TUNE TUESDAY: One Tree Hill (II)

Photobucket

Zoals een paar slimme lezeressen me al verteld hadden, als je eenmaal begint met One Tree Hill, raak je verslaafd. En boy, I’ve got it bad! Ik ga er maar een limiet op zetten hoeveel afleveringen ik per keer mag zien (1!!!) want, het wordt van kwaad, tot nog VEEL erger op het moment. Ik geef het liever niet toe, maar afgelopen zaterdag keek ik vijftien (!!!!!!) afleveringen achter elkaar, in het kader van mijn after-vakantie-blues zeg maar. Aangezien ik net als vrijwel ieder ander niet bepaald de tijd heb om vijftien afleveringen (10 uur) van mijn dag te besteden aan iets waar je 1. geen geld mee verdiend, 2. niet slimmer van wordt en 3. een ander geen plezier mee doet (het is niet bepaald vrijwilligerswerk te noemen, zeg maar), MOET ik hiermee stoppen.

Wat ik nog wel mag doen van mezelf? Naar One Tree Hill muziek luisteren. Ik maakte voor mij (en voor jullie) weer een afspeellijst, bestaande uit nummers van het derde seizoen van One Tree Hill. Heerlijke muziek voor op de achtergrond, terwijl ik iets doe dat wel aan één van de drie eisen voldoen (geld verdienen / slimmer worden / andere plezieren).


En voor iedereen met Spotify, een nog uitgebreidere afspeellijst vind je HIER! Have fun!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

20 Reacties

 1. juli 31, 2012 / 12:10

  Heerlijke serie! Fijne muziek ook. :)

 2. juli 31, 2012 / 12:18

  Ik kijk soms afleveringen op tv maar ben bang dat als ik het echt vanaf het begin ga volgen via internet, dat ik dan geen leven meer heb…

 3. juli 31, 2012 / 12:48

  Mijn One Tree Hill verslaving is al afgelopen, omdat ik de hele serie al heb gezien haha. Ik ken het OTH effect van veel te veel op één dag kijken! Succes met het minderen, wordt lastig! ;)

 4. Hade
  juli 31, 2012 / 13:30

  Echt toffe serie! Met welke personage kun jij je het beste identificeren? :)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 31, 2012 / 14:19

   Eigenlijk geen één echt.. Maar ik vind Brooke fantastisch (Sophia Bush = Fantastisch).

 5. juli 31, 2012 / 13:44

  Hupppp, mijn Spotify playlijst in. ^^

 6. juli 31, 2012 / 13:51

  Ik heb die serie echt nog nooit gezien ;s
  x

  • Annemerel
   Auteur
   juli 31, 2012 / 14:19

   Alleen aan beginnen als je ECHT veel tijd hebt, anders gaat het slapeloze nachten betekenen, haha!

 7. Simone
  juli 31, 2012 / 14:22

  Ik ben bij afl 3 van seizoen 4. Kom idd bijna de deur niet meer uit. Zondag van 09.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond gekeken. :$ Schaamteloos met chilloutfit en dekentje op de bank :-)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 31, 2012 / 14:23

   HAHAHA I feel you, maar daar is het zondag voor he?!

 8. Hannah
  juli 31, 2012 / 14:50

  Haha zelfs m’n BROER is daar jaren terug even aan verslaafd geweest, hij zei nog; ach, ik kijk ze gewoon zonder ondertiteling! Onder het mom van ‘leerzaam’ dus.. Ik heb het zelf nog nooit gezien geloof ik!

 9. juli 31, 2012 / 16:00

  Ik zou zeggen; als jij er gelukkig van wordt, waarom moet je er dan mee stoppen? ;-) Soms voel ik me ook wel eens ‘schuldig’ als ik lekker series lig te kijken ipv aan het sporten ben bijv. maar ik word er gewoon zo blij van! Het is mijn ultieme manier van ontspanning en ik kan er echt naar uitkijken als ik aan het werk ben… Dus schuldgevoel het raam uit, en gewoon lekker genieten!

 10. juli 31, 2012 / 19:19

  oth is idd geweldig al vond ik het na de schooltijd wel minder leuk… maar als je bij seizoen 3 bent heb je nog 6 seizoenen in het verschiet :D… En er zitten hele mooie bij :D. geniet ervan

  • Annemerel
   Auteur
   juli 31, 2012 / 19:30

   Haha, ben inmiddels bijna door seizoen 4 heen… Ik houd me niet zo goed aan mijn eigen regels.

 11. juli 31, 2012 / 19:24

  Trouwens ik heb misschien wel een tip voor je ;)… Tyler hilton die je kent in de serie als Chris Keller gaat in november naar nl komen voor een optreden een echte aanrader lijkt me ;)

 12. Rosanne
  juli 31, 2012 / 21:31

  Haha, gisteren 6 afleveringen achter elkaar. Was een week op vakantie geweest dus kon toen niet kijken. Ben nu bij seizoen 1 aflevering 20. Nog veeeeelen te gaan :D en dat vind ik totaal niet erg!

 13. Ilse
  juli 31, 2012 / 21:54

  Ik heb de serie nog nooit gezien maar ik ken de verslaving volledig bij the vampire diaries. :)

 14. juli 31, 2012 / 22:45

  Oei en deze serie staat nog op mijn verlanglijstje :D. Dat wordt weer verslavend! En 15 afleveringen? Haha, ik zou het niet kunnen ;)

 15. Marloes
  augustus 1, 2012 / 16:05

  Om even aan te sluiten bij Bianca, Tyler Hilton (Chris Keller) geeft een concert 3 nov Bitterzoet (A’dam) voor de liefhebbers. En 6 nov in Antwerpen. Ik heb hem in Londen gezien vorige maand en het is absoluut de moeite waard.

  Sophia is overigens ook mijn lievelings. Altijd al geweest, ik herken mezelf zo in Brooke, maar sinds ik haar ontmoet heb ben ik helemaal overtuigd. Wat een geweldig mens. Maar eigenlijk vind ik de meeste acteurs uit deze serie echt geweldig in real life.

 16. Eveline
  augustus 1, 2012 / 17:38

  One Tree Hill is echt mijn favoriete serie EVER (ook al is het inmiddels afgelopen). Ik ben dus ook zeker 3 november bij het concert van Tyler Hilton te vinden. Chris Keller can do it all! ;) Veel plezier met de rest van de afleveringen!!