THE LIST: Things I did/didn’t do this weekend due to this damn flu

Photobucket

Ik heb niet…

– Ik heb niet de appeltaart gegeten die mijn vriend voor me gemaakt heeft, of de moorkop die mijn vader voor me gekocht had, of de pasta carbonara die hij gemaakt had. Het was een fantastisch weekend voor mijn dieet (waar ik aanvankelijk helemaal niet mee bezig was).

– Ik heb de afgelopen vier dagen slechts één op de tien mails beantwoord (heb je antwoord van me gekregen, prijs jezelf dus zeer gelukkig).

– Ik heb geen 35 kilometer hardgelopen, zoals er voor vrijdag op het programma stond. Gewoon om te testen of ik dat kon zeg maar en daarmee is de marathon in Parijs officieel van de baan.

– Ik heb geen blogs geschreven voor maandag en dinsdag (of voor welke dag deze week dan ook) en ik heb nu dus de keuze om vanavond nog te bloggen, of morgen mijn wekker om 6.00u te zetten (ik ga denk ik maar voor het eerste, want ’s ochtends voel ik me helemaal een wrak).

– Ik heb geen geld uitgegeven dat ik (na Parijs) toch niet heb.

Maar ik heb wel…

– Ik heb 136 uur geslapen, of in ieder geval een poging gedaan tot slapen. Ik heb de zon afgelopen vrijdag nog nooit zo hard vervloekt. Ik heb alleen een heel dun lichtdoorlatend gordijntje en ik wilde gewoon donker en rust (zelfs geen Kardashians).

– Ik heb 567.000 nachtmerries gehad, vooral over hardlopen. Eentje was wel heel belachelijk. Ik ging naar een hardloopwedstrijd en mijn vader reed super zachtjes omdat mijn moeder last van haar rug had (in werkelijkheid heeft ze nu ook een hernia), ik kwam te laat en had de tag op m’n schoen niet goed bevestigd. In ieder geval ik liep een super snelle halve marathon (in 1.30), maar hij telde niet omdat m’n tag verkeerd zat. OMG. Wat een stress joh, ik werd badend in het zweet wakker.

– Ik heb meerdere keren gehuild bij The Kardashians en het was niet eens zielig. Holy Moly! What’s wrong with me?

– Ik heb heel veel cola gedronken, mariakaakjes gegeten, kippensoep en thee gedronken en het hoogtepunt was toch wel de geraspte appel van vanmiddag.

– Ik heb drie WC rollen vol gesnoten, zes opa-zakdoeken besmeurd met mijn bacteriën en ik ben nog LANG niet klaar!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

23 Reacties

 1. maart 17, 2013 / 17:01

  En dan nog zo’n leuk blogje kunnen typen. Dat doe je toch goed :P Heel veel beterschap, Annemerel! :)

 2. Jess
  maart 17, 2013 / 17:38

  Arm kind :( beterschap! Bijna weer naar Parijs is toch een leuk vooruitzicht :) maar geen marathon dus..?

 3. Iris
  maart 17, 2013 / 17:42

  Jammer zeg dat je de marathon noet gaan rennen :( beterschap!

 4. maart 17, 2013 / 17:43

  Beterschap! Jammer dat de marathon is Parijs niet door gaat.

 5. maart 17, 2013 / 17:46

  oei balen,,!! toch kan je nog steeds leuk schrijven ondanks de griep ;)
  beterschap!

 6. Cornelia
  maart 17, 2013 / 18:00

  Nou het scheelt in elk geval dat je geen rotzooi meer hebt gegeten, maar wel vervelend dat je zo in zit over het hardlopen. Ik hoop echt dat je lichaam het toelaat als je de marathon gaat lopen, het zou erg jammer zijn. Maar je vecht er (naar mijn idee) wel echt voor, dus ik hoop echt voor je dat het goed zal komen.

  Het is belangrijk dat je je richt op je mogelijkheden, dan dat je veel kijkt naar de tegenslagen en dingen die dus (naar je idee) onmogelijk zijn. Soms lijkt het zo erg erop (zoals bij je hardlopen) dat het hem niet gaat worden, maar je moet je er echt gewoon niet bij neerleggen. Ervoor gaan en als je het niet red, nou dan heb je het in elk geval goed geprobeerd!

  Ik hoop in elk geval dat het gauw beter met je zal gaan!

  liefs

  • Annemerel
   Auteur
   maart 17, 2013 / 18:14

   I know, I know.. Maar de dokter (die echt niet de moeilijkste is) heeft me zelfs afgeraden om de marathon te lopen. Misschien moet ik daar dan maar naar luisteren?

   • Jess
    maart 17, 2013 / 21:22

    Oei, dan zou ik inderdaad toch maar naar de dokter luisteren.. anders ben je straks nog verder van huis! Misschien is ’t een teken, en moet je volgende marathon gewoon die in NYC worden ;)

 7. maart 17, 2013 / 18:02

  Heel veel beterschap, hopelijk ben je het griepje snel te boven :)

 8. maart 17, 2013 / 18:06

  Ah gos dat klinkt echt heel snotterig en ziek :( Beterschap!

 9. maart 17, 2013 / 18:46

  Wat balen van de marathon! Ik hoop dat je je snel beter voelt! xoxo

 10. maart 17, 2013 / 18:48

  Ohhh wat klinkt dat vervelend! Ik miste je blogjes ook al een beetje, haha, maar ziek maar lekker uit. En dat je de marathon niet kan lopen is helemaal vervelend…

 11. maart 17, 2013 / 19:06

  Aaaah, arme jij! Veel beterschap nog!

 12. maart 17, 2013 / 19:14

  Sounds exactly like me two weeks ago. Sterkte. Ook al lijkt het nu van niet, maar geloof me als ik zeg dat het echt over gaat ;-)

 13. maart 17, 2013 / 19:32

  Ohhh die appeltaart en moorkop is wel heul erg balen. :(
  En ook de marathon van Parijs! :( Ga je er nog wel heen?

  Beterschap!

 14. maart 17, 2013 / 20:20

  Echt heel veel beterschap gewenst!
  En van dat huilen bij de Kardashians is echt herkenbaar. Soms wordt het gewoon allemaal een beetje teveel ;).
  Dat van die marathon is trouwens echt stom voor je. Hopelijk komen er snel weer leukere tijden aan!

  xo, styledelight.blogspot.com

 15. maart 17, 2013 / 20:37

  Heel veel beterschap!!

 16. maart 17, 2013 / 20:42

  Huilen bij The Kardashians? Hahaha, zoo herkenbaar. Ik ben ook echt een wandelend wrak als ik ziek ben :p

  Beterschap!

 17. maart 17, 2013 / 22:29

  Aah beterschap <3!

 18. maart 18, 2013 / 08:12

  Noh beterschap! Het is wel een leuke post geworden:)

 19. maart 18, 2013 / 18:05

  Ondanks dat je zo ziek bent, toch een hele leuke post! :D Heel veel beterschap :)

 20. ilse
  maart 18, 2013 / 21:50

  Beterschap Annemerel, leuke post heb je ervan gemaakt. :)