TUNE TUESDAY: June

 photo IMG_5828.png

Mijn afspeellijst voor deze maand staat weer vol met uiteenlopende muziekstijlen en artiesten. Ik bedoel… Muse en Felix Jaehn… die passen niet echt in hetzelfde rijtje thuis, toch? Net als dat Florence + The Machine niet echt matcht met Aviici. Ik kan er niets aan doen, alle nummers maken me op een andere manier gelukkig.

Ain’t Nobody van Felix Jaehn staat al sinds begin mei bovenaan in mijn juni playlist. Iedere keer als de afspeellijst begint te spelen in mijn auto kan ik niet stil blijven zitten. Maar even serieus, dat nummer is toch ook gewoon SUPER vrolijk. Wie kan er wel stil blijven zitten/staan bij dat nummer. Ik zie dit best wel een grote zomerhit worden, eigenlijk. Wat eigenlijk best opvallend is, want ik ging net uitzoeken wanneer dit nummer is uitgebracht en dat was dus juli 2014. Ben ik nu zo laat of is de rest van de wereld gewoon zo laat? Hij staat op nummer vijf in de Nederlandse Spotify hitlijst, dus ik ben zeker niet de enige…

Een nummer dat niet te vergelijken is met Ain’t Nobody, is Hunger van Ross Copperman. Dit nummer werd gebruikt tijdens een van de laatste scenes van The Vampire Diaries en het is gewoon een ontzettend mooi nummer. Net als Places You Will Go van Patrick Wilson, ook gewoon een heerlijk rustig en mooi nummer.

Een aantal van mijn favoriete artiesten lanceerden ook weer nieuwe nummers deze maand. Brandon Flowers (I Can Change), Florence + The Machine (Delilah) en Icona Pop (Emergency). Brandon lanceerde ook meteen zijn nieuwe album, het nieuwe album van Florence + The Machine komt deze maand en ik verwacht binnenkort ook een nieuw album van Icona Pop, maar daar heb ik nog niks over kunnen vinden (to be continued).

Luister de juni afspeellijst hieronder en vertel me, welk nummer staat momenteel bovenaan jouw playlist!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. Britt
  juni 2, 2015 / 12:05

  Lekker lijstje weer!

  Dat nieuwe album van florence + the machine is trouwens sinds een paar dagen al uit. Aanradertje :-). Verder moet je ook het nieuwe album van Major Lazor eens luisteren. Heerlijke zomer muziek!

 2. juni 2, 2015 / 12:10

  Ik ben benieuwd naar Florence + the machine.

  Ain’t nobody is een mooie cover geworden.

 3. juni 2, 2015 / 12:22

  Heerlijke muziek, vooral van Florence and the machine. Love them!

 4. juni 2, 2015 / 12:24

  Ha, ik was helemaal vergeten dat ik spotify op mijn laptop heb :) Ik volg je daar nu en zal eens zoeken naar leuke nummers voor mijn eigen speellijst. Mijn favo muziek is vooral John Mayer en Adele, niet altijd maar als ik in the mood daarvoor ben.

 5. Lies
  juni 2, 2015 / 12:38

  Ik had de afspeellijst al even ontdekt, heerlijke nummers!

 6. juni 2, 2015 / 13:15

  Heerlijke lijst <3

 7. Manon
  juni 2, 2015 / 13:33

  Grappig dat je zegt dat FLorence + The Machine en Avicii niet bij elkaar passen, hij heeft een remix van een van de nummers van F+TM gemaakt (Spectrum).
  Leuke lijst weer!

 8. juni 2, 2015 / 13:38

  Ik vind het nieuwe album van Florence + the Machine echt heerlijk! En ik ken heel Ross Copperman verder niet, maar ik ben wel fan van een nummer dat ze eerder van hem in TVD gebruikten (Holding on and letting go, als ik het goed heb). Deze ga ik dus ook zeker luisteren :D

 9. juni 2, 2015 / 14:35

  Fijne lijst!
  Ik luister de komende maand vooral naar Taylor Swift om te ‘oefenen’ voor het concert op 21 juni!
  Liefs

 10. juni 2, 2015 / 14:44

  Ik ben vooral helemaal weg van het nieuwe album van Florence + The Machine! Die gaat zeker veel gedraaid worden in juni :)
  Ain’t nobody vind ik ook zo’n heerlijk nummer.

 11. juni 2, 2015 / 16:02

  Oehh wat leuk! Nieuwe nummers ontdekken vind ik altijd al leuk :)
  Together en Ain’t Nobody ken ik al, maar aangezien ik ze allebei heel erg leuk vind ben ik meteen de andere nummers gaan luisteren die ik nog niet kende, en wat is Fight Song een gaaf nummer!!

  Liefs,
  Didem

 12. juni 2, 2015 / 18:59

  Nice! Bij mij staan vooral de liedjes van Maroon 5 bovenaan omdat ik morgen naar het concert ga!

 13. juni 2, 2015 / 20:05

  Heerlijke nummers! Bovenaan mijn lijst staat o.a. Holy Grail van Jay Z en Justin Timberlake en Stole the show (de akoestische versie) van Kygo!!

 14. juni 2, 2015 / 22:12

  Ahh die ene met Jasmine Thompson is leuk! Momenteel staan let it go van James Bay en melody van Oliver heldens boven aan bij mij :D

 15. Ilse
  juni 2, 2015 / 23:03

  <3