THE LIST: If Only…

 photo ifonly.jpg
– Als ik nou een zesde zintuig voor begroetingen zou hebben, zou dat het leven een stuk makkelijker maken. Wat levert dat toch altijd awkward situaties op. Geef je drie zoenen, geef je een Amerikaanse knuffel begroeting, ga je voor het schudden van de hand, houd je het bij een simpele ‘hallo’… Pfffffttt zoveel mogelijkheden en je weet NOOIT wat die ander gaat doen. Ook awkward, als je ineens op een terras in Parijs door de ober gezoend wordt. Helleuuuuu, die hadden we niet aan zien komen…

– Als ik nou een assistente had, dan was mijn administratie vast veel beter op orde geweest en dan hoefde ik nooit een uur lang te zoeken naar mijn iPhone oplader, want mijn assistente zou er dan altijd voor zorgen dat die op dezelfde plek werd opgeborgen.. If only…


– Als ik nou wat minder geld had uitgegeven afgelopen jaar, dan kon ik nu naar New York.

– Als ik nou wat minder onhandig was, dan was mijn Starbucks London mok nog in leven geweest. Helaas heb ik shaky shaky handen en hoeft iemand maar iets te doen of zeggen en ik laat alles (inclusief mijn mok) uit mijn handen vallen..

– Als ik nou niet wist hoe ik series moest downloaden, dan was ik een stuk minder tijd kwijt geweest aan series kijken…

– Als ik wat meer discipline zou hebben gehad, dan had ik nu het figuur van Doutzen Kroes ;-)

– Als het nou écht lente was, was ik misschien wat minder moe geweest. Zzzzz…..

– Als ik  een leuke werkgever had gehad, dan had ik nu vakantiegeld gekregen. Maar ‘Eenmanszaak Annemerel’ geeft haar enige werkneemster dus helemaal niets!

– Als ik vakantiegeld gehad zou hebben, zou ik een paar dagen naar Londen gaan, want dan zou ik weer mijn Starbucks Londen mok kunnen  kopen!

– Als ik nou wat beter getraind had, had ik die 10 kilometer afgelopen zondag misschien nog wel 9 minuten sneller kunnen lopen en dan was ik eerste geworden! (In my dreams, muahaha).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

31 Reacties

 1. mei 21, 2013 / 17:21

  Ik denk dat het laten vallen van je mok een teken was… ’t wordt tijd voor een tripje naar Londen om een nieuwe te halen!

  Hihi, leuk lijstje, veel herkenbare dingen :P

 2. mei 21, 2013 / 17:27

  Haha, ik moet altijd superhard lachen om die begroetingsfoutjes. En inderdaad, als je erop in wilt spelen dan gaat het ook mis, want de ander probeert zich waarschijnlijk ook aan jou aan te passen :’) zomg dit is gewoon mijn studiemateriaal. Te gek. Vorige week bij het LAFF vroeg zo’n Venezolaan nog: “Waarom geven jullie drie kussen?” ik: “Weet ik veel, dat is nou eenmaal zo.” “In Argentinië kussen de mannen elkaar.” toen moest ik heel hard lachen.

  Hmm… Maar goed dat ik zo’n sukkel ben die niet weet hoe ze series moet downloaden, ik ben zonder serie al veel te veel tijd kwijt aan andere onzin!

 3. 123
  mei 21, 2013 / 17:31

  Oh ja, begroetingsfoutjes! Erg!
  Afsluitfoutjes (vooral met een date), ben ik ook erg slecht in :(

 4. mei 21, 2013 / 17:34

  haha heerlijk lijstje weer!
  Ik moest trouwens echt lachen om die begroetingen, dat is echt altijd zooooo akward!
  Ik kan me daarna altijd nog heel erg lang druk maken om dat soort dingen…

 5. mei 21, 2013 / 17:54

  Leuk artikel! Dat minder geld uitgeven, herken ik maar al te goed ;)

 6. mei 21, 2013 / 18:02

  Wat een herkenbare dingen, ik moest er wel om lachen

 7. mei 21, 2013 / 18:28

  Leuk stukje! Ja het vakantiegeld komt er ook weer aan!

 8. mei 21, 2013 / 18:39

  Oja begroetingsfoutjes.. Daar heb ik ook ervaring mee. En vakantiegeld krijg ik helaas ook niet, en werk niet eens voor mezelf ;)

 9. mei 21, 2013 / 19:51

  Aaah, zo jammer van je Londen mok! Mocht je naar Londen gaan voor een nieuwe, neem je er dan 1 voor mij mee?
  En niets mutsen over je 10 kilometer, die je heb je fantastisch gelopen!

  Pff ja series, grootste afleiding op aarde!!

 10. mei 21, 2013 / 20:15

  Haha, ja die begroetingen zijn altijd zo jammer.
  Met mijn zwager heb ik nu afgesproken dat we 1 of 3 vingers omhoog steken voor we elkaar gaan zoenen, zodat we weten hoeveel het er deze keer gaan worden.
  Werkt wel! Dus misschien moet het een algemeen iets worden.. ;)

 11. mei 21, 2013 / 20:30

  Haha, dat heb ik ook vaak, zo een if only moment… :-)

 12. Anna
  mei 21, 2013 / 20:38

  Hahaha leuk! X

 13. vlien
  mei 21, 2013 / 21:10

  Series downloaden is zo simpel. Je download en installeert bittorrent en gaat op isohunt (en vele andere sites op zoek naar de serie die je wilt en download die dan met bittorrent. Is echt heel makkelijk.

 14. mei 21, 2013 / 21:28

  Hahaha, if only inderdaad…. Leuk lijstje!

 15. mei 21, 2013 / 21:43

  Aaah zonde van je London mok joh!
  Maar inderdaad if only! Gelukkig heb ik wel een leuke werkgever die me vakantiegeld uitbetaald muhahaha. :D

 16. Karlijn
  mei 21, 2013 / 22:13

  Starbucks London mok is hier echt onvindbaar! Ben er sinds ik hier woon naar op zoek maar krijg het ding ab-so-luut niet gevonden! En ik heb heeeeel veel Starbucks filialen gezien in 5 maanden haha!

 17. mei 22, 2013 / 00:14

  Over series gesproken: door jou heb ik een The OC verslaving opgelopen dus met jou praat ik niet meer.

  :’)

 18. mei 22, 2013 / 07:12

  Ik moest er wel om lachen en wat herkenbaar!

 19. mei 22, 2013 / 07:44

  Die begroetingsdingen, zoooo irritant. Mijn broer doet altijd maar 1 zoen en ik vergeet dat ALTIJD! Bij vrienden probeer ik het vaak voor te zijn door te zeggen ‘knuffel?’ dat voorkomt soms wat awkward momenten, maar ach, het hoort er ook een beetje bij.

  En ik zou willen dat ik geen series kon downloaden, al ben ik dit weekend gaan streamen, scheelt ook weer download tijd en heel veel ruimte op mijn laptop ;)

 20. mei 22, 2013 / 10:39

  Hahaha ik ben ook wel jaloers op iedereen om me heen die deze week bakken met vakantiegeld ontvangt… een geluk bij een ongeluk dat mijn relatie uit is en ik bij mijn ouders zit en dus zo nog een soort van vakantiegeld heb omdat ik geen huur hoef te betalen komende maand ;-)

 21. mei 22, 2013 / 11:01

  Als ik jouw website nou nooit ontdekt had was ik een stuk productiever.

 22. mei 22, 2013 / 11:21

  Leuk lijstje! Die eerste is echt zo herkenbaar! Ik kreeg het deze voor elkaar om een van mijn beste vriendinnetjes twee x op dezelfde wang te kussen. Oeps :)

 23. mei 22, 2013 / 11:32

  Haha wat een super leuk lijstje!

 24. mei 22, 2013 / 15:10

  Erg leuk lijstje! Vooral die eerste is meer dan herkenbaar, zorgt altijd voor die ongemakkelijke situaties want iedereen doet wat anders. Ook mensen die ik ken doen elke keer wat anders. Ja hallooooo hoe moet ik dan weten hoe ik reageer en het niet zo’n halve drie zoenen half een handgeven situatie wordt??

 25. mei 22, 2013 / 16:10

  Haha heel leuk om te lezen, zitten veel herkenbare dingen tussen.

 26. Ilse
  mei 22, 2013 / 16:59

  Haha, zo leuk om te lezen. Je kunt je dromen altijd proberen waar te maken of gewoon blij zijn met zoals je leven nu is. :)

 27. mei 23, 2013 / 22:15

  Haha oh die eerste is zo herkenbaar!

 28. mei 25, 2013 / 20:41

  Leuk!
  hihi ja die akward begroetingen ik krijg er ook de kriebels van. Ik probeer het op familiefeestjes te beperken door kordaat te zeggen; 1 zoen. Haha…
  Eigenlijk zoen ik niet graag mensen, personal space weetjewel.
  En ja hoe vaak heb ik al tegen mezelf gezegd; ik only ik zou sporten in plaats van zeuren over mijn billen…dan waren ze nu inderdaad niet meer om over te zeuren…:))

 29. mei 26, 2013 / 22:31

  Wat als kan in één regel je leven heel anders maken. Maar dingen gebeuren en soms met een reden en andere keer gewoon per ongeluk. Zo is het leven nou eenmaal en dat maakt het leven soms nog mooier!