SUNDAY TALK: YouTube Round-up #15

 photo IMG_2044.jpg

Tijd voor een YouTube round-up op deze grijze zondagmorgen. Met misschien wel mijn favoriete video van heel 2016. HAPPY TEARS! (weten jullie al over welke video ik het heb?)


Laten we maar meteen beginnen met mijn favoriete video van afgelopen week. Misschien wel van afgelopen jaar. Ik had weinig verwachtingen van deze Christmas Carpool Karaoke, aangezien Mariah Carey nu niet echt mijn favoriete artiest is en ze de eerste dertig seconden van deze video niet heel enthousiast in de camera kijkt. Maar ik garandeer je HAPPY TEARS. Als je hem nog niet gezien hebt – wat ik me bijna niet kan voorstellen – doen. Nu.

Mijn op een na favoriete video is de andere Carpool Karaoke van afgelopen week, de video met Bruno Mars.


De samenvatting van 2016 van James Corden was ook zeker ook de moeite waard.


Jennifer Lawrence is al weken op pad om haar nieuwe film Passengers te promoten samen met co-star Chris Pratt. Ze was onder andere bij Jimmy Kimmel waar ze weer lekker haarzelf (grappig) was.


Ze was ook bij mijn favoriet James Corden, die afgelopen week echt ON FIRE was.


Dit duo-interview met de meest gestelde vragen op internet met Chris en Jennifer mag je als Jennifer of Chris fan ook niet missen.


Janni Deler, de vriendin van mijn favoriete vlogger van het moment Jon Olsson, doet een vlog-week, ze is op dit moment op dag drie en het is zeker de moeite waard.

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Jolien
  december 18, 2016 / 14:12

  Ahh leuke die eerste van carpool karaoke maar wat is Mariah Carey raar stijf en awkward om naar te kijken! Zit ze zo vol botox dat ze überhaupt niet meer kan bewegen?

 2. december 19, 2016 / 09:58

  Wat leuk, grotendeels had ik nog niet gezien, dus ik heb weer wat te doen vanavond haha.

 3. Ilse
  december 19, 2016 / 14:19

  Die christmas-edition is echt te leuk! En James heeft veel leuke video’s de afgelopen tijd!