‘ie ook in dit lijstje past, het is echt zo’n heerlijk nummer om op te lopen, het heeft een fijn ritme. Alphabeat’s remix van Lady Gaga en Beyoncé’s nummer Telephone is al jaren een favoriet tijdens het hardlopen, ik stofte hem deze maand weer eens af. Oh en wie gaat er nu niet harder lopen van Titanium van Sia? Ik luister dat nummer altijd tijdens de laatste kilometer, dan pers ik alles dat ik nog in me heb zitten er even uit. I AM TI-TA-NI-UM!

Jezelf abonneren op deze afspeellijst? Dat doe je hier.

Wat waren jouw favoriete nummers op te rennen/sporten? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe nummers om energie uit te halen!

Delen:

18 Reacties

 1. februari 26, 2013 / 17:19

  Ik ga vanavond weer voor het eerst sinds tijden hardlopen en daar ga ik mooi eens deze nummers bij gebruiken :) Bedankt!

 2. februari 26, 2013 / 17:24

  Sweet Nothing is super leuk! Ik denk dat ik ook wel zou kunnen lopen op Feel the Love van Rudimental (als ik zou hardlopen ;)), ik zit altijd helemaal te stuiteren op de fiets als hij voorbij komt :)

 3. februari 26, 2013 / 17:31

  Op Telephone en Titanium kan ik ook erg hard lopen! Staan ook in mijn gym-playlist!

  xx

 4. februari 26, 2013 / 17:41

  Ik vind Bones van MS MR zo tof! Vind stiekem Titanium ook een heerlijk nummer voor het hardlopen ookal valt het daarbuiten helemaal binnen mijn muziek smaak.

 5. februari 26, 2013 / 18:02

  Duke Dumont – Need U (100%) en Wildstylez ft. Niels Geusenbroek – Year of Summer zijn lekkere nummers! En Swedish House Maffia – Don’t you Worry Child

 6. februari 26, 2013 / 18:06

  Ik ga de lijst is luisteren! :)

 7. Ellis
  februari 26, 2013 / 18:18

  Jaa ik ben zo blij dat ik door jou I Love It van Icona Pop ken! (ik luister ook nooit radio) Krijg er echt veel energie van!

 8. februari 26, 2013 / 18:52

  Leuk! Vind je muziek altijd wel leuk.

 9. februari 26, 2013 / 19:32

  Heerlijke nummers! Muziek heb ik echt nodig tijdens het lopen :)

 10. februari 26, 2013 / 19:35

  Ik kwam er vandaag bij toeval achter dat je van Queen ontzettend veel engergie krijgt tijdens het lopen. Maar nu ga ik ook even jou afspeellijst luisteren. :)

 11. februari 26, 2013 / 19:50

  Ben erg benieuwd ga is even luisteren :)

 12. februari 26, 2013 / 19:53

  Ik vind zulke nummers altijd fijn om te luisteren als ik lekker productief/actief bezig ben. Ik sport dan wel niet, maar op sommige momenten werkt het toch wel stimulerend (ofzo, wow, dit klinkt een beetje raar… :P)

 13. februari 26, 2013 / 20:20

  Ik ben net ook eindelijk weer eens wezen hardlopen, en inderdaad hardlopen met muziek is een stuk fijner! Zelf liep ik vandaag op Mixtape 4 van Yellow Claw. Was wel benieuwd of dat een beetje fijn was voor tijdens het hardlopen, en persoonlijk vond ik van wel!

 14. februari 26, 2013 / 22:32

  Hartstikke leuk! Ik ren ook liever met muziek dan zonder. Ik ga dan teveel nadenken over hoe zwaar ik het wel niet heb (als semi-beginnende renner met astma). Met muziek op gaat het een stuk beter. :)

 15. februari 26, 2013 / 22:49

  Dat nieuwe nummer van One Republic is lekker! Dat kende ik nog helemaal niet.

  ik ben atm ook groot van van I Love It, maar ook The Time (Dirty Bit) van Black Eyed Peas mag niet ontbreken in mijn running playlist.

 16. februari 27, 2013 / 09:30

  Lekkere ‘pump-up’-nummers zijn dit! Ik loop niet hard, maar in de ochtend als ik me klaar moet maken, heb ik soms ook wel even een oppepper nodig, waar ik deze nummertjes voor kan gebruiken :P

 17. februari 28, 2013 / 21:05

  Ik kan eigenlijk ook niet meer zonder muziek. Ik vind het heerlijk tijdens het rennen!

 18. februari 28, 2013 / 21:46

  Zelfs sporten doe je in stijl, staat je goed meid!