THE LIST: De dingen die ik nu al mega leuk vind aan Have a Good Summer Run

Ik zat dinsdag een beetje op mijn klaagstoel omdat alles een beetje in de soep liep. Of in ieder geval… dat gevoel had ik op dat moment. Tuur vond het een goed moment om even te delen wat ik allemaal wél ontzettend tof vind op dit moment.

♥️ Alle enthousiaste reacties in de Facebookgroep. Dat mensen elkaar proberen te helpen en dat het erop lijkt dat iedereen er echt ontzettend veel zin in heeft.

♥️ Het schrijven zelf vind ik heel erg leuk om te doen. Soms moet ik me er even toezetten dan denk ik… het gaat me nooit lukken om hier een mooi verhaal over te maken en dan twee uur later zijn we 1000 woorden verder waar ik ook nog best wel tevreden over ben.

♥️ Het inspreken van het boek vind ik ook mega leuk om te doen. Het is een beetje zoals voorlezen vroeger op de basisschool, alleen heb ik de teksten nu zelf geschreven dus is het voorlezen nog een stukje makkelijker.

♥️ Van Tuur moet ik zeggen dat ik het uitzoeken van de kleding voor de foto- en videoshoots ook heel leuk vind om te doen. Het was een kleine investering en je zou misschien denken dat we ons geld op een andere manier hadden kunnen investeren dan in matchende kleding, maar ik had een bepaalde look voor ogen en als ik dan eenmaal iets in mijn hoofd heb. Verder heb ik zo’n vermoeden dat ik de rest van de zomer vrij weinig anders aan zal hebben.

♥️ Het maken van de foto’s en video’s. Misschien zul je het niet meteen aan de video’s zien omdat ik echt nog wel een keer mijn balans verlies, maar over het algemeen lukt het uitvoeren van de oefeningen ineens een stuk beter als er een camera op me gericht staat. Best bizar eigenlijk.

♥️ Iedere keer dat er een bestelling binnenkomt (dat kan nog tot vannacht 0.00u) maakt mijn hart een sprongetje.

♥️ Zelf heb ik ook heel veel zin om tien weken lang met een doel te gaan trainen en dit niet alleen te doen, maar met honderden anderen. Omdat ik ook over mijn eigen ervaringen ga schrijven, houdt dat me ‘aansprakelijk’. Ik heb het schema voor de eerste twee weken al gezien en nou ja.. je kunt het jezelf zo zwaar maken als je zelf wil maar ik vermoed dat ik mezelf wel ga uitdagen.

♥️ Ik heb geen tijd meer om me zorgen te maken over onbenullige dingen wat best wel lekker is.

♥️ Een ander voordeel van ‘het drukken hebben’ is dat er geen tijd meer is voor uitstellen en dat doe ik op dit moment dan ook een stuk minder. En als ik wel iets wil uitstellen dan doe ik nu over het algemeen iets anders dat op mijn to-do-lijstje staat.

♥️ Het gevoel dat ik echt weer iets (voor mij) nieuws aan het doen ben.

Het wordt een mooie zomer. Anders. Maar mooi op zijn eigen manier. Ik heb er zin in.

Liefs,

Annemerel

 

Delen:

4 Reacties

 1. mei 28, 2020 / 14:52

  Ik denk dat zo’n community ook echt een boost geeft aan het werken aan het project. Geniet ervan!

 2. mei 28, 2020 / 16:31

  I see you love still a lot of things, this is great! Happy summer – even when this summer will be different …
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Tessa
  mei 29, 2020 / 07:25

  Leuk dat ik dan gisteravond je hart een sprongetje heb laten maken :-) Je hebt me overtuigd door de podcasts en dat dit jouw manier is om in te springen op je gemiste inkomsten.

  Heb er zin in!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 29, 2020 / 11:30

   Yeah thank you leuk dat je meedoet Tessa!