TUNE TUESDAY: Midseason Break

 photo Desktop132.jpg

Thanks God! Midseason Break is bijna voorbij, vanaf volgende week zijn er eindelijk weer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries en The Originals, de enige twee series die ik op de voet volg. Glee, Hart of Dixie, Nashville, The Carrie Diaries en Beauty & The Beast, White Collar en Pretty Little Liars volg ik ook nog steeds, maar anders. Soms kijk ik een paar maanden niet en dan kijk ik op een vrije zondag ineens alle afleveringen achter elkaar. Het is niet dat ik de ochtend nadat de serie in de Verenigde Staten is uitgezonden meteen naar mijn MacBook ren om de nieuwste aflevering te kijken.

En dat laatste doe ik dus wel bij The Originals en The Vampire Diaries. Ik hou van die series, niet in de laatste plaats om de fijne muziek. Om de Midseason Break door te komen heb ik een paar weken geleden een afspeellijst gemaakt met mijn favoriete nummers uit de eerste helft van dit seizoen en deze stond afgelopen weken dagenlang op repeat. Love it. Perfect geschikt voor de achtergrond, maar ook prima tijdens een rondje hardlopen (op rustig tempo).

Mijn favorieten uit de afspeellijst? Lorde met ‘The Love Club’, Cary Brothers met ‘Run Away’, Digital Daggers met ‘Bad Intentions’, The Boxer Rebellion met ‘Promises’, Barcelona met ‘Slipping Away’, Sara Bareilles met ‘Satellite Call’… OK, volgens mij heb ik nu de halve afspeellijst al opgenoemd. Het zijn gewoon stuk voor stuk hele fijne nummers.

Wat zijn jouw favoriete series van dit moment? Welke serie vind jij de beste soundtrack hebben?

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. januari 7, 2014 / 17:22

  Deze twee serieus volg ik niet.. Wel fijne muziek inderdaad. Ik vind de soundtrack van PLL altijd wel leuk, gelukkig begint dat ook weer!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 19:02

   Ja ik ook!!! Ben heel benieuwd naar de nieuwe afleveringen, maar ook naar de nieuwe soundtrack ;-)

 2. januari 7, 2014 / 17:22

  All I Want van Kodaline kende ik voor de aflevering al, maar elke keer als ik hem nu opnieuw hoor moet ik weer terugdenken aan al die zieligheid :( Ik kan ook echt niet wachten, mijn favoriete series!

 3. januari 7, 2014 / 18:05

  Ik kijk op dit moment veel naar True Blood, Revenge, Braking Bad en Greys Anatomy.

  De Themesong van True Blood vind ik leuk!

 4. januari 7, 2014 / 18:07

  Ik heb me net seizoen drie en vier van TVD aangeschaft, en ik heb er zoooo’n zin in! Nu alleen nog tijd vinden (of maken, I guess) om te kijken… Had een dag maar 36 uur.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 19:01

   Gewoon ’s nachts kijken ;-)

 5. januari 7, 2014 / 18:26

  Die series!! Liefde op het eerste gezicht. Vooral The originaliteit vind ik leuk.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 19:01

   The Originals ;-) gevalletje ‘damn you autocorrect’ ;-)?

 6. Sabine
  januari 7, 2014 / 18:58

  Hebben jullie tips voor sites waar je deze series kunt kijken? Ik kan namelijk nooit sites vinden waar de hele serie er goed op staat! En ik wil graag pretty little liars afkijken want ook die midseason is afgelopen! Yeeeeay!:D

 7. januari 7, 2014 / 19:02

  Ja ja kan ook niet wachten!! Mijn favoriete series

 8. januari 7, 2014 / 19:28

  Een greep uit mijn favoriete series: Sherlock, Almost Human, The Walking Dead, Game of Thrones, Once Upon a Time en Masters of Sex!

 9. januari 7, 2014 / 20:19

  Dus je bent toch niet zo heel serieverslaafd, good to hear haha. Vind jouw afspeellijsten altijd heerlijk dus deze ga ik weer luisteren!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 21:40

   Haha ik heb m’n periodes.. Ik kan ook wel eens tien series tegelijk volgen, maar dat is afgelopen maanden niet zo geweest..

 10. januari 7, 2014 / 20:38

  Whut, wist helemaal niet dat The Originals ook een serie was! (wel daar vanaf geleid zo te zien haha) Muziek is inderdaad heel erg fijn, heb ‘m nu als playlist op staan :)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 21:41

   Spin-off van TVD inderdaad, HEEL erg leuk!

 11. januari 7, 2014 / 21:10

  Ah Digital Daggers vind ik heel fijn!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2014 / 21:40

   Yes!!!! Love them!

 12. januari 7, 2014 / 22:28

  Op een of andere manier lijkt the Vampire Diaries me helemaal niks, maar misschien moet ik het gewoon eens een kansje geven. Zul je zien dat ik dan mega verslaafd raak ;)

 13. Ilse
  januari 7, 2014 / 22:49

  Ogoshh, dan moet ik deze week maar snel eens al die afleveringen gaan kijken die ik achter loop. :)

 14. januari 7, 2014 / 23:08

  Ik kijk ook TVD en The Originals. Maar ook Rizzoli And Isles, Once Upon A Time en Beauty & The Beast. The Carrie Diaries en Once Upon A Time In Wonderland kijk ik zo nu en dan. Ben ook wel heel erg fan van Ghost Adventures ^^

 15. januari 7, 2014 / 23:48

  Ik dacht dat het nog heeeeeel lang duurde voordat VD weer begon. Thank God.

 16. januari 8, 2014 / 10:58

  Het hele album van Kodaline is echt een aanrader, heerlijk!

 17. januari 8, 2014 / 11:28

  Woah, die castfoto van TVD! Die kende ik nog niet!

 18. Denise
  januari 8, 2014 / 12:18

  Nashville!! Volgende week, ik kan niet wachten! Dat is de enige serie waaraan ik momenteel echt verslaafd ben. Kijk nu iedere dag maar stukjes van oude afleveringen totdat er weer een nieuwe is die we kunnen kijken!

 19. januari 8, 2014 / 16:20

  Dat liedje van Kodaline is goooed :) En ik heb ook veel zin in de nieuwe afleveringen van TVD, TO en HOD!
  xx Stephanie

 20. januari 8, 2014 / 17:22

  Misschien is Teen Wolf van MTV ook iets voor jou? :) Ze zijn nu bij seizoen 3, deel 2, na de mid season break dus.