SUNDAY TALK: Back to campinglife

Terwijl (voor mijn gevoel) half hardlopend Nederland aan de start staat van de (halve) marathon in Amsterdam (inclusief mijn vader en zusje) bevind ik me… als alles verloopt zoals ik hoop dat het gaat verlopen, op dit moment in Italië. Bij het Gardameer om precies te zijn. Een hele zomer zonder kamperen in Italië viel me toch wat zwaar, dus dit is gewoon nodig om de winter te kunnen overleven. Grapje. Ik heb een heerlijke zomer in Font-Romeu gehad, maar als je de mogelijkheid hebt om een weekje naar Italië te rijden met de camper en de weersvoorspellingen dan ook nog eens erg goed zijn, waarom zou je dat dan niet doen?

Deze week staat niet alleen in het teken van Italiaanse ijsjes, pasta’s, cappuccino’s en lui-lekkeren, dit is ook de kick-off van mijn nieuwe trainingsregime. Vandaag is het nog precies zeven weken tot de Málaga Marathon, dat betekent dat ik nog vijf weken heb totdat mijn taper begint. Mijn voet is zo goed als hersteld van de stressfractuur dus ik mag weer lekker gaan bouwen.

Natuurlijk kan ik niet ineens zeven dagen achter elkaar hardlopen, maar we hebben ook mountainbikes bij ons dus ik kan deze week ook gewoon lekker alternatief trainen. Verder heb ik zojuist gezien dat de camping waar we naartoe willen (Camping du Parc) ook een gym heeft, dus ook daar kan ik deze week gewoon weer lekker aan de slag. Misschien kan ik zelfs wel gaan aquajoggen (GEEN AQUAGYM!!!), maar geen idee of het zwembad nu eind oktober ook nog geopend is (in april heb ik weleens meegemaakt dat het zwembad nog gesloten was).

Ik heb ontzettend veel zin om even een weekje lekker te relaxen bij het Gardameer. Mijn MacBook gaat natuurlijk mee, vooral om aan mijn boek te werken (er komt een extra hoofdstuk over mijn herstelproces en mijn weg richting Málaga). Mijn blogs en vlogs kunnen jullie volgende week verwachten, deze week heb ik een aantal andere blogs voor jullie ingepland (nee, dit is niet zoals afgelopen zomer, toen ik het zo druk had met trainen, slapen, eten, boek schrijven, trainen, slapen, eten, boek schrijven dat ik soms dagenlang geen blog plaatste). Op Instagram kunnen jullie mijn avonturen natuurlijk wel op de voet volgen. Alhoewel, het internet bij het Gardameer is nooit echt om over naar huis te schrijven (dat digitaal naar huis schrijven lukt geregeld zeg maar niet), but I’ll make it work.

Het campingleven, ik heb er zoveel zin in.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. oktober 21, 2018 / 12:59

    Heel veel plezier daar! :)

  2. Marieke
    oktober 21, 2018 / 20:19

    Veel plezier! Heerlijk!