>Traveling equals Drama

>

Ik ben een drama in de auto, met het OV kan ik ook vaker niet dan wel overweg en nu ga ik jullie vertellen dat ik te voet ook helemaal niet zo fantastisch ben.
Ik had gister mijn tentamen en ik had me prima voorbereid. Niet op het tentamen zelf, maar op de weg die ik moest lopen naar de tentamenzaal. Ik zou gaan lopen, want metro’s vind ik vies en ik weet nooit precies hoe ze werken (zal vast niet lastig zijn, maar ik heb vanwege de stank een zekere desinteresse). Natuurlijk regende het net op het moment dat ik wilde gaan lopen pijpenstelen. Ik probeerde de H&M voor een paraplu, maar de H&M dacht waarschijnlijk ‘het is bijna zomer, dan heb je geen paraplu nodig..’ dus ik had twee keuzes, veranderen in een verzopenkatje of me over mijn metro-haat heen zetten.
Ik besloot voor het laatste te kiezen. Ging allemaal prima, ik hoefde maar vier haltes dus hoefde niet eens na te denken welke metro ik zou kiezen (ze gingen namelijk toevallig allemaal naar die halte) en het ging nog relatief snel ook. Totdat ik uit de metro stapte en niet meer wist waar ik was. Op mijn kaartje die ik van Google Maps had geprint stond het metrostation niet en mijn iPhone had ik net uitgezet omdat ie bijna leeg was, dus die kon me ook niet helpen.
Uiteindelijk heb ik het gevonden, vijf minuten voor het tentamen begon (ik stapte 35 minuten daarvoor uit de metro). Ik ben in de tussentijd gevallen (voet ligt open en Marc Jacobs ballerina is voorgoed geruïneerd), ik heb mijn lunch weggegooid (omdat ik echt geen trek meer had door al die spanning), ik ben chagrijnig, ik ben moe, ik ben gestrest.. en nou ja nog 1000000 factoren waardoor ik mijn tentamen verpest heb (1 daarvan is dat ik niet goed genoeg geleerd heb, maar ook daar heb ik weer 100000 redenen voor).
De terugweg was echter nog een stukje erger. De regen was inmiddels gestopt en ik besloot toch maar te gaan lopen. Maar ik deed iets heel erg stoms, ik vertrouwde op mijn neus. Ik liep en ik liep maar door.. eerst langs Artis, toen langs een park.. en ik negeerde de bordjes waarop stond dat ik voor het station linksaf moest, nee ik moest gewoon rechtdoor, die bordjes waren gek.
Als ik dit nu lees denk ik, “die bordjes zijn gek Annemerel? Meen je dat nou serieus? Jij bent gewoon helemaal gek. Die bordjes staan daar toch zeker niet voor niets.” Op een gegeven moment liep ik dood en ik zag alleen nog maar water om mee heen, was ik op een eiland ofzo? Ik besloot toch maar mijn bijna lege iPhone aan te zetten en te kijken waar ik was. Toen ik zag waar ik was schrok ik beetje. Ik stond inderdaad op een soort van eiland en ik stond helemaal aan het eind van het eiland, vraag me niet hoe ze het noemen.. maar op de straatnaambordjes stond nog steeds centrum, dus ik dacht dat ik nooit zo heel erg ver kon zitten.
Ik voerde het Centraal Station in op mijn telefoon en wat bleek.. Nog 45 minuten lopen naar CS. Nee? Serieus? 3,5 kilometer? Ik heb over 30 minuten mijn trein nodig..
Fuck mijn neus! Fuck 3,5 kilometer! Fuck 45 minuten! Fuck mijn ballerina’s! Fuck mijn zware tas! Ik ga gewoon rennen. Toen ik uiteindelijk op een punt kwam waar ik het Centraal Station kon zien liggen kon ik alleen maar heel erg opgelucht zuchten. Uiteindelijk was ik er in precies 23 minuten. Ruim op tijd voor mijn trein, nog precies 7 minuten om een taartje te halen bij Starbucks te halen. Niet omdat ik het verdiend had, maar meer een beetje om mezelf te verwennen.
Liefs,
Annemerel

Follow my blog with bloglovin

Delen:

51 Reacties

 1. Angela
  mei 28, 2010 / 10:30

  >Het zat je niet mee zeg! Knap dat je dat hebt gered in die tijd! Ik zou waarschijnlijk hebben opgegeven en denken: gewoon de volgende trein!

 2. Anonymous
  mei 28, 2010 / 11:37

  >Jij rent snel! Ik zou ook de volgdende trein hebben genomen!

 3. Anonymous
  mei 28, 2010 / 12:41

  >Haha die bordjes zijn gek!

 4. Marieke
  mei 28, 2010 / 13:05

  >Dat taartje was helemaal terecht. Verdiend vanwege de enorme prestatie om in 23 minuten dat station te halen. You go girl!

 5. kimmie
  mei 28, 2010 / 15:20

  >het zit je nooit echt mee in het verkeer he? en het taartje heb je helemaal verdiend ;)!

 6. Lisaq
  mei 28, 2010 / 16:02

  >Ik ben net zo erg hoor!! Heb een keer een uur gedaan over een stukje van 5 minuten en dat was mijn eerste werkdag. Hopelijk heb je een voldoende voor je tentamen!

 7. Eline
  mei 28, 2010 / 17:42

  >Soms zit alles tegen! Jezelf verwennen mag dan wel :)

 8. karlijn
  mei 28, 2010 / 18:15

  >Jahaaa de frambozen/witte choco taart! :D

  Ik kan geloof ik een blog vollullen alleen maar over mijn blunders. Ik denk dat op een dag mijn leven verfilmd gaat worden voor een soap. Dus je bent niet de enige gelukkig :)

  Maar naar is het wel. Hopelijk valt het mee en heb je gewoon een 6je gescoord!

  Fijn weekend, liefs

 9. Anonymous
  mei 28, 2010 / 18:43

  >Die taart ziet er zooo lekker uit! Trouwens, vind je een iphone een echte aanrader? Ik zit er al een tijdje over te denken een te kopen…

 10. Marleen
  mei 29, 2010 / 11:25

  >haha, echt leuk geschreven! de aller eerste keer dat ik naar de uva moest dacht ik ook van, ohh dat vind ik wel! dus niet. heb een uur gelopen. :')

 11. Simone
  mei 29, 2010 / 13:39

  >die taart ziet er zo lekker uit dat ik er honger van krijg!

 12. Stéphanie
  mei 29, 2010 / 16:53

  >Nog iets waar dat hardlopen goed voor was/is, haha.

 13. MindOfMine
  mei 30, 2010 / 11:01

  >Ja ik vroeg me ook al af of het een bepaalde app is, waarmee je dat invoert hoe ver je nog moet lopen. Handig! Een Iphone lijkt mij ook geweldig, maar heb mijn abbo nog 1,5 jaar.. :(
  Wel sneu voor je dat je reis-drama's hebt, maar ik weet zeker dat je hierdoor later wel meer de weg weet en dat je hierdoor heel veel leert te navigeren :P

 14. augustus 12, 2011 / 02:01

  Gracias por compartir su maestría en esta área. Hay mucho Info inútil en esto que flota alrededor y aprecio su trabajo duro.

 15. augustus 13, 2011 / 00:45

  Valuable information. Lucky me I discovered your site by chance, and I am surprised why this twist of fate did not happened in advance! I bookmarked it.

 16. augustus 13, 2011 / 00:53

  Thanks for sharing superb information. Your site is very cool. I am impressed by the details that you?ve on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 17. augustus 13, 2011 / 04:15

  I believed it was going to be some boring aged publish, however it seriously compensated for my time. I’ll publish a hyperlink to this web page on my weblog. I’m sure my visitors will locate that very helpful.

 18. augustus 13, 2011 / 04:21

  A lot of web entrepreneurs are struggling to obtain their website seen in the various search engines. Many people believe it really is difficult if not straight down right impossible to rank from the top 10 results of search engines like yahoo such as Google.

 19. augustus 13, 2011 / 04:22

  When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you can take away me from that service? Thanks!

 20. augustus 13, 2011 / 04:51

  Many thanks for posting this, It?s simply what I used to be researching for on bing. I?d loads relatively hear opinions from an individual, barely than an organization internet page, that?s why I like blogs so significantly. Many thanks!

 21. augustus 13, 2011 / 05:24

  Thanks for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you?ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles.

 22. augustus 13, 2011 / 05:53

  hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon..

 23. augustus 13, 2011 / 10:25

  How is it that just anybody can publish a blog and get as popular as this? Its not like youve said something extremely impressive –more like youve painted a fairly picture around an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here. But do you genuinely think that you can get away with adding some quite pictures and not seriously say something?

 24. augustus 13, 2011 / 12:40

  Youre not the average web site writer, guy. You definitely have anything powerful to add on the web. Your style is so powerful that you could virtually get away with being a bad writer, but youre even amazing at expressing what you have to express. Such a excellent blog. Ill be back for a lot much more.

 25. augustus 13, 2011 / 13:01

  That is a good article, I was questioning whether I could use this write-up on my personal internet site, I will hyperlink it back to your website though. If this is a problem remember to tell me and I will take it down at once

 26. augustus 13, 2011 / 14:30

  British Sovereign coins were very first minted in 1489 by King Henry VII connected with England.

 27. augustus 13, 2011 / 14:42

  bieber is dumb

 28. augustus 13, 2011 / 14:57

  Actually like your websites particulars! Undoubtedly a beautiful offer of knowledge that is extraordinarily helpful. Keep on to carry publishing and that i’m gonna proceed reading by the use of! Cheers.

 29. augustus 13, 2011 / 17:12

  I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 30. augustus 13, 2011 / 17:26

  Great info and straight to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to employ some professional writers? Thx :)

 31. augustus 13, 2011 / 19:18

  Fantastic post and nice website.

 32. augustus 13, 2011 / 19:58

  I am very happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 33. augustus 13, 2011 / 20:37

  You have remarked very interesting points! ps decent website.

 34. augustus 13, 2011 / 21:53

  Would love to always get updated great weblog!

 35. augustus 14, 2011 / 00:40

  I’d wish to thank you for that efforts you’ve made in writing this article. I am hoping the exact same ideal do the job from you within the future also. Actually your inventive writing skills has inspired me to start my own BlogEngine weblog now.

 36. augustus 14, 2011 / 05:06

  Thanks for any other excellent article. The place else may anybody get that kind of information in such an ideal approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such information.

 37. augustus 14, 2011 / 05:24

  Wonderful posting and actually will help with comprehending the subject matter better.

 38. augustus 14, 2011 / 06:18

  Who’s a good supply regarding 18k gold ? Should My partner and I still endeavor?

 39. augustus 14, 2011 / 06:20

  I thought it was heading to become some dull aged post, but it definitely compensated for my time. I’ll post a website link to this web page on my weblog. I’m sure my site visitors will come across that pretty helpful.

 40. augustus 14, 2011 / 06:28

  i have jb tickets

 41. augustus 14, 2011 / 06:57

  I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 42. augustus 14, 2011 / 08:16

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 43. augustus 14, 2011 / 09:20

  Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a wonderful job!

 44. augustus 14, 2011 / 09:36

  I am very happy to read this. This is the type of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 45. augustus 14, 2011 / 11:07

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 46. augustus 14, 2011 / 14:55

  I am ipressed by the quality of information on this blog. There are a lots of good resources here. I just thought that you might be new to green smoke reviews, than by all means come in and check our stuff. I am sure I will visit this place again soon. Nice job, it’s a great post. All the best.

 47. augustus 14, 2011 / 18:06

  Your article always possess much of really up to date info. Where do you come up with this? Just declaring you are very resourceful. Thanks again