SUNDAY TALK: Happy days

❤ Slenteren over een zonnige boulevard in Noord-Frankzijk. ❤ Mosselen eten uit een pannetje met zonsondergang. ❤ Met Coldplay uit de speakers in de camper scheuren over de Péage. ❤ ’s Ochtends vroeg de omgeving ontdekken tijdens een hardloop/fietsrondje. ❤ Een stokbrood met een half pak demi-sel boter wegwerken. ❤ Met AirPods en Google Maps cruisen door Parijs. ❤ Taartjes eten bij Ladurée. ❤ Frietjes op een zonnig overvol terras in Saint-Germain. ❤ Twee uur lang in Le Bon Marché en zonder nieuwe tasjes naar buiten komen. ❤ Wakker worden in de camper terwijl de vogels luidkeels kwetteren. ❤ Tot de conclusie komen dat wanneer je samen de afwas doet het allemaal veel sneller gaat en best leuk is. ❤

Mijn mini-vakantie met Tuur aan de Noord-Franse kust en in Parijs was fantastisch. En we plakken er gewoon nog een paar dagen aan. In Nederland. Lekker thuis. Met Netflix, de Londen Marathon. Heel veel lekker eten. Alles, behalve Koningsdag. Alles, behalve naar buiten in de regen. Vorig jaar heb ik voor het eerst Koningsdag gevierd. Niet omdat het me leuk leek, maar omdat iedereen er altijd zo lyrisch over was en ik dacht dat ik wat miste. Bleek niet zo te zijn. Noem me saai. Noem me een huismuts. Noem me ongezellig, maar in Tuur heb ik mijn metgezel gevonden en Koningsdag hebben wij dus weinig van meegekregen.

Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben en het spenderen op de manier waarop je zelf graag wil. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Britt
  april 28, 2019 / 12:30

  Wat een fijn lijstje weer! Ik heb ook helemaal niets met Koningsdag, tien jaar geleden in Apeldoorn meegemaakt en ik denk dat het tot op de dag van vandaag nog steeds impact heeft. Ik vind het veel fijner om lekker thuis op de bank te zitten en aan mijn scriptie te werken (oke is niet heel erg fijn, maar liever dat dan nu brak zijn!). Geniet van je zondag!

 2. Jessica
  april 28, 2019 / 12:56

  Geweldige lijst!

 3. Jolin
  april 28, 2019 / 13:56

  ❤️ de mooie dingen, zolang je ze maar ziet! ❤️

  En Koningsdag, nog een metgezel hier. Vrijdag vroegen collega’s naar mijn plannen, was ik helemaal vergeten dat het Koningsdag was… Bakker dicht, krachthonk dicht, maar ik heb met vermaakt hoor!

 4. Marieke
  april 28, 2019 / 19:31

  Op Koningsdag heb ik een enorme duinwandeling gemaakt om vervolgens voor de tv te crashen met Netflix aan. Wiehoe!

 5. april 29, 2019 / 12:31

  Wat een heerlijk lijstje! Ik ben ook geen enorme koningsdag fan, dit jaar hebben we het hele weekend in ons eerste eigen koophuis geklust. We beginnen nu echt verbetering te zien, dus dat was top!

 6. Marije
  april 29, 2019 / 13:20

  Huismus nummer zoveel! Koningsdag is even de rommelmarkt over struinen en daarna op de bank met Netflix en een tompouce. Toen ik (en de rest van de vriendengroep) nog studeerden was Koninginnedag wel het feest van het jaar. Al herinner ik me er niet veel meer van. Gelukkig hebben we de foto’s nog. ?

 7. Marion
  april 30, 2019 / 12:07

  Hahaha ik hou er ook helemaal niet van hoor, heerlijk een dagje met het gezin cocoonen en alle gekkigheid aan ons voorbij laten gaan. Met kleine mensen in huis moet je wel altijd even over de lokale rommelmarkt om een half complete Paw patrol auto en een mylittlepony zonder staart te scoren voor 50 cent, maar dat is eigenlijk alleen maar knus. You’re not alone Annemerel!!