>Things that makes a girl happy on a saturday in december

>

Photobucket
– Van negen tot half elf snoozen.

– Grote potten met hete verveinethee, na m’n jasmin green tea obsessie, nu m’n nieuwste gezonde verslaving. En aangezien ik de hele dag al druk met m’n MacBook in de weer ben, absoluut wenselijk. Wat is er lekkerder dan af en toe je koude vingers om een hete mok thee te klemmen.

– Een nieuw projectje wat de laatste vijf dagen van 2010 hier op mijn weblog moet verschijnen. Het is iets waar ik absoluut niet goed in ben en op sommige momenten ook echt een schijthekel aan heb, maar de voldoening als er dan uiteindelijk iets ontstaat wat wel okee is… just fabulous. Stay tuned!

– Een Kerstboom in de tuin, zonder ballen en lichtjes, dat wel, maar dat is alleen nog maar een kwestie van tijd. Vannacht kom ik waarschijnlijk thuis van m’n werk en dan staat ‘ie er gewoon. Heel erg fijn vooruitzicht!

– Het vooruitzicht dat ik volgende week ein-de-lijk Harry Potter in de bioscoop ga zien! Niemand wilde met me mee, ik ben een paar jaar geleden zelfs in m’n eentje naar de bioscoop geweest, wat ook niet verschrikkelijk was, maar een stuk minder gezellig natuurlijk. Nu ga ik gezellig met Kim (die hem al gezien heeft) en daarvoor gaan we desserts eten bij de Italiaan. Mooi vooruitzicht :)

– M’n vaders nieuwe cameralens, een Nikon 35mm lens, ikzelf heb de 50mm en nu kunnen we dus lekkere samen ruilen en spelen met elkaars lenzen.

– Het feit dat al m’n chocoladeletters eindelijk op zijn. Ja, dat was niet zo gezond deze week, maar ik ben er nu tenminste van af, hoef ik er ook niet meer over na te denken.

– Gilmore Girls! Gilmore Girls! Gilmore Girls!

– M’n paillettenvest! Ik voel me net een Kerstboom! Hahaha.

Liefs,

Delen:

11 Reacties

 1. Miss_G
  december 11, 2010 / 13:44

  >grappig.. dat is exact dezelfde outfit als die ik voor een feestje vanavond klaar heb liggen :) maakt een zaterdag sowieso al en stuk leuker ;)

 2. Annouska
  december 11, 2010 / 14:41

  >Dat zijn dingen om absoluut vrolijk van te worden.. :D

 3. The nice Anna Wintour
  december 11, 2010 / 14:50

  >Hele fijne dingen allemaal! Ik ruil ook met mijn vaders camera hhaha, wel leuk zo'n gezamelijke hobby aangezien die van mij niet van shoppen of make-up houdt..
  Ben heel erg benieuwd naar het december project, ik bedenk me gek maar het enige dat ik kan bedenken zijn filmpjes!

 4. Marieke
  december 11, 2010 / 14:52

  >Hm… klinkt goed!

 5. Eline
  december 11, 2010 / 15:23

  >Wat zie je er leuk uit! Ik moet ook nog steeds naar HP, ik vergeet het steeds. En de kerstboom staat hier morgen :)

 6. Sanne
  december 11, 2010 / 15:47

  >Fijne dingen allemaal! Ik weet nog niet helemaal wat ik van verveinethee moet vinden maar het klinkt zo gezond dat ik hem maar gewoon blijf drinken. En de link met Damon is uiteraard zo gelegd ;) Wat zie je er mooi uit op die foto zeg!

 7. Grijze Dagen
  december 11, 2010 / 16:07

  >oh ik wil ook een kerstboom!

 8. Hannah
  december 11, 2010 / 17:23

  >Vestje staat je leuk!!

  Haha ik zit er ook aan te denken om harry maar in m'n eentje te gaan bekijken omdat iedereen inmiddels wel geweest is!

 9. Stéphanie
  december 11, 2010 / 22:10

  >Haha, heel herkenbaar van die chocoladeletters. Als ik dingen op mn kamer heb liggen en ik wil eigenlijk niet snoepen eet ik alles maar gewoon in een keer op zodat ik daarna in ieder geval niet meer kan snoepen :p.

 10. Simone
  december 12, 2010 / 16:12

  >dat vestje is echt awesome!

 11. Renske
  december 13, 2010 / 12:15

  >Dat klinkt als een toch wel prettige zaterdag!
  Ik ben benieuwd naar je 5 dagen project!

  Groetjes, Renske