SUNDAY TALK: YouTube Round-up

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een YouTube round-up op zondag plaatste. Vandaag vond ik het wel weer eens tijd, zeker na het zien van alle beelden van de Womens Marches gisteren.

Laten we beginnen met een aantal video’s van de Womens Marches van gisteren die over de hele wereld plaatsvonden. Kippenvel bij het zien van alle beelden.

Madonna was in Washington waar ze een speech hield (met een aantal fuck you’s) en een akoestische uitvoering van een van mijn favoriete Madonna-nummers, Express Yourself.

Scarlett Johansson gaf ook een emotionele speech tijdens de Womens March in Washington, waarin ze vooral het belang van planned parenthood benadrukte.

Gloria Steinem is al sinds de jaren vijftig in Amerika actief als feministe. Het moment dat ze de Obama’s, Hilary Clinton en Bernie Sanders noemt hoor je ineens dat er ook publiek aanwezig is. Kippenvel.

Alicia Keys’ Girl On Fire heeft nog nooit zoveel betekenis gehad.

Michael Moore had ook een zeer lange en goede speech en begon zelfs heel positief ‘we hebben de eerste dag overleefd’. Het bleef alleen niet heel lang zo positief.

OK. Over naar de iets luchtigere zaken… Nina Dobrev heeft een nieuwe film te promoten en doet haar rondje talkshows. Nina is een van mijn favoriete actrices, dus hier ben ik zeer content mee. Wat vinden jullie trouwens van haar nieuwe boblijn?

Bij Jimmy Fallon vertelt Nina over haar flyboarding experience.

Bij James Corden vertelt Nina over de pranks die Ruby Rose en zij met elkaar deden en over de keer dat Taylor Swift hier op een of andere manier bij betrokken was. It did not end well.

Bij Live with Kelly vertelt Nina over haar nieuwe haar.

Dit is zo schattig! Kate Hudson en James Corden dansen met peuters. Hebben jullie het gerucht gehoord dat Brad (ik typte net Bratt, serieus… en toen dacht ik, hier klopt iets niet) Pitt en Kate Hudson aan het daten zouden zijn. Ik weet eerlijk gezegd niet waar de geruchten op gebaseerd zijn maar de Instagrampost van Kate’s broer Oliver (ex-Nashville acteur) was hilarisch. Geef mij trouwens de buikspieren van Kate.


OK LAST BUT NOT LEAST! Ellen’s tribute to the Obama’s!

OK that’s it voor vandaag! Hoop dat jullie allemaal een fijne zondag hebben. Ik ga nu lekker naar buiten om een stukje hard te lopen en vier vanavond de verjaardag van mijn broertje. Wat doen jullie vandaag?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Linda
  januari 22, 2017 / 12:34

  Ik kreeg kippenvel van Scarlett… Wat een power vrouwen allemaal!

 2. Anouk
  januari 22, 2017 / 15:35

  Nina Dobrev❤❤

 3. Ilse
  januari 22, 2017 / 18:31

  Zo leuk met Nina, ik hoop zo dat ze nog terug komt in TVD.

 4. januari 22, 2017 / 20:24

  Jaaa, Nina is zo’n topvrouw! Ik ben fan! En inderdaad, prachtige speeches op de Women’s March.. zo bijzonder allemaal wat er gebeurt…