TUNE TUESDAY: Country Love

Countrymuziek mag dan misschien niet gezien worden als één van de coolste muziekgenres, ik word er vrolijk van. How can you  not love The JaneDear Girls? In Countrymuziek zit vaak een duidelijke en positieve boodschap en dat maakt ze voor mij ideale ‘pick me up songs’. Fearless door Taylor Swift, A Little Bit Stronger door Leighton Meester en Country Strong door Gwyneth Paltrow zijn daar wat mij betreft schoolvoorbeelden van.

Not Ready To Make Nice van de Dixie Chicks bezorgt mij kippenvel. Van Keith Urban’s Somebody Like You ga ik spontaan bewegen en Harvest van Neil Young is puur jeugdsentiment. Something To Talk About van Bonnie Raitt zing ik van het eerste tot laatste woord mee toegegeven dat doe ik ook met Miley & Billy’s Ready Set, Don’t Go. Learning To Fly van Tom Petty & Stevie Nicks staat op de soundtrack van Elizabethtown, één van mijn favoriete films (Orlando & Kirsten!) ooit, dat zegt genoeg toch?

Wat vinden jullie van ‘countrymusic’?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. december 6, 2011 / 12:11

  I love country! Dixie Chicks, Carrie Underwood, Tom Petty, Fleedwood Mac en Taylor Swift staan allemaal op mijn iPod. Ik ben trouwens ook een grote fan van Shania Twain. Zij is ook erg goed!

 2. Suzanne
  december 6, 2011 / 13:06

  Ik hou ook van country muziek, maar dat komt denk ik meer omdat ik in het zuiden van Noord Amerika gewoond heb. Alabama wel te verstaan, dan kan je bijna niet niet van country muziek houden! Darius Rucker Рthis is ook heel vrolijk en niet t̩ country!

 3. december 6, 2011 / 13:09

  O heerlijk!!! Ik ken niet veel anderen mensen die zo’n diverse muziek smaak hebben als ik. Ja mijn broer, maar ja wij zijn familie dus dan hoort dat zo haha. Sinds mijn uitwisselingsjaar in Amerika ben ik met de country-bug besmet. Heerlijk die snik in de liedjes en het melodramatische in de liedjes. Mijn all time favorieten… ja toch wel Dixie Chick, Taylor Swift, The Band Perry, Darius Rucker, Brad Paisley and of course Garth Brooks.

 4. december 6, 2011 / 14:00

  Ben geen fan maar vind het altijd wel oke om naar te luistern!

 5. december 6, 2011 / 16:27

  Wat grappig dat jij country muziek ook leuk vind! Ik word vooral blij van The Band Perry, Sugarland, Keith Urban (ik ben jaloers op Nicole Kidman!), Martina Mcbride (My baby loves me/Happy girl/Marry me), Shania Twain, Garth Brooks en The Wreckers. :)

 6. Lotte
  december 6, 2011 / 18:23

  Miley :D

 7. december 6, 2011 / 19:30

  Lady Antebellum. Echt mijn favoriet!

 8. Michelle
  december 8, 2011 / 12:41

  I LOVE COUNTRY.

  hihi dat is eruit, Ik dacht echt dat ik de enigste was :O Maar ik vind het echt geweldig, heb bijna niets anders op mijn computer staan. Keith Urban is wel favoriet <3
  & een van de eerste CD's die ik kocht was van Shania Twain, die heb ik letterlijk kapot gedraaid