TUNE TUESDAY: December

img_4364

Voordat we straks massaal over gaan op de kerstliedjes en jaaroverzichten heb ik eerst nog mijn decemberplaylist voor je, vol met nummers die ik de afgelopen maand verzameld heb. En ik kan je vertellen, het was een goede maand voor mij (en ik hoop nu ook voor jullie).

Allereerst kwam Bebe Rexha met een heerlijk aanstekelijk nummer; I Got You is wellicht een gevalletje ‘hate it or love it’, maar ik neig op dit moment naar dat laatste. Ook Alessia Cara, de negentienjarige zangeres uit Canada kwam met een nieuw nummer, voor de Disneyfilm Vaiana.

LIØNE is een nieuwe artiest, althans, hij zal al wel even muziek maken, maar afgelopen maand bracht hij zijn eerste nummer uit. Leave This Place was misschien wel mijn favoriete nummer van de afgelopen maand. Het is de eerste niet Martin Garrix-release van het label van Martijn, STMPD Records. Dit eerste nummer van LIØNE smaakt in ieder geval naar meer.

Tove Lo’s nieuwe album Lady Wood viel ook goed in de smaak bij mij, True Disaster is mijn favoriet van het album. Ik kijk ook heel erg uit naar de albums van John Mayer en The Veronicas. Die laatste zijn echt puber-sentiment voor mij. Hier luisterde ik naar toen ik op mijn zeventiende begon met hardlopen. Wie kent het nummer 4Ever nog? ‘COME ON BA
BY WE ARE GONNA LIVE FOREVER, blablablabla’. Love On The Weekend van John Mayer is heerlijk rustgevend en ik hoop dat de rest van zijn nieuwe album een beetje hetzelfde is, dat kan ik namelijk wel waarderen.

Wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen maand? Heb je de kerstafspeellijsten alweer afgestoft? Ik nog niet hoor, ook al was het gisteren Sinterklaas en begon ik voorheen gerust in oktober al met kerstliedjes. Door mijn vele leuke reisjes van afgelopen maanden heb ik helemaal nog niet het idee dat het december is. Normaal lijkt de periode tussen de zomer en de feestdagen ellendig lang, nu is het voorbijgevlogen. Voor mijn gevoel zat ik vorige week nog op het strand te werken. Haha, toevallig zat ik dat ook, maar dan op Curaçao, ik bedoel natuurlijk op het strand van Den Haag, toch is dit alweer bijna drie maanden geleden. Shit hé.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    december 6, 2016 / 15:33

    Zitten wat leuke nummers tussen, zo maar even de andere luisteren. Ik luister op dit moment kerstmuziek, haha

  2. december 6, 2016 / 19:08

    Wow dat nummer van Gabrielle Aplin! Ik ken alleen haar eerste album en dit is zó anders, wel heel leuk dus bedankt voor die ontdekking :) De nieuwe John Mayer vind ik ook heel fijn!