TUNE TUESDAY: June

 photo IMG_8970.jpg

Nieuwe maand, nieuwe afspeellijst. Vorige week deelde ik al de nummers waarvan ik verwacht dat het zomerhits zouden kunnen gaan worden, vandaag heb ik weer mijn maandelijkse lijstje met nieuw ontdekte nummers. Hij overlapt een klein beetje met de zomerhits, maar er zijn ook weer een aantal andere nummers waar ik ontzettend fan van geworden ben, maar waarvan ik ze niet echt als zomerhit zie.

Sia heeft het nummer Unforgettable gecoverd voor de film Finding Dory. Ruth B zingt over Lost Boy en Peter Pan. Kygo en John Legend wensen je een fijne verjaardag en OneRepublic will go wherever I go. Maar mijn favoriet van afgelopen maand was zonder twijfel ‘Mine’ van Phoebe Ryan. Een echte power popsong, een beetje vergelijkbaar met Fight Song van Rachel Platten, maar dan anders (gelukkig, als ik Fight Song wil horen zet ik Fight Song wel aan).

Hoe belangrijk zo’n powersong voor mij is, besef ik iedere keer weer tijdens het hardlopen. Ik kan het zo zwaar hebben, maar als een nummer me dan in een keer raakt, kan ik dat allemaal vergeten. Vaak luister ik het nummer dan tien keer achter elkaar. In mijn hoofd loop ik niet de longen uit mijn leef, maar schreeuw ik de longen uit mijn lijf op het podium waar ik de powersong in kwestie dan ten gehore breng. Zeg me alsjeblieft dat ik niet krankzinnig ben dat ik dit doe. Ben ik misschien wel. Maar ja weet je, als het mij door een lastige run helpt, waarom dan ook niet?

Wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen maand? Zitten we een beetje op een lijn, of totaal niet?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juni 7, 2016 / 17:30

  Can’t stop the feeling sowieso! Die heb ik zóveel geluisterd, zo’n fijn en lekker liedje <3

 2. Ilse
  juni 7, 2016 / 22:20

  Heerlijke playlist, ook tijdens het afwassen!

 3. juni 7, 2016 / 23:32

  Leuke playlist! Cloud nine van Kygo is momenteel een grote favoriet

 4. juni 8, 2016 / 07:28

  Heel leuke playlist Annemerel! Ik vind ‘raging’ van Kygo en Kodaline heel leuk op dit moment. Liefs!