>The Bitch Throat

>

Zo nog een half uurtje en dan gaat het echt gebeuren, Annemerel gaat vijf dagen achter elkaar werken en ze heeft er zin in! (Nee echt, geen greintje sarcasme, ik meen het.. en nee het mag dan 1 april zijn, ik maak geen grapjes). Vanavond gaat elzenduin beach (het strandrestaurant) ein-de-lijk na bijna een half jaar weer open en ik kan echt niet wachten. Ben er de afgelopen maand al minstens 10x langs gelopen met hardlopen maar echt van binnen heb ik het nog niet gezien. So excited!
Maarrr, nu komt de maarrrrr inderdaad. Ik voel me ziek, zwak en misselijk. Mijn keel voelt als een dikke prop, mijn oren maken de hele tijd zo’n irritant krakend geluid en mijn hoofd voelt als een blok beton. Niet echt de ideale omstandigheden om op het strand te gaan werken. Kijk op dit moment kan ik er best mee leven, roze pilletje erin en gaan met die banaan, maar ik heb zo’n flauw vermoeden dat dit pas het puntje is van een hele grote ijsberg en dat dat werken op het strand mij niet veel goeds zal doen.
Dit vermoeden spreek ik liever niet hardop uit, want ik wil werken. Ik stop me nu dus vol met fruit (nog meer dan anders) ik drink liters groene thee met honing (inderdaad, ook nog meer dan normaal) en ik lag gister al om half tien in bed. Om mijn nek zit een dikke sjaal, mijn voeten houd ik warm in uggs en dat zijn eigenlijk alle maatregelen die ik getroffen heb. 
Jullie nog tips om niet ziek te worden, zonder al te veel rust te nemen?
Liefs,
Annemerel
Delen:

15 Reacties

 1. aisling
  april 1, 2010 / 08:41

  >niet dénken 'ik ben ziek' maar dénken 'ik ben NIET ziek!' werkt heul goed, en vitaminepilletje, kan ook een placeboeffect hebben maar dan nog werkt het dus prima!

 2. Lisa
  april 1, 2010 / 08:46

  >Bruistablet, misschien stomen of een hete douche, beetje frissenlucht helpt ook. Heel stom en misschien ook wel slecht, maar ik ga wel eens sporten als ik me niet zo 100% voel en dan zweet je even lekker alles eruit. Tijdens het sporten voel ik me dan echt een wrak, maar daarna voel ik me echt stukken beter! Succes!

 3. Annemerel
  april 1, 2010 / 08:48

  >Thanks honies ik zeg ook niet dat ik ziek ben ik zeg namelijk 'ik voel me goed ik voel me goed' ook niet 'ik ben niet ziek' want het universum trekt alleen 'ik ben ziek' aan ofzo en dan word je juist ziek (ik snap the secret nog niet helemaal maar volgens mij werkt het zo?)

  Ik ga nu lekker op het strand werken, lekker frisse lucht en genoeg beweging want alles moet klaargezet worden voor vanavond, dus beweging genoeg, komt goed, thanks!

 4. Phine
  april 1, 2010 / 10:19

  >Mijn life saver: Een bruistablet van supradyn. Een glaasje vol vitaminen en je hebt genoeg energie voor een dag. Zo weet ik mezelf net vaak 'over' het ziek worden heen te tillen. Try it,..en ik hoop dat het helpt!

 5. Myrthe
  april 1, 2010 / 13:05

  >Veel fruit eten haha. Maar veel plezier als je nog gaat werken :)

 6. Linda
  april 1, 2010 / 13:54

  >Júíst keihard doorgaan… ik word altijd ziek wanneer ik rust neem. Verder: even lekker sporten wil ook altijd wel helpen. En dan niet buiten haha ;)

 7. Stéphanie
  april 1, 2010 / 15:09

  >Ik help je hopen dat je niet ziek wordt! Goed slapen vannacht, dat wil ook nog wel eens goed werken..

  Werkse in ieder geval ;).

 8. roos
  april 1, 2010 / 16:49

  >lekker op het strand: werken, zon & mensen kijken ^^ . hopelijk ben je snel weer beter

 9. Eline
  april 1, 2010 / 17:42

  >Die roze tabletjes helpen vaak erg goed ;)

 10. Renske
  april 1, 2010 / 18:19

  >Neem warm water met een flinke hoop citroen erin. Dampo smeren.

  Think positive!!!

  Beterschap

 11. rinusrunning
  april 1, 2010 / 19:06

  >Neusspray gebruiken, en een kopje lauwwater met zout oplossing(zelf in te scheppen het zout;-) en dan gorgelen voor de keel.
  En anders gewoon gaan hardrennen op het strand, is ook een manier ;-).
  Beterschap.
  Oja, morgen komen de 100mijl lopers vanuit vlaardingen langs je strand tent rennen, ze zijn op weg naar Den Helder!!!.
  Groet Rinus.

 12. Monique
  april 1, 2010 / 22:13

  >Ik denk dat je al het mogelijke om je ziekte de kop in te drukken al doet, dus ga daar vooral mee door! En inderdaad, positief denken helpt ook wel denk ik :)

 13. Girl from Arnhem
  april 2, 2010 / 08:26

  >Goed eten, lekker veel vitamines innemen en een goede positieve instelling werkt heel goed!

 14. Liselot
  april 3, 2010 / 13:45

  >Jij woont gewoon bij het strand of niet? Gaat lekker in de duinen joggen, werkt ook nog op het strand. Goh ik ben echt jaloers!
  Maar veel beterschap met je keel, dat is natuurlijk niet fijn. Doe anders een sjaal om.

 15. Rianne
  april 3, 2010 / 21:03

  >Oh ja, fruit.. Goed dat je het zegt ;-) Zou ik ook weer eens wat aan moeten doen!
  Werken op het strand lijkt me echt heerlijk! Veel plezier