THE LIST: Things that make me happy (april ’12 edition)

Photobucket

– Wakker worden van de zon die in mijn kamer schijnt, om 6.00u!

– Mango’s in de bonus bij de Albert Heijn.

– De nieuwe Nederlandse Vogue op de deurmat.. (hoe goed passen die kleuren bij Annemerel.com?)

– Bijna jarig zijn (ik tel, als een klein kind, de dagen af… nog 15!)

– De zon die schijnt terwijl er regen voorspeld was.

– Een marathon Friends met mijn vriend.

– Lekker eten met vriendinnen.

– Vier dagen achter elkaar hardlopen en de extreme spierpijn die daar bij komt kijken.

– Foto’s maken met mijn zusje, in de duinen, in het bos…

– Een nieuw nummer ontdekken en dat dan net zo lang luisteren totdat je er zelf gek van wordt.

– Ananas-kokosmelksmoothie!

– Taken afstrepen van mijn To-Do lijst!

– Mijn favoriete luchtje van het moment (Byredo – Seven Veils) opspuiten voordat ik naar bed ga.

– Een nieuw kleurtje nagellak op mijn nagels…

– Spontane vakanties naar Italië! Morgen vertrek ik!

What makes you happy?!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

35 Reacties

 1. april 27, 2012 / 12:10

  Leuk artikel! Spontane vakanties zijn altijd fijn, ik ga zondag naar Turkije!

 2. april 27, 2012 / 12:26

  Veel plezier in Italie! En taken afstrepen.. HEERLIJK haha

 3. april 27, 2012 / 12:33

  Van zo’n lijstje word ik nou gelukkig!

 4. april 27, 2012 / 12:47

  lekker weer en over morgen op vakantie gaan!

 5. april 27, 2012 / 13:02

  Ja prachtige cover van Vogue!

 6. april 27, 2012 / 13:15

  Aaaaah vakantie! Wat heerlijk dat je naar Italië gaat, geniet ervan!

 7. april 27, 2012 / 13:15

  Haha, Vogue past inderdaad echt precies erbij met de keuren.
  Lijstjes afwerken is echt fijn! Vooral als je daarna lekker wat voor jezelf kan doen =]

 8. april 27, 2012 / 13:16

  Veel plezier in Italië!

  • Emma
   april 27, 2012 / 13:43

   Sinds iemand op je blog je vroeg of je eigenlijk wel vriendinnen hebt (gezien het feit dat je altijd maar bij je ouders en zusje bent) doe je wel je best om iedereen te laten zien dat je wel degelijk vriendinnen hebt en dus hartstikke normaal bent!

 9. Emma
  april 27, 2012 / 13:48

  Maar ik ben echt benieuwd..heb je veel vriendinnen? ECHTE vriendinnen? En waarom zit een meisje van 22 continu bij papa en mama? Vind je vriend dat wel leuk?

 10. april 27, 2012 / 13:57

  Fijn artikel dit :) Dezelfde dingen die op jouw lijstje staan maken mij ook gelukkig, haha!

 11. Iris
  april 27, 2012 / 14:07

  Oh Italie, heerlijk! Veel plezier :)

 12. april 27, 2012 / 14:11

  Leuk lijstje, veel plezier in Italië!

 13. Emma
  april 27, 2012 / 15:08

  Waarom schrijf je toch steeds van die domme zinnen in het Engels? ‘What makes you happy?’; totaaaaal onnodig!
  Denk je dat je blog daar hipper van wordt?

   • Emma
    april 27, 2012 / 16:03

    Aaaah, snoezepoes..ben je boos? Past toch niet bij je honingzoete imago? Oh nee..geen honing..ahornsiroop! Veel beter voor huid en heupjes!
    Nou, ik zal je verder maar met rust laten, want ik heb je helemaal van streek gebracht en dat is nu ook weer niet de bedoeling. Dag snoezekind! Roze wolkjes overal in jouw leventje hè? Laat je niet verleiden tot negativiteit! Lekker verder leven in je poppenhuis! Dahaaaag!

    • Annemerel
     Auteur
     april 27, 2012 / 16:18

     Ik heb de boodschap begrepen! Kunnen we dan nu allebei weer verder gaan met ons eigen leven? Dankjewel!

 14. april 27, 2012 / 15:18

  Wat gaaf dat je naar Italie gaat zo spontaan, veel plezier!

 15. Do
  april 27, 2012 / 16:03

  Annemerel ik snap je frustratie jegens Emma maar je laat je met deze reactie wel erg kennen, niet zo professioneel.

  • Annemerel
   Auteur
   april 27, 2012 / 16:11

   Ik weet het, maar “Emma” heeft in een half jaar tijd 35 van dit soort reacties achtergelaten… Ben er nu wel een klein beetje klaar mee..

   • Emma
    april 27, 2012 / 16:23

    Ik zei toch..ik laat je nu met rust.

    Nog 1 ding: al-sje-blieft..ga eens een beetje leven! Gooi dat haar eens echt een beetje los in plaats van zo net-alsof op de foto. Ga eens echt op reis, lees de wereldliteratuur, stort je in allerlei prachtige avonturen, kleed je als een franse kunstenares, droom van iets anders dan Tiffany en tuttige Zarablousejes. LEEF!

    Je bent nog zo jong. Je bent van je ouders bij je vriendje ingetrokken, je hebt een absurd regelmatig leven met tv-series, hardlopen en wat klusjes hier en daar. Ik zeg het echt omdat ik steeds maar weer hoop dat vonkje in je stukjes te vinden. Dat vonkje dat journalisten tot goede journalisten maakt, dat jou tot een autonoom wezen maakt; iemand die gaat uitblinken in wat ze doet. Uitblinkers zijn mensen die groots denken. Anna Wintour is bijvoorbeeld een intellectueel. Zij is zo ver gekomen omdat ze prachtige dingen heeft gezien, gelezen en ervaren. Ze heeft het zichzelf moeilijk gemaakt.

    Dus mijn tip voor jou: ga er nou eens echt aan staan! Je houdt al van Parijs..een goed begin :)
    Ik wens je het beste.

    Mijn naam is overigens echt Emma. Dus niet ´Emma.´

 16. Do
  april 27, 2012 / 16:05

  Veel plezier in Italië trouwens!
  (Ik hoop trouwens niet dat dit sarcastisch overkomt na m’n vorige reactie, zo is het namelijk totaal niet bedoeld haha)

 17. ais
  april 27, 2012 / 16:43

  “Emma”: wat kan jou het schelen echt? Wáárom geef je erom wat zij met haar tijd doet?
  Do: we zijn allemaal mensen, niemand is 24/7 professioneel, laat lekker

  lordian waar ik hier eigenlijk voor kwam: have funny in Italy! : )

  • Annemerel
   Auteur
   april 27, 2012 / 17:27

   Lordian :’) LIKE jouw uitspraken! Thanks Ais!

 18. Robin
  april 27, 2012 / 17:40

  Ik citeer: “LEEF!” Emma, ik heb een betere voor je: LIVE and LET LIVE. My god. Moeten we met de hele wereld zogenaamd intellectueel gaan doen, ons bezig houden met zogenaamde belangrijke zaken? En als je dat zo belangrijk vindt, wat doe je dan al die tijd op Annemerels blog? Moet je niet lezen in Anna Karenina, terwijl je ergens ver in de jungle gekleed bent als Berthe Morisot? Sjonge.

 19. april 27, 2012 / 17:47

  Ik denk dat je heel blij bent dat je lekker naar Italië gaat!! Ik ben jaloers!! Have fun :-)

 20. april 27, 2012 / 17:56

  oooo wat heerlijk dat je onverwachts weggaat

 21. karlijn
  april 27, 2012 / 18:38

  Oeeeh goed dat je het zegt, ik ben ook op 12 mei jarig, was een beetje vergeten dat het al zo snel is! Dit weekend maar eens aan mn verlanglijst beginnen :)

  En ik geniet dagelijks van de stukjes over je snoezepoezenhoningzoeteahornpoppenhuizenleventje :D dus ga zo door!! En geniet van je tripje naar Italy!!!

  liefs

 22. april 27, 2012 / 19:28

  Heel veel plezier in Italië!

 23. april 27, 2012 / 21:52

  Wat gaaf dat je naar Italië gaat :D Stiekem ben ik wel een klein beetje jaloers!

 24. april 28, 2012 / 01:34

  Happppy dingen! Ik heb de hele avond met een vriendin gelachen & dit heeft me echt een oppepper gegeven, voor de vakantie. That’s make me happy!

 25. Julie
  april 28, 2012 / 06:53

  Emma, als je deze blog te min vindt voor jouw ongetwijfeld onovertroffen intellectuele capaciteiten, lees dan ook gewoon niet wat Annemerel schrijft! Ik ben er van overtuigd dat er 1000000 andere sites bestaan die jouw intellectuele behoeftes wel kunnen bevredigen en er is ook niemand die je verplicht om je te verlagen tot het niveau van zij die Annemerels stukjes wel apprecieren. Als het je niet aanstaat: vertrek!

  Annemerel: veel plezier in Italie gewenst!

 26. Sophie
  april 28, 2012 / 09:58

  Annemerel, om professionele redenen ben ik de laatste tijd verplicht om regelmatig mode-blogs te lezen … en ik kan je verzekeren dat jou blog vér boven het gemiddelde niveau van de zovele andere blogs staat ! Je schrijft ten minste je eigen teksten en je doet de moeite om je “eigen” foto’s te posten terwijl de meeste gewoon “copy & paste” gebruiken.
  Tijdens het lezen van jou blog krijg ik altijd een positief gevoel over me heen ! Je schrijft énorm vlot. De inhoud is altijd heel eerlijk en soms heel grappig (wat het lezen nog aangenamer maakt). Je kijk op de trends vind ik jong, fris en heel origineel ! Doe zo voort !!!
  De reden dat ik dit nu allemaal schrijf is dat ik me écht begin te ergeren aan al die opmerkingen over je mama en je zusje ! Ik ben zelf een moeder van 2 puber-dochters en geniet er écht van (cfr. positief gevoel …) om te lezen met hoeveel respect en dankbaarheid je hen telkens in de bloemetjes zet ! Je hebt duidelijk de juiste waarden & normen mee gekregen ! weeral Annemerel : doe zo voort !!! Zij zijn ongetwijfeld onwaarschijnlijk tros op jou !
  En wat die “Emma” betreft : ik hoop dat ze stopt met die negatieve, gefrustreerde, domme, kleinzielige opmerkingen ! Is dit zielig – duidelijk gekwetst – mensje soms een ex-vriendinnetje van je vriend of heb je haar vroeger op school ooit gepest ??? Las net haar opmerking nog eens : “Je houdt al van Parijs..een goed begin” Hoe zielig is dit … ??? Eigenlijk hoef ik geen antwoord, het is niet de moeite om haar nog meer aandacht te geven – negeren is de boodschap !
  Voor alle duidelijkheid aan de andere fans : ik ken Annemerel niet persoonlijk, énkel via deze blog !
  Annemerel, geniet van je vakantie in Italië en kijk al uit naar je verhalen !! ;-)

 27. april 28, 2012 / 11:37

  Heel mooi lijstje :).
  Mijn agenda maakt mij happy, raar maar waar! Dit komt omdat er allemaal leuke shows en shoots in het vooruitzicht staan…

  Liefs, Mariette
  PS. Check mijn blog voor foto’s van een vrij recente fotoshoot.