TUNE TUESDAY: It’s Friday!

Natuurlijk weet ik dat het vandaag vrijdag is, maar ik had zoveel zin in een leuk nieuw afspeellijstje dat ik gewoon net eventjes doe alsof ik gek ben. A Drop In The Ocean en Make It Without You hoorde ik vanmorgen tijdens de Season Premiere van The Vampire Diaries, en needless to say, ben ik weer hooked en deze prachtige nummers staan dus de hele dag al op repeat. Het nieuwste nummer van Coldplay (Paradise) is de hele week al favoriet, nog maar een maandje tot het nieuwe album! Ik kan niet wachten.

Het nummer Starlight van Muse is de soundtrack van Crazy Stupid Love en sinds ik die film vorige week zag is dit nummer een instant happymaker. De overige nummers komen van andere soundtracks. Sommige nummers staan echt al zes jaar op mijn iPod (Publish My Love, Rewind & Circles), maar dat maakt ze heus niet minder leuk, het zijn voor mij al echte klassiekers. Eigenlijk leer ik de meeste muziek kennen door soundtracks.. Is het kijken van films en series toch ook nog ergens écht goed voor. Alhoewel.. als je het vinden van muziek onder de noemer ‘écht goed’ vindt vallen natuurlijk.

Ik weet al wat ik de rest van mijn vrije vrijdagavond ga doen. Op de bank met mijn afspeellijst en het september nummer van de Amerikaanse Vogue. Die heb ik inmiddels alweer anderhalve week in huis maar door alle verplichtingen ben ik daar nog niet eens aan toegekomen.

Fijn weekend!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

8 Reacties

 1. september 16, 2011 / 19:13

  Starlight van Muse staat bij mij ook al de hele week op repeat! Sinds de trailer die je laatst op je blog plaatste :)

 2. Jessica
  september 16, 2011 / 20:41

  Wat een leuke playlist weer! En ik ben sinds kort gek op de muziek van James Walker.
  Nog aandaders: Skinny Love en the A Team; beide van Birdy.

 3. september 16, 2011 / 21:40

  Opnieuw een fijne playlist!

 4. Lisa
  september 16, 2011 / 22:13

  fijne nummers! dit soort posts zijn altijd heel handig!

 5. september 16, 2011 / 22:15

  Je zou ook eens: In my veins van Andrew Belle moeten luisteren.
  Zat in de aflevering dat ze de begravenis hadden van seizoen 2 van TVD :)
  Echt een prachtig nummer!

 6. september 17, 2011 / 10:22

  Paradise van Coldplay is op het moment 1 van mijn favorieten!

 7. Nynke
  september 17, 2011 / 13:39

  Muse – Starlight is inderdaad ook 1 van mijn favorieten van het moment. En Atlas Genius – Trojans!

 8. Fran
  september 17, 2011 / 18:12

  Bedankt! Dankzij deze lijst draai ik al de hele dag het lied ‘Drop in the Ocean’. Wat een mooi nummer!