TEST: De Ezviz S5 Plus Action Camera + WIN!

 photo ezviz2.jpg

Bij de naam Ezviz ging er bij mij niet meteen een belletje rinkelen, maar dit bedrijf is een aardig grote naam in de beveiligingscamera’s, vertelde Google me. Sinds kort maken ze ook action camera’s, zoals de Ezviz S5 Plus en die is volgens kenners een van de beste, zo niet dé beste, in zijn segment. Ik heb de camera mogen testen.

De Ezviz S5 Plus is een actiecamera. Met de waterproof behuizing kun je tot 40 meter onderwater zwemmen, je kunt 4K opnemen met 30 frames per seconde, er zit WiFi, GPS en Bluetooth 4.0 op. De camera bevat een 158° groothoeklens, een high resolution touchscreen en een beeldstabilisator. Met de bijbehorende app kun je heel makkelijk bestanden importeren en zelfs editen en direct uploaden op YouTube, Instagram, Facebook en Twitter. De batterij kan tot 2 uur mee, hij blijft zijn werk doen tussen temperaturen van -20 en 45 graden celsius en hij weegt nog geen 100 gram.

Zelf ben ik met de camera op de mountainbike gaan fietsen op het strand. Het liefst had ik hem natuurlijk getest tijdens een wintersportvakantie. Maar hoe graag ik ook spontaan even naar de bergen zou willen rijden, op dit moment is dat met de Berlijn Marathon net achter de rug, de New York Marathon over een paar weken en tussendoor nog even mijn boekrelease, niet echt haalbaar. Ik fietste nooit eerder over het strand, maar het is wel echt leuk om te doen en misschien ook wel iets dat ik in de toekomst vaker ga doen. Het is een heerlijke alternatieve training voor het hardlopen. En hoewel die wind (tegen) best wel heftig was, was het tegelijkertijd ook wel heel erg lekker. In ieder geval een stuk beter dan fietsen door de duinen, dan ben ik altijd bang onderuit te gaan (zou namelijk echt iets voor mij zijn).

 photo Screen Shot 2017-10-04 at 17.27.51.png

Goed, terug naar de camera, want daar ging het om. Ik wist van te voren niet wat ik precies kon verwachten van de camera, wel zagen de specificaties er op papier echt super goed uit. En nu kan ik je vertellen dat het er niet alleen op papier goed uit ziet, maar ook op beeld.

Waar ik groot fan van ben:
– De kwaliteit van de beelden is top. Hij kan in 4K schieten, maar omdat mijn MacBook al een hartverzakking krijgt bij het idee van het bewerken van 4K beeldmateriaal (en mijn andere camera ook geen 4K schiet dus ik ook geen 4K kan exporteren) heb ik gewoon op 1080 geschoten).
– De camera heeft zowel bovenop als aan de voorzijde een microfoon, op deze manier pikt hij het geluid heel goed op, ook als je bijvoorbeeld een shot in de selfiemodus maakt. Zelfs met windkracht zes op het strand.
– De camera wordt geleverd met heel veel handige accessoires. Zo zit er een speciaal klepje bij de waterproofcase waardoor je het touchscreen ook in de beschermhoes kunt blijven gebruiken. En er zit ook een extra case bij die hem niet waterproof maakt, maar waarmee je hem wel kunt monteren op accessoires, het fijne van dit accessoire is dat met dit hoesje de geluidskwaliteit niet achteruit gaat.

Met eigen ogen aanschouwen? Ik maakte deze korte video over en met de Ezviz S5 Plus. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Heb ik je enthousiast gemaakt? Ik hoop het wel. Ik mag een van jullie heel erg blij maken met de Ezviz S5 Plus. Wat je moet doen om kans te maken? Volg Ezviz op Facebook en op Instagram en vertel mij in de comments wat je graag met de camera zou willen vastleggen. Je wintersportvakantie? Of wil je er juist graag onderwater mee zwemmen op vakantie? Wil je hem gebruiken voor tijdens het hardlopen? Of heb je iets anders dat je graag vast zou willen leggen met de camera? Ik ben heel benieuwd.

Natuurlijk kun je de camera ook gewoon kopen. 

Liefs,
Annemerel

Deze blog is geschreven in samenwerking met Ezviz

Delen:

52 Reacties

 1. oktober 18, 2017 / 12:28

  Ik zou het super tof vinden om de camera mee te nemen naar mijn Snowkite reis in Noorwegen. De temperaturen zijn te koud om een normale camera/telefoon te gebruiken, maar het lijkt me wel heel vet om mijn tricks en die van mijn reisgenoten te kunnen vastleggen. Dus Yes please:)

 2. Fiona
  oktober 18, 2017 / 12:31

  Lieve Annemerel,

  WAUW! Wat een super leuke win actie! En ik heb hopelijk een hele goede reden om deze Ezviz Action Camera te winnen! Ik ben al 3 jaar ski- en snowboardlerares in Oostenrijk. Dit jaar heb ik vanwege een blessure een tussenjaar en ga ik het hele seizoen (december tot april) als skilerares werken in Oostenrijk. In deze 4 maanden heb ik natuurlijk ook een aantal vrije dagen, die ik in de bergen besteed, en die ik super graag zou willen vastleggen met de Action Camera. Ik denk dat ik hier op 2500 m hoogte hele gave beelden mee kan maken!

  Dit wordt mijn eerste hele seizoen als skilerares, en ik wilde graag een soort aftermovie hiervan gaan maken, ook daarvoor komt de camera dus extra goed uit!

  Liefs,
  Fiona

 3. Ingeborg
  oktober 18, 2017 / 12:46

  Ik zou mijn dochter Fiona graag blij maken met de camera. Vanwege fysieke beperkingen kan ze haar droom (de ALO, sport) niet verwezenlijken. Nu heeft ze zich, naar haar voorbeeld Annemerel, afgelopen zomer op het hardlopen gestort en vorige week haar eerste marathon gelopen. Supertrots op haar, dat ze haar mogelijkheden blijft zien en benutten!
  Dat zou ik allemaal graag vastleggen voor haar zodat ze kan zien hoe goed het ondanks alles met haar gaat.

 4. Rosan
  oktober 18, 2017 / 12:49

  Wauw wat een leuk hebbun dingetje!
  Ik zou hem geregeld willen vastbinden op onze labrador soms of eigenlijk vaak heb ik geen idee waar of wat hij uitspookt tijdens een wandeling en op deze manier kan je perfect terug zien wat hij dus doet.
  Ben benieuwd naar de beelden die ik te zien krijg achteraf en hoeveel sloten hij is door geweest.
  Ook lijkt het mij erg leuk om zo wandelingen of fiets tochtjes terug te kijken en te zien wat voor moois je onderweg tegen komt want vaak heb ik het idee dat je toch de helft mist.

  • Rosan
   oktober 18, 2017 / 13:16

   Oke Shot zal wel eerst vinden dat hij niet kan lopen met een camera op zijn lijf maar dat vergeet hij vast algauw en loopt dat lekker rond te dollen als altijd!

 5. oktober 18, 2017 / 12:50

  Gave camera! Heeft toch wel wat weg van een GoPro, maar net een stuk mooier (en beter?). Deze camera zou ik gebruiken tijdens het turnen, om alle trics mee vast te leggen. Door het compacte formaat en licht gewicht is hij ook ideaal om in mijn koffer mee te nemen naar Zuid Korea als ik daar in februari heen ga voor de Olympische Winterspelen. Lijkt me gaaf om alle gebeurtenissen en huldigingen vast te leggen!

 6. oktober 18, 2017 / 12:57

  Ik zou mijn halve marathon door Luxemburg filmen

 7. Floor
  oktober 18, 2017 / 12:58

  Ik ben aan het trainen voor het beklimmen van de Kilimanjaro, wat zou ik graag mijn tocht naar de top kunnen filmen met de ezviz!!

 8. Mark
  oktober 18, 2017 / 14:03

  Dat ziet er goed uit en daarom wil ik je laten weten mee te willen doen met de prijsvraag.
  Wat ik er mee wil doen is duidelijk. Ik heb namelijk een kanaal op YouTube https://www.youtube.com/c/ShipSpottingNederland en daar kan ik de camera goed voor gebruiken. Wil je weten wat ik er precies mee ga doen dan zie je dat t.z.t. wel is mijn overtuiging, mits ik je kandidaat ben natuurlijk en anders wens ik een ander er net zoveel plezier mee… geen probleem om me heen!

 9. Hanne
  oktober 18, 2017 / 14:21

  Ik zou heel graag de Ezviz S5 Plus willen winnen voor mijn zusjes, tijdens onze wintersport is het een traditie geworden dat zij een video maakt (https://www.youtube.com/watch?v=8dc70lljRpc), alleen ontbreekt een goede actioncam nog!

 10. Roos Doorneveld
  oktober 18, 2017 / 14:38

  He Anne Merel,

  Ik zou de Ezviz camera heeeel graag willen gebruiken tijdens mijn komende vakanties in Kaapverdië en Bonaire tijdens het kitesurfen! Deze camera kan je vast wel vastzetten in één van de kites waarmee ik onwijs coole beelden kan schieten.

  Hopelijk kan ik hier over een paar maanden mee op het water shinen!

  Liefs, Roos

 11. Vera
  oktober 18, 2017 / 15:42

  Dat klinkt veelbelovend! In maart heb ik mijn diploma-uitreiking en om te vieren dat ik afgestudeerd ben ga ik een paar weken rondreizen in China. De ultieme reis om de Ezviz S5 Plus uit te proberen! De skyline van Shanghai, de Chinese muur in Beijing en de panda’s in Chengdu. Lijkt mij heel gaaf om deze camera te mogen inpakken in mijn backpack.

 12. Carmen
  oktober 18, 2017 / 15:45

  Hi Annemerel, wat een ongelooflijk gave prijs. Ik ga binnenkort naar Ecuador, Galapagos en Colombia en deze camera zou daar echt mijn beste maatje worden. Duiken, bergbeklimmen, vulkanen bezichtigen, surfen en de jungle doorploeteren, ik ga het allemaal doen! Ik zou dit natuurlijk heel graag willen vastleggen met zo’n camera. Ik volg de kanalen van Ezviz en wacht in spanning af!

 13. Marjolein Kraak
  oktober 18, 2017 / 15:50

  Wat een fijne kleine camera. Ik zou ‘m gebruiken voor mijn buitenactiviteiten; wandelingen met mijn honden, hardlopen en dan vooral tijdens de zevenheuvelenloop. Een van de mooiste routes die ik dit jaar voor de 4e keer loop. En als ik durf mezelf filmen tijdens mijn eerste marathon van Rotterdam.

 14. Sofie
  oktober 18, 2017 / 16:42

  Weer een leuke blogpost! Ook ik zou graag de action-cam winnen. Ik zou ‘m gewoon mee nemen om mijn reizen (van welke soort dan ook) te filmen, zodat ik later leuke herinneringen heb. :-)
  Groetjes uit België!

 15. Tine
  oktober 18, 2017 / 17:11

  Wauw! Heeft deze camera ook een goede batterij of kan je de camera via een powerbank opladen? Dan zou ik deze heel graag winnen om een soort van road movie te maken van onze volgende hike! Lijkt me super om dan achteraf alles thuis nog eens te kunnen herbeleven <3!

 16. Bonita
  oktober 18, 2017 / 17:41

  Wauw! Dit merk kende ik nog niet voordat ik jou blog las. Ik zou de Ezviz S5 Plus graag willen gebruiken om mijn ‘kunsten’ tijdens het golfsurfen vast te leggen.

 17. Dieter
  oktober 18, 2017 / 18:06

  Ik zou hem gebruiken voor vanalles en nog wat: mijn looptrainingen, zwemmen, fietsen,… Ik woon aan zee en zou graag een video willen maken met al mijn looptrainingen gedurende het ganse jaar, om zo de verschillende seizoenen te kunnen filmen! Het zou me motiveren om andere routes te lopen (en waarschijnlijk ook langere afstanden :) ).. en volgend jaar zou ik hem zeker aandoen, tijdens de Ostend Night Run, een avondloop via zeedijk door allerlei gebouwen, een magische sfeer!

 18. Mirthe
  oktober 18, 2017 / 18:17

  Wat tof! En een heel goed alternatief voor de GoPro! Handig ook dat de accessoires erbij zitten. Ik ga binnenkort naar Vietnam en dat zou ik heel graag willen vastleggen! Het is de eerste keer dat ik echt op een grote reis ga buiten Europa en ik vind het stiekem dood eng, maar ik hoop daar wel memories for a lifetime vast te kunnen leggen!

 19. Linda
  oktober 18, 2017 / 18:46

  Wat een mooie kleine camera! Afgelopen zomer had ik een go-pro gehuurd om te gebruiken tijdens scouting kamp waar ik als vrijwilliger leiding ben voor kinderen van rond de 7-11 jaar. De beelden van de camera hebben geleid tot een ontzettend gave kamp video. Vooral de kinderen vinden techniek natuurlijk super interessant! Met deze camera zou ik dus onder andere gave dingen voor scouting kunnen doen omdat hij tegen een stootje kan, onderwater en op de fiets!

  • Linda
   oktober 18, 2017 / 18:58

   Vooral wanneer de camera op het hoofd van een kind is gezet levert het briljante beelden op! Kattenkwaad in het bos, corvee en een potje voetbal is veel leuker vanuit de ogen van een kind!

 20. oktober 18, 2017 / 21:48

  Het klinkt echt als een heel fijn en handig ding. Ik heb je review met plezier gelezen! Ik wil de camera niet voor mezelf winnen, maar doe graag mee voor mijn broertje. Hij is fervent bmx’er, maar een echte actiecamera heeft hij nog niet om zijn bmx-sessies en stunts vast te leggen. Juist omdat hij sinds een paar maanden niet meer thuis woont en daar best even aan moet wennen, zou ik hem zo’n cadeau graag geven. Ook om te zien of hij in onze afwezigheid niet té heftige capriolen uithaalt op zijn fiets ;)

 21. Valerie
  oktober 18, 2017 / 21:56

  Hoi Annemerel!
  Wat een super leuke actie!! Zelf had ik eerst een GoPro waar ik dol op was, vooral om mijn vakanties mee vast te leggen. Helaas was ik vorige vakantie iets té actief, en ben ik deze met duiken verloren toen ik even afgeleid was, OEPS! Lekker onhandig weer.

  Ik zou deze action camera dus ook supergraag willen winnen zodat ik mijn vakanties kan blijven vast leggen zoals ik de afgelopen twee jaar heb gedaan. Zonde om die traditie te verbreken toch? :)

 22. Ilse
  oktober 18, 2017 / 23:09

  Ik zou hem vraagt willen gebruiken bij het duiken en bij het mountainbiken! Wat zou dat gaaf zijn, eindelijk eens een goede camera die ik daarmee kan/durf te gebruiken

 23. Silvia
  oktober 18, 2017 / 23:54

  Toffe winactie! Ik wil dit jaar erg graag in Canada gaan skiën en zou dat hiermee kunnen vastleggen ?

 24. Carola Engbers
  oktober 19, 2017 / 07:28

  Wat een gave actie!! Ik ga in februari op wereldreis samen met mijn vriend. Deze reis staat voornamelijk in het teken van avontuur, trekkingen, hikes, duiken, treinreizen, fietsen. We beginnen in het ruige Patagonie, waar we gaan rondtrekken met eigen tent, daarna duiken op de Filipijnen, vervolgens naar Nepal naar Everest Base Camp, met de TransMongolieExpress door Rusland, China en Mongolie en een maand fietsen op de Pamir Highway (boven de 4500 m). Het zou super gaaf zijn om deze reis en onze activiteiten vast te leggen met deze camera!! Voordat we vertrekken lopen we eerst nog 2 halve marathons (vorige maand onze eerste gelopen). Tijdens deze wedstrijden kunnen we de camera nog mooi uitproberen zodat we op reis de gaafste beelden kunnen schieten! Het zou echt herinneringen voor de rest van ons leven opleveren!

 25. Anita te Gussinklo
  oktober 19, 2017 / 08:18

  Wat een gave camera, mooie beelden ook.
  Lijkt me tof om hem te gebruiken op de fiets.

 26. Joyce
  oktober 19, 2017 / 08:50

  Wat een gave actie! Ik kende deze camera niet, dus met je blog ben ik al super blij. Deze camera zou ik heel goed kunnen gebruiken bij mijn trailrunning. Ik wil heel graag de Eiger Ultra Trail filmen die ik in juli 2018 ga lopen. Ik weet zeker dat we hem in de auto al monteren en zo de gletsjers filmen waar we langs zullen rijden op weg naar onze trail in Zwitserland. De voorbereidende trainingen in Luxemburg zouden perfect zijn om te filmen, alleen al om te kijken hoe we het een en ander kunnen corrigeren. Als filmmaatje op onze zeiltochten zou hij ook goed van pas komen.

 27. Stephanie
  oktober 19, 2017 / 09:47

  Wat een gave actie! Ik zou graag meedoen voor mijn vriend, die is wel van dit soort gadgets ;) en dan ga ik em uiteraard stiekem hinten dat hij tijdens wintersport moet filmen, mooie kans om vast te leggen dat we voor de tweede keer van ons leven de zwarte piste afgaan (sorry mam… ?)

 28. Sofie
  oktober 19, 2017 / 11:47

  Wat een toffe camera en een gave actie!! Met deze camera zou ik, en mijn vriend, erg blij zijn om mooie beelden te maken van onze reizen en duiken. Om zo herinneringen voor het leven vast te leggen. Zo zou hij erg goed van pas komen op onze eerstvolgende reis naar Honduras. Waar we oa op het mooie eiland Utila willen gaan duiken met whalesharks :)

 29. oktober 19, 2017 / 12:22

  Dat jasje is echt mooi! En het ziet er een fijne camera uit :)

 30. Hilde Vander elst
  oktober 19, 2017 / 13:37

  Hoi, ik ga heel graag naar wielerwedstrijden kijken en in plaats van te filmen vanop de fiets doe ik dit langs de weg. Ook de voorstelling en de interviews van de renners leg ik graag vast :-). Ik volg je natuurlijk op beide kanalen.

 31. Lynn van Toledo
  oktober 19, 2017 / 14:59

  Wauw! Wat een toffe actie!

  Ik, als geen vloggers, maar ontzettend leuk vindt om filmpjes te maken en editen is dit de perfecte kan.
  Ik vind het zelf onwijs leuk om alles van mijn trainingsweek vast te leggen. Van hardlooptrainingen op de baan met de groep, als rondjes voor mezelf door de duinen en strand. De fiets trainingen op de racefiets maar ook hardloopwedstrijden met mijn vriend en in november trainingsweekend met de atletiekgroep!
  Ook het editen daarvan vind ik onwijs tof!
  Ook ben ik erg benieuwd hoe het film tijdens het zwemmen!

 32. Lynn van Toledo
  oktober 19, 2017 / 15:00

  Wauw! Wat een toffe actie!

  Ik, als geen vlogger, maar ontzettend leuk vindt om filmpjes te maken en editen is dit de perfecte kans.
  Ik vind het zelf onwijs leuk om alles van mijn trainingsweek vast te leggen. Van hardlooptrainingen op de atletiekbaan met de groep, als rondjes voor mezelf door de duinen en op het strand. De fiets trainingen op de racefiets maar ook hardloopwedstrijden met mijn vriend en in november trainingsweekend met de atletiekgroep!
  Ook het editen daarvan vind ik onwijs tof!
  Ook ben ik erg benieuwd hoe het filmt tijdens het zwemmen!

 33. Ilse
  oktober 19, 2017 / 17:33

  Wat een mooie camera! Ik zal er alleen te weinig gebruik van maken dus diegene die wint veel plezier met de camera!

 34. Judith
  oktober 19, 2017 / 21:54

  Wow! Deze camera zou ik heel graag willen winnen voor mijn man. Racefietsen is zíjn hobby en na heel wat jaren tegenslag door terugkerende fistels waar hij inmiddels 6 x aan is geopereerd heeft hij in de afgelopen 8 jaar vaker niet dan wel op de fiets gezeten. 6 keer is scheepsrecht, want het lijkt erop dat de wond na al die jaren eindelijk dicht is en hij kan weer echt van het fietsen genieten. Een van zijn dromen die tevens op zijn bucketlist staat is het fietsen van de Marmotte (Marmotte Granfondo Alpes). Ik gun het hem zo ontzettend om hiervoor te gaan en weer heel wat fietskilometers te maken en het zou geweldig zijn als hij de weg daar naar toe + de Marmotte zelf op die manier kan vastleggen!

 35. Daisy
  oktober 20, 2017 / 07:49

  OMG Yeaass ik wil!!
  In december ga ik 2 vriendinnen opzoeken die zijn verhuist naar Nieuw Zeeland. De reis zelf kost me al een goede rib ( stel ribben eigenlijk..) uit m’n lijf, dus zit er al een tijdje mee in m’n maag of ik wel nog zo’n dure camera kan kopen ook. Het zou natuurlijk zonde zijn als ik de mooie hikes, surflessen en boottochten niet kan vast leggen (en natuurlijk de mooie momenten met de vriendengroep!). Vandaar dat ik graag een keer een poging waag bij deze winactie!!

 36. Marian B
  oktober 20, 2017 / 11:46

  Voor onze sportieve avontuurlijke vakantie die we aan het plannen zijn!

 37. Hannah Kagenaar
  oktober 20, 2017 / 15:07

  Mijn vakantie met mijn zus in de Grand Canyon van 2018. We gaan raften! Super leuk om dan een camera te winnen!

 38. Ilona
  oktober 20, 2017 / 16:34

  Over 2 weken ga ik terug naar Suriname waar ik vorig jaar 2 maanden heb gewoond. Hoe vaak ik wel niet heb gezegd dat ik zo graag een GoPro oid bij had willen hebben om het prachtige binnenland te filmen! Helaas studeer ik nog en is zo’n camera naast op vakantie gaan/in het buitenland wonen (mooie hardloopkleding kopen ;) ) etc. een iets te grote uitgave en ben ik nog steeds heel hard aan het sparen. Zeker door al jouw mooie vakantie vlogs, uit new york, boston, wintersport, italie vind ik het eigenlijk super leuk als je op vakantie alles vast kan leggen! Daarom wil ik graag een kansje wagen want het zou zo leuk zijn als ik tijdens mijn vakantie deze keer wel alles kan filmen! :) :)

 39. oktober 22, 2017 / 19:58

  Supergave actie! Ik zou de camera dolgraag winnen voor op onze huwelijksreis! Misschien toch een meevaller na onze flinke tegenvaller.. We zouden eigenlijk na al ruim een jaar wachten op 14 september gaan maar toen gooide orkaan Irma roet in het eten. Onze koffers waren al grotendeels ingepakt toen we ze weer konden uitpakken.. Nu zijn we inmiddels alweer meer dan een maand aan het wachten en hebben nog een maand te gaan: eind november/begin december mogen we als het goed is anderhalf jaar nadat we deze reis geboekt hebben eindelijk gaan! We gaan een cruise maken vanuit Cuba naar Jamaica, de Kaaimaneiland en Mexico. Héél veel om vast te leggen dus! Alle prachtige kleuren, oldtimers en sigaren op Cuba, watervallen en jungles op Jamaica, het plaatsje ‘Hell’ en een snorkelavontuur op de Kaaimaneilanden en Maya ruïnes in Mexico. Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als we dit allemaal op zulke geweldige kwaliteit beeld vast konden leggen! Uiteraard gaan we er vanuit dat de camera daarna nog heel lang meegaat zodat ook vele hardloopavonturen, andere prachtige reizen en over een paar jaar hopelijk talloze bloopers van onze kinderen vastgelegd kunnen worden!

 40. oktober 22, 2017 / 22:23

  Wauw toffe winactie! Ik zou hem graag gebruiken tijdens het snorkelen op reis. En wellicht bij andere toffe sportieve dingen op reis ;)

 41. Kimberly
  oktober 27, 2017 / 10:56

  Oh wat super tof! Ik zou deze HEEL graag willen winnen omdat ik in de komende maanden naar Gambia, Dubai en New York ga! In Gambia zou ik er de wilde dieren mee kunnen filmen op safari, en vergeet de onderwaterwereld niet met mooie visjes! In Dubai ga ik ZIPLINEN door de stad (aaaahhh!!!!) dus dat zou echt geweldig zijn om te filmen met deze actioncam! En voor New York, tja, in New York kan je álles wel filmen!!! Zou super super tof zijn als ik win!!!

 42. Nienke
  oktober 27, 2017 / 11:03

  Wauw wat een leuke actie!

  Ik zou de action cam volgend jaar, na het afronden van mijn bachelor, meenemen naar Australië en Nieuw Zeeland. Ik heb al een goede systeemcamera, maar een action cam die ik kan meenemen bij snorkelen, hiken, surfen en wellicht skydiven ontbreekt nog!

 43. Willem
  oktober 27, 2017 / 11:12

  Wat een gave actie! Ik zou er mijn avonturen op de mountainbike en tijdens het wielrennen er op vast willen leggen. En dan na de tijd terugzien hoe geweldig het wel niet was!

 44. oktober 27, 2017 / 11:15

  Ik ga heel eerlijk zijn :-)
  Ik wil deze camera absoluut winnen omdat ik zelf wil beginnen vloggen maar te gierig ben om een camera te komen !!!!
  Fingers crossed dus!!!!

 45. Amy Cox
  oktober 27, 2017 / 13:14

  Ik zal het echt supertof vinden om deze camara te winnen. Zo kan in eindelijk mijn hardloop en bak ( mijn 2 grootste hobby’s) avonturen vast leggen!

 46. Angela
  oktober 27, 2017 / 13:25

  Wat een gave camera! Ik ben al lang aan het twijfelen om er een aan te schaffen, ik hou van sporten en reizen en het is nog leuker om dit echt goed te kunnen vastleggen!
  Ook voor mijn vriend wil ik het graag, hij is een Belgische topsporter die met weinig tot geen ondersteuning vanuit de Belgische bond de Olympische Spelen in Korea in 2018 wil halen! Hoe gaaf als hij zijn weg daar naar toe kan vast leggen & ook in Korea als hij het haalt alles kan filmen en natuurlijk ik ook als ik mee kan naar Korea.

 47. Mirjam Wissink
  oktober 27, 2017 / 14:49

  Hey Annemerel, Wauw wat een verschil met andere action camera’s! (Meestal ben ik na 3sec kijken al misselijk van het gehobbel ;-))
  Ik vlieg 21 november a.s. Met mijn harloopvriendin naar Curacao om daar deel te nemen aan de KLM Marathon van Curacao. Over de pontjesbrug en de Julinaburg (wat een uitzicht!),Onwijs hard en lang voor getraind en wat zou ik deze ervaring graag willen vastleggen voor het thuisfront in een niet-misselijk-makende-film! Het is dan rond de 30 graden met een best extreme luchtvochtigheid, 80 tot 95% dus een toffe uitdaging om de camera te proberen.
  Na de marathon gaan we zwemmen met dolfijnen, je voelt ‘m al aankomen……;-0 Ook dat zou tè gek zijn om vast te leggen zeker gezien de waterdichte behuizing van de Ezviz S5.
  Snorkelen en YogaSup staan ook op het programma (als we dan toch sportief bezig zijn…) Oh ja, en tussendoor……..doen we helemaal niks……..oh ja toch! Er zit al een boek in mijn koffer “Ik heb wel zin” dat moet natuurlijk uitgelezen worden!
  Kortom, wij zijn er klaar voor, als de camera dat ook is, proberen wij hem héél graag uit op Curacao over 3 weken en maken er een giga-gantisch-stoer-sportief-wet-and-wild-fun-filmverslag mee!

 48. Margriet
  oktober 29, 2017 / 14:01

  Deze zou te gek zijn voor bij het duiken en om leuke foto’s van onze kinderen te maken. Onze ander camera is helaas net tijdens onze huwelijksreis kapot gegaan, dus komt goed van pas.

 49. oktober 31, 2017 / 20:06

  Oeee jaaaa Annemerel, ik zou m heel graag gaan gebruiken tijdens mijn volgende trail of tijdens de mijn eerste keer zevenheuvelenloop als Nijmeegse binnenkort. Zie ik je daar trouwens?
  (En ik denk dat mijn kids er ook heel blij mee zal zijn, vooral die van 5 kijkt graag vlogs. Hoe cool als je die ineens zélf kunt maken?!)

 50. Milou
  november 5, 2017 / 21:23

  Wow hoe heb ik deze kunnen missen..
  Anyways, het lijkt me leuk om de camera te gebruiken bij alle hardloop- en vakantieavonturen die ik op de planning heb staan (: