SUMMER HOLIDAY: #6

 photo Recently Updated48.jpg


 photo Recently Updated48.jpg

Good morning, late morning. Vandaag ben ik moe en neem ik even een break van het hardlopen ’s ochtends. Ik hoor mijn vader wel om zeven uur opstaan, ook hoor even later mijn ouders naar de bakker lopen, ondertussen doe ik net alsof ik slaap. Dat doe ik ook, half dan. De oogst? Chocoladebroodjes en een soort van brioche broodjes, die ik besmeer met een lekkere dikke laag Nutella.

 photo Recently Updated48.jpg

Niet hardlopen, maar toch een beetje actief op donderdagmorgen. Een beetje planken, een beetje beenspieroefeningen, je weet wel… en dat alles in bikini. Duh.

 photo Recently Updated48.jpg

Nespresso, what else?

Mijn zusje en ik hebben jarenlang nooit gedoken. Er was tijdens onze vakanties nooit een zwembad dat écht diep was. Dit keer wel, want dit zwembad is voor een groot gedeelte drie meter diep. Tijd om weer eens te duiken. Maar zo makkelijk is dat nog niet. Roos viel één van de eerste keren dat ze het probeerde plat op haar buik. Au.

 photo Recently Updated48.jpg

Zal ik het doen, zal ik gaan?

OK ik ga al!!!!

 photo Recently Updated48.jpg

Ik dacht dat ik er iets sexier uit zag toen ik het zwembad uit kwam…

Coppa del Nonno, al zestig jaar het allerlekkerste koffie ijsje van Motta.

 photo Recently Updated48.jpg

Na de lunch (weer broodjes met Nutella) zoek ik de schaduw op en ga ik aan het werk. Ik heb een idee dat ik uit wil werken, ik wil aan mijn boek werken, ik moet een advertorial tikken. Niet erg als dat onder het genot van echte Italiaanse ijskoffie kan.

 photo Recently Updated48.jpg

Ik schrijf een winactie voor Pandora, vanaf volgende week maken jullie kans op een armband!

Van al dat schrijven krijg je honger. Ik vreet de rest van de zak San Carlo chips leeg en als de zak op is, maak ik een nieuwe open. Zo gaan die dingen.

 photo Recently Updated48.jpg

I’m on a roll, het gaat lekker met schrijven voor mijn boek. Hier heb ik daar eindelijk de rust, de tijd en inspiratie voor. Misschien moet ik nóg langer wegblijven. En onder het genot van een Aperol Spritz heb ik toch echt het gevoel dat ik vakantie heb. Voordat je denkt dat ik alcoholist aan het worden ben en mijn hele boek in beschonken toestand schrijf, ik hou het iedere keer netjes bij één glas.

TIME TO BBQ!

 photo Recently Updated48.jpg

En aan het eind van een BBQ horen marshmallows, Roos’ knuffel Bas wil ook een hapje (sorry, sommige mensen hebben een kat of een heel schattig hondje, wij zijn hier allemaal allergisch voor huisdieren en hebben een knuffel met wie we spelen).

Wat ook bij een BBQ hoort? BBQ-en op een camping in ieder geval… afwassen. Maar als je het met zijn allen doet, ben je klaar voordat je het idee hebt dat je überhaupt begonnen bent. En aangezien ik het afgelopen jaar iedere dag af heb moeten wassen (ik heb voor het eerst in mijn leven geen vaatwasmachine) is het ineens een stuk minder vervelend dan voorgaande jaren.. en ik ben ook een stuk sneller. Ik wist wel dat er een voordeel kleefde aan de afwezigheid van een vaatwasmachine in mijn studio.

Liefs,
Annemerel

Delen:

32 Reacties

 1. juli 11, 2015 / 12:18

  Ah! Duiken in zo’n zwembad is heerlijk! Wat fijn dat je zoveel schrijfinspiratie hebt. Ik ben heel benieuwd naar je boek.

 2. Ilse
  juli 11, 2015 / 12:37

  Ik vind de weken afwassen op de camping altijd de minst erge weken afwassen in het jaar, haha.
  En ik ben ook geen held in duiken trouwens.

 3. Kelly
  juli 11, 2015 / 12:40

  Ik vind deze artikelen zo leuk! Als ik ze lees ben ik ook even voor 5 minuten in Italië! Zelf moet ik nog ruim 2 weken wachten voor we naar Zuid-Frankrijk gaan poeh.. :)
  Groetjes Kelly

 4. juli 11, 2015 / 12:57

  Ziet er weer heerlijk uit..Dat je nog marshmallows durft te eten nadat Rood vorige keer de ingrediënten op noemde haha!
  Ik dook altijd achteruit het zwembad in als ik ging zwemmen.. standaard, vaste prik. Dat ik in een zwembad kon duiken die diep genoeg is, is helaas lang geleden haha!

 5. juli 11, 2015 / 13:06

  Zulke blogposts gaan mij nou nooit vervelen. Lekker meekijken in een dagje van jou. En ik drink helemaaaal geen alcohol omdat ik het niet lekker vind, maar jij met je Aperol Spritz laat mij toch denken of ik het niet een keer moet proberen.

 6. juli 11, 2015 / 13:10

  Klinkt als een heerlijke dag!

 7. juli 11, 2015 / 13:34

  Die broodjes met Nutella zien er wel heel lekker uit zeg. Eigenlijk alles wat ne eet haha. Ik durf nooit te duiken omdat ik niet goed zonder mn neus dicht ge knijpen onder water kan, maar ja…

 8. juli 11, 2015 / 13:53

  Wat leuk die duikfoto’s! Super dat het op dit moment zo goed gaat met je boek <3

 9. juli 11, 2015 / 14:08

  Je duik-move ziet er echt heel mooi uit! Wij hebben op film staan hoe ik 2 jaar geleden het water in duik, en dat is echt te grappig voor woorden. Hopelijk dat ik dit jaar mijn moves een beetje kan verbeteren :-)

 10. juli 11, 2015 / 14:14

  Haha, leuke foto’s van het duiken! Ik was bang dat elke dag een post over je vakantie me zou gaan vervelen, maar eigenlijk vind ik het hartstikke leuk om te lezen! Geniet er nog van!

 11. juli 11, 2015 / 14:17

  Wat fijn dat het zo goed gaat met het schrijven van je boek! En ik krijg iedere dag trek in chips door de foto’s in je diaries :p

 12. juli 11, 2015 / 15:26

  Die duikfoto’s zijn echt gaaf, haha! Ik weet nog wel dat wij ook altijd een poging moesten doen op zwemles vroeger maar ik had er een hekel aan. Het ziet er wel fancy uit, maar ik houd absoluut niet van onderwater zwemmen (ondertussen wel van zwemmen zelf gelukkig), dus ik zie de meerwaarde er niet helemaal van in haha.

 13. Kirsten
  juli 11, 2015 / 15:33

  Super leuke snapshot weer, Annemerel! En duiken, ja dat wil ik ook weer eens gaan oefenen, haha. Ik ben echt onwijs benieuwd naar je boek.

  Fijne vakantie nog!

  X

 14. Lonneke
  juli 11, 2015 / 17:11

  Wat ga je lekker met het schrijven van je boek! Ben er heel benieuwd naar!

 15. juli 11, 2015 / 17:40

  Afwassen geeft toch ook echt zo’n camping gevoel natuurlijk :) Toch helemaal niet erg dat jullie Bas hebben? :p Ik bedoel.. huisdieren zeggen ook niks terug haha

 16. Sabine
  juli 11, 2015 / 17:59

  Wat ziet het er heerlijk uit daar! Ik ben net terug gekomen van vakantie, dus met deze foto diary’s kan ik me nog even in het buitenland wannen, fijn :)

 17. juli 11, 2015 / 18:12

  Zo leuk om deze vakantiesnapshots te zien. Krijg er echt een vakantiegevoel van :)

 18. juli 11, 2015 / 18:47

  Super leuk om elke dag je vakantieblog te zien/lezen. & wat ziet het er top uit! Enjoy!!! ;-)

 19. juli 11, 2015 / 19:35

  Ziet er heerlijk uit en wat een leuke bikini!

 20. juli 11, 2015 / 20:00

  Leuke bikini’s hebben jij & Roos! Ben erg benieuwd naar je boek :)

 21. Annejet
  juli 11, 2015 / 20:10

  Ik vind deze blogposts zo leuk :)! Geniet ervan!

 22. juli 11, 2015 / 20:55

  Wat een leuke diary weer!

 23. juli 11, 2015 / 21:01

  Oh wat geniet ik weer van je leuke foto’s!
  Ik moet wel toegeven dat ik nu een beetje extreme nutella cravings heb haha!
  Geniet ervan girl!
  Liefs Lonneke

 24. juli 11, 2015 / 21:11

  Geweldig “mijn hele boek in beschonken toestand schrijf”! Geniet jij lekker van je vakantie. Heerlijk weer zo een summer holiday plog.

  Ik weet dat het een part of the job is maar ik vind het zó tof dat jij tijdens je vakantie gewoon door gaat met je werk/passie/blog/boek. Petje af Annemerel!!

 25. Roos
  juli 11, 2015 / 23:33

  Coppa del Nonno… sweet memories (pun intended). Onderweg op de autostrada, hoe warm en druk het ook was; met een Coppa del Nonno kwam alles weer goed!

 26. Femke
  juli 12, 2015 / 09:43

  Dankzij jouw artikelen ben ik ook zo van Nutella gaan houden, hahaha.. Thanks ;-) Het ziet er zo fantastisch uit daar, echt het ultieme vakantiegevoel!

 27. Elvira
  juli 12, 2015 / 10:08

  Heeeerlijke vakantiedagen zo te zien!!

 28. juli 12, 2015 / 10:24

  Oh de laatste keer dat ik gedoken heb herinner ik me al zelfs niet meer! Was er ook nooit goed in op de zwemschool…

 29. Britt
  juli 12, 2015 / 10:28

  Blijf elke keer weer uitkijken naar dit artikel, superleuk om weer je vakantie zo te kunnen bijhouden!

 30. Nadia
  juli 12, 2015 / 10:55

  Dat zwembad ziet er heerlijk uit! En al je chocoladebroodjes, haha.

 31. juli 12, 2015 / 20:18

  Hmmm die chocoladebroodjes! Ik kan ook echt niet duiken in een zwembad hoor, dan kom ik ook keihard op het water terecht.

 32. juli 16, 2015 / 20:24

  Lijkt me heerlijk verfrissend, zo duiken in het zwembad! :)