TUNE TUESDAY: MDNA

Dat ik Madonna fan ben zal de oplettende lezer vast niet ontgaan zijn. Ik maakte eerder al een playlist en schreef over haar optreden tijdens de SuperBowl. Over haar nieuwe album had ik zo mijn twijfels, maar fan als ik ben, kon ik toch niet wachten op de release. Een paar dagen voordat het album uit zou komen stond ‘ie ineens op mijn iPod shuffle. Ik zal maar niet zeggen welke wegen ik daarvoor heb moeten bewandelen. Inmiddels heb ik de ‘onofficiele versie’ verwisseld voor de legale iTunesversie (die overigens in geen enkel opzicht verschilde van mijn primeurtje) en kan ik zeggen: BEN GROOT FAN!

De eerste keer dat ik het album opzette wilde ik het het liefst gelijk weer afzetten, wat een pokken herrie zeg! Maar ik gaf niet op, zette het zoals gezegd op mijn iPod Shuffle en ben anderhalf uur gaan hardlopen. Toen ik thuis kwam was ik fan en sindsdien heb ik ook eigenlijk niks anders meer geluisterd.

Nee het is geen muziek die past bij een vrouw van bijna 54, maar who cares? De nummers hebben allemaal een heerlijke beat en heel groot aanstekelijkheidsgehalte. Fantastisch tijdens een rondje hardgelopen (ik heb sinds ik dit album luister al twee ‘records’ gelopen). Fantastisch in de auto met de raampjes open en de zon op je gezicht.. Vooral ‘Turn up the radio’ maakt me dan heel erg gelukkig..

 

“When the world starts to get you down
And nothing seems to go your way
And the noise of the maddening crowd
Makes you feel like you’re going to go insane

There’s a glow of a distant light
Calling you to come outside
To feel the wind on your face and your skin
And it’s here I begin my story

Turn up the radio
Turn up the radio
Don’t ask me where I wanna go
We gotta turn up the radio

It was time that I opened my eyes
I’m leaving the past behind
Nothing’s ever what it seems
Including this time and this crazy scene

I’m stuck like a moth to a flame
I’m so tired of playing this game
I don’t know how I got to this state
Let me out of my cage cause I’m dying”

 

Ik baal nu toch wel stiekem een beetje dat ik niet geprobeerd heb een kaartje voor haar show in Amsterdam te regelen.. Maar ik weet nu al zeker dat ik het live album volgend jaar OOK weer op repeat zal afspelen.

Hebben jullie al écht goed naar MDNA geluisterd? Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

4 Reacties

 1. maart 27, 2012 / 12:15

  Ik ben geen grote fan maar ik ben wel erg benieuwd :-)

 2. maart 27, 2012 / 12:43

  Ik heb er nog niet naar geluisterd.. Ben benieuwd!

 3. Malu
  maart 27, 2012 / 13:09

  Ben niet zo fan van haar maar dit klinkt wel goed!

 4. maart 27, 2012 / 22:51

  Ik heb nog niet geluisterd, ga ik zeker nog even doen!

  Liefs, Mariette