TRAVEL: gowithMAX.nl

 photo tas_medium.jpg

Toen ik vorig weekend in Londen was had ik de perfecte gids. Athena heeft dezelfde interesses als ik en is al drie jaar lang op zoek naar hotspots in Londen. Ik kwam op plekken waar ik normaal als toerist niet snel zou komen. In Parijs heb ik intussen mijn draai goed gevonden en vind ik zelf leuke onbekende plekjes, maar in Londen kon ik dat voor kort nog niet. En ook in andere steden weet ik niet altijd precies waar ik naartoe moet. Natuurlijk kun je eindeloos googlen in de hoop een blog te vinden van een local met goede tips, maar je belandt al snel op een website gericht op toeristen en soms zelfs geschreven door toeristen. Ik vind het vinden van de juiste plekjes soms echt het zoeken naar een speld.

Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem, want er is vandaag een platform gelanceerd die je helpt bij het vinden van de perfecte hotspots; gowithMax.nl

Maar gowithMax.nl is niet alleen een platform gericht op het vinden van de perfecte hotspots. Als je je (gratis) aanmeldt op de website krijg je toegang tot het besloten platform. Via het platform worden producten en diensten aangeboden op het gebied van travel, leisure en lifestyle. Max is degene die het platform een gezicht geeft, niet letterlijk, want we zien hem nooit, maar Max kan jou precies vertellen waar je naar toe moet en waar er leuke dingen gebeuren. Als je je hebt aangemeld behoor je tot de innercircle en krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen.

gowithMax heeft vijf verschillende categorieën:
1. funwithMax: in deze categorie vind je concert kaartjes, dagjes weg, uitjes, musea en pretparken
2. relaxwithMax: in deze categorie vind je aanbiedingen voor beauty, sauna en wellness
3. staywithMax: in deze categorie vind je hotels, bungalows en huisjes die je kunt huren
4. travelwithMax: in deze categorie vind je reispakketten en vliegtickets
5. shopwithMax: in deze categorie vind je leisure/lifestyle artikelen

 photo 140513_Login_screen.jpg

Benieuwd geworden naar dit nieuwe plaform? Als je je voor 15 juni (gratis) registreert maak je kans op twee vliegtickets naar Londen. Je begrijpt na het lezen van al mijn verhalen van afgelopen week vast wel dat ik me meteen heb ingeschreven, ik MOET naar Londen en ben ook heel erg benieuwd naar dit nieuwe platform.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. mei 20, 2014 / 17:15

  Klinkt tof!

 2. mei 21, 2014 / 08:41

  Ah wat toevallig! Ik heb afgelopen maandag een blogpost online gezet, dat ik de focus van mijn blog wil verleggen. Van photography / lifestyle blog, naar een travel blog met een persoonlijk tintje. Ik ben gek op het doen van research naar alle leuke, jawel, hotspots! Ik begin met NY, omdat mijn liefde voor die stad zo groot is! =) Er staan al wat verschillende hotspots online, maar er komt nog veel meer aan. Misschien ook wat voor jou, aangezien je over een tijdje weer naar NY gaat! =)

 3. mei 21, 2014 / 12:18

  Wat leuk! En super handig!

 4. mei 21, 2014 / 13:49

  Klinkt goed, ik heb me net aangemeld =)