>THE PROJECT / January 1 & 2

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
De eerste twee dagen van 2011 zijn alweer geschiedenis. Oudejaarsavond gaat de geschiedenis in als zeer geslaagd. We vierden het in het hotel, dat afgelopen week gesloten was. We aten grote garnalen met thai curry, dronken heerlijke champagne, keken een beetje TV en toen was het ineens alweer twaalf uur. Erg veel buiten ben ik niet geweest, want het vuurwerk was echt knetterhard, en ik was niet de enige die dat vond hoor.

We dansten, we dronken nog meer champagne, ik dronk twee flessen bruiswater, en we zochten een hotelkamer op. Helaas waren die twee flessen bruiswater toch niet zo geniaal als ik aanvankelijk dacht. Goed, ik ga er verder niet over uitweiden, maar ik was de eerste dag van januari behoorlijk brak. Zo brak dat ik gelijk maar een vijfde voornemen voor januari erbij verzon, deze maand drink ik geen druppel meer.

Maar omdat het nou ook weer niet zo erg was en ik fan ben van het principe ’s avonds een partygirl, de volgende dag een partygirl, ben ik toch een rondje gaan hardlopen. Gewoon vijf kilometer, niet meer, geen meter minder. Het was zeker geen recordtijd, maar er zijn zeker dagen geweest dat ik langzamer liep. Helaas was m’n runner’s high verdwenen het moment dat ik m’n hardloopschoenen uit trok.

Toch naar m’n oma geweest om een gelukkig nieuwjaar te wensen en om lekker Chinees te eten. Hoewel ik daar al trek in had sinds het moment dat ik ’s ochtends m’n ogen opende, was het toch uiteindelijk niet al te aantrekkelijk. Ik heb dan ook, tot mijn spijt, vrij on-Annemerelwaardig gegeten.

Maar vandaag heb ik dat goed gemaakt. Want vandaag was een geweldige dag, de laatste dag van mijn vakantie. Ik werd al om 6.15u wakker, ik schreef m’n eerste stukje voor Baas van het Journaal, ik keek twee films (Sunshine Cleaning & The Young Victoria), ik ontbeet met het gezin, trok m’n hardloopschoenen aan en ging weer voor een rondje van vijf kilometer. Vandaag ging ik echt snel en ik heb niet een keer hoeven te stoppen om op adem te komen.

’s Middags kreeg ik bezoek van m’n vriendje. We speelden zes spelletjes scrabble, waarvan ik er slechts eentje won (het eerste spelletje, dat dan weer wel) en we haalden Chinees, omdat ik nog steeds zoveel trek had in Chinees en omdat ik de vorige dag amper een paar happen gegeten had (en omdat we geen zin hadden om naar de winkel te gaan om eten te kopen en het de laatste dag van onze vakantie was dus dat we best nog wel eventjes ongegeneerd stiekem mochten genieten).

En het hoe ervoor staat met de goede voornemens?
Ik heb geen suiker gegeten of gedronken, heb beide dagen moed weten te verzamelen om hard te lopen, heb geen cent aan kleding uitgegeven, heb dan wel twee films gezien maar normaal had ik om die tijd nog geslapen, dus dat telt niet, en ik heb na 3.00u ’s nachts op 1 januari geen druppel alcohol meer gedronken. Gaat best goed toch?

Liefs,

Annemerel
Follow my blog with bloglovin

(Als jullie trouwens m’n filmpjes van vorige week zoeken, die staan niet meer online. Niet omdat ik ze niet leuk meer vind, maar omdat ik het geen fijn idee vind dat er langere tijd zo veel filmpjes van mij op internet zwerven, uit privacy overwegingen dus.. )

Delen:

15 Reacties

 1. chezzelia
  januari 3, 2011 / 00:02

  >Het gaat best aardig ja hahaha.. ach genieten is ook een voornemen die je moet doen toch?
  Er zijn nog 262 dagen om gezond en te zonderen!

 2. Olga
  januari 3, 2011 / 00:12

  >Ik vond je filmpjes heel erg leuk hoor dus als je weer eens zo'n filmpje plaatst: ik ben je fan ;) Ik vind bruiswater ook een beetje verradelijk, ik dacht aanvankelijk dat het net zo als plat water zou zijn, maar mijn kater wordt er niet minder van als ik al een paar wijntjes op heb. Beetje jammer als je dan ergens komt waar er geen spa blauw meer is.. xx.

 3. Carina
  januari 3, 2011 / 05:44

  >Haha gaat goed met je voornemens! Volgende x 2 glazen water uit de kraan werkt heel goed tegen een kater:)

 4. Aleida
  januari 3, 2011 / 07:19

  >Jeej! En ja, bruiswater is niet relaxed, kan me ook herinneren dat ik dat eerder deze maand heb gedronken zo van "dan heb ik mijn water binnen".
  Wel respect dat je al 2 keer bent gaan hardlopen, ik vertoon nog uitstelgedrag.

 5. Eva
  januari 3, 2011 / 07:26

  >Goed bezig annemerel! :)

 6. Nathalie
  januari 3, 2011 / 07:55

  >Leuke foto's!

 7. Joy
  januari 3, 2011 / 08:34

  >Goed bezig!

  Ik heb sinds kort ook Scrabble ontdekt, het is verslavend!

 8. Anonymous
  januari 3, 2011 / 10:17

  >Ah, jammer dat de filmpjes weg zijn, ik wilde ze nog kijken, omdat ik steeds met andere mensen was die ik niet wilde storen, maar ja. Veel succes nog verder met je goede voornemens, gaat goed toch?

 9. Anonymous
  januari 3, 2011 / 11:45

  >Wat leuk dat je ook rent! Ik heb helaas een blessure gehad maar misschien wel leuk als je er wat vaker over blogt ;) I would like it!

 10. Girl Abroad
  januari 3, 2011 / 11:47

  >Goed bezig, wil ook weer gaan sporten maar nog niet gegaan. Wie weet, morgen.

 11. Do
  januari 3, 2011 / 13:01

  >Jammer dat je de filmpjes nu al weggehaald hebt. Ik ben namelijk net terug van vakantie en had nog geen kans gezien om ze allemaal te bekijken.

 12. Sam
  januari 3, 2011 / 15:38

  >Goed bezig zeg! Keep it up 8-)
  Voornemens houden is zo moeilijk he. Gelukkig gaan die van mij nog wel!

 13. Chayenne
  januari 3, 2011 / 16:10

  >Good job!

 14. marikee
  januari 9, 2011 / 12:13

  >Oh, Sunshine Cleaning heb ik ook net gezien! Goede film blijft dat! Hoewel Little Miss Sunshine toch net iets leuker is! :)

 15. augustus 10, 2011 / 22:08

  Absolutely spot on!