SUMMER HOLIDAY: #19

 photo Recently Updated60.jpg


 photo Recently Updated60.jpg

Laten we de dag beginnen met een poging tot internet op mijn MacBook, zodat ik vanmiddag lekker kan slapen en niet naar de bar hoef om mijn blog te uploaden… Uiteindelijk lukt alles, behalve het publiceren van de blog. Gelukkig mag ik mijn vaders telefoon heel even als hotspot gebruiken. Ik weet niet hoe hij het doet hoor, maar hij doet dus al bijna een week met 250mb terwijl ik dat er in een dag doorheen werk, als het geen halve dag is.

Breakfast, speltbroodjes met gekookte eitjes. De broodjes hebben mijn ouders uit Nederland meegenomen en bakken we af in een oventje. Het Italiaanse brood is niet altijd even lekker, of beter gezegd, vinden we niet altijd even lekker. Dan is het een kleine moeite om wat broodjes mee te nemen uit Nederland.

 photo Recently Updated60.jpg

Roos is nog steeds druk bezig in haar boek voor de Summer Reading.

En ik zit weer de hele dag zo… Of nou ja, de hele ochtend.

 photo Recently Updated60.jpg

Om half twee gaat het zwembad namelijk dicht en om tien voor half twee moet iedereen het zwembad verlaten. Mijn vader vindt dat onzin, want hallo, hij hoeft toch pas om half twee het zwembad uit te zijn? Als iedereen het zwembad uit is, neemt hij nog even een duik. Wat een showpony is het af en toe toch ook.

Roos is tijdens de lunch weer bezig met haar favoriete bezigheid, wespen vangen. Thanks Roos, kan ik ongestoord van mijn lunch genieten.

 photo Recently Updated60.jpg

En mijn blog-kalender voor de komende weken bijwerken. Ik heb nog niks geschreven, maar ik heb wel alvast de onderwerpen ingepland voor de twee weken nadat ik thuis kom. Geeft altijd zoveel rust als ik weet waar ik over ga schrijven.

Kijk eens wat we daar hebben… Een pannenkoek met Nutella. Ik eet er zelfs twee(!!!), maar het gaat niet van harte. Ik geef de warmte de schuld. In Nederland kijk ik de hele dag uit naar een lepel Nutella, als ik er nu aan denk word ik er niet warm of koud van. Ben benieuwd of dat betekent dat de liefde over is, of dat de liefde gewoon tijdelijk over is en van het weekend gewoon weer hersteld is. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

 photo Recently Updated60.jpg

Kijk, dit moest er ook een keer van komen… REGEN! Heerlijk, zo’n onweersbuitje..

Of onweersbui… na twee uur regent, dondert en flitst het nog steeds.

 photo Recently Updated60.jpg

Gelukkig zitten we onder de tent gewoon droog.

Roos heeft een probleem jongens. Ze heeft zoveel ideeën voor video’s die eigenlijk in augustus online moeten, dat ze niet weet hoe ze het met twee video’s per week gaat redden. Dat is wel echt een probleem van de hoogste orde.

 photo Recently Updated60.jpg

Roos heeft ook nog een ander probleem. Ze kan er niet zo goed tegen als ik kraak met mijn chips. Daardoor heb ik dus ook een probleem, want ik kan geen chips naast haar eten. Of een beetje in de buurt zelfs, omdat ze dus ook echt hele goede oren heeft. Aan de ene kant zou dit heel positief kunnen zijn, ik zou kunnen stoppen met chips eten en ik zou eindelijk een Victoria’s Secret Body kunnen krijgen (ha ha ha), maar mijn liefde voor kraak-chips is te groot.

Not amused, na vijf uur regent het nog steeds… Door de blubber naar het toilet.

 photo Recently Updated60.jpg

Gezellig knus binnen in de caravan eten we een heerlijke pizza. Of nou ja heerlijk, er zit iets te veel parmezaan op naar mijn smaak, maar de paddenstoelen en de ham zijn heerlijk.

Roos heeft haar boek uit en schrijft op aanraden van mij meteen haar verslag voor de Summer Reading! Volgende week zondag online! Of nou ja.. ik heb het nog niet gelezen, misschien is het wel heel slecht en dan plaats ik het niet (grapje Roos, ik heb alle vertrouwen in je en na alle energie die je er in gestoken hebt zou ik niet durven om hem niet te gebruiken, haha!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. juli 24, 2015 / 12:20

  Heerlijke foto’s weer! En jeej wat ben je bruin!

 2. juli 24, 2015 / 12:22

  Ah, wat balen dat het de halve dag geregend heeft! Maar toch heeft dat ook wel iets op de camping, vond dat vroeger altijd super gezellig als je dan op elkaar gepropt in de tent zit terwijl de regen op het tentdoek klettert..

 3. juli 24, 2015 / 12:24

  Wauw wat ben je bruin! En ik kijk uit naar Roos haar video’s en naar de summerreading van volgende week :)

 4. juli 24, 2015 / 12:48

  Gezellig zo met regen in de caravan. Ik zou bijna weer met de vouwwagen op vakantie gaan.

 5. Ilse
  juli 24, 2015 / 12:52

  Ik vind een dagje regen tijdens de vakantie helemaal niet erg, heerlijk binnen spelletjes spelen terwijl de regen tegen de raam tikt.

 6. juli 24, 2015 / 13:23

  Hopelijk is het bij een half dagje regen gebleven! Zou toch jammer zijn als jullie fijne vakantie zo ook eindigt..

 7. juli 24, 2015 / 13:24

  Ah ik hou van parmazaan <3 die pizza ziet er voor mij dus heerlijk uit!

 8. juli 24, 2015 / 13:27

  Balen dat het zo lang regende… Maar het koelt er wel altijd lekker vanaf. Volgens mij weet ik welk boek Roos aan het lezen was, haha. En don’t worry, ik heb ook wel eens een periode dat ik geen zin heb in Nutella maar het komt ALTIJD weer goed.

 9. juli 24, 2015 / 13:28

  Weer een leuke diary! Ben benieuwd naar Roos haar video’s!!
  X

 10. juli 24, 2015 / 13:45

  Hahaha ik geniet zo van jouw posts, moest heel hard lachen dat je je pa een showpony noemt XD en dat geirriteer onderling als gekraak van chips, zo herkenbaar! Kom uit een gezin met 4 kids, die helvakanties van vroeger whahaha, wat een herinneringen! Ik doe nu met 100 mb per week en dan gebruik ik alleen messenger, vertel iedereen dat ze me vooral geen foto’s moeten sturen. En af en toe zoek ik wifi op om te bellen. Moeilijk is het ja :’D

 11. juli 24, 2015 / 14:01

  Van mij kan er nooit genoeg parmezaan op mijn pizza liggen, hihi :)

 12. juli 24, 2015 / 14:13

  Die pizza ziet er heerlijk uit!

 13. juli 24, 2015 / 14:15

  Zo’n verfrissende buitje is altijd wel lekker.. maar niet 5 uur lang nee! Dat kan ik me voorstellen.. lang leve kamperen :)

 14. juli 24, 2015 / 14:16

  Ondanks de regen, ziet her er alsnog erg gezellig uit!

 15. juli 24, 2015 / 14:36

  Weer heerlijk geschreven.. jammer dat het wat regende, zo met het einde van je vakantie.. Inmiddels ben je weer onderweg naar huis, echt balen want het wordt net deze week slecht weer.. had beter een weekje later kunnen komen, maarja..als je dat nou toch eens zou weten van tevoren ;-)! Fijne reis!

 16. juli 24, 2015 / 16:02

  Balen van de regen in de middag! Gelukkig was het de rest van de vakantie droog :)

 17. juli 24, 2015 / 16:44

  Ligt het aan mij of is het raar dat het zwembad om half 2 s’middags dicht gaat? Dan wordt het net zo warm dat je júist behoefte hebt aan afkoeling (ik snap wel dat de mensen die daar werken ook even uit de zon willen maar HALLO). Enneh, ik heb afgelopen week hier in Italië van zo’n B-ready Nutella repen gekocht: aanrader!

 18. joyce
  juli 24, 2015 / 17:22

  Wat een leuke diary weer! Ik vind het nu al oprecht jammer dat je al terug naar Nederland gaat en dus niet meer dagelijks een diary maakt. Ik heb weer van je diarys genoten!! Ik kan zo goed inleven in Roos. Ik kan daar ook echt niet tegen. Alleen ga ik daarom gewoon zelf mee eten dan heb ik geen last van het gekraak haha. Ben heel benieuwd naar de summer reading! Heb al veel boeken door jou gelezen!

  Mijn ouders zijn nu trouwens in NY en ik heb al je blogs gelinkt naar ze. Ik moest je van mijn vader bedanken voor rockafeller center. Ze vonden het geweldig!!

 19. Ansofie
  juli 24, 2015 / 17:41

  Hahahaha ik heb zo moeten lachen om die actie van je vader!! Heerlijk!
  Heb genoten van je holiday plogs, fijn dat je er zo van hebt genoten met je familie.

 20. juli 24, 2015 / 18:37

  Pfoe wat ben je bruin zeg! Het lijkt wel alsof dat in de regen meer opvalt dan in de zon, haha.

 21. juli 24, 2015 / 19:11

  Ik moet bekennen dat ik nu ook minder Nutella eet dan ik normaal eet, of dat zit tussen mijn oren… Mijn moeder koopt kleinere potjes en die zijn in principe wel sneller leeg, maar ik eet het niet meer elke dag zoals voorheen.
  Wat lief dat Roos je helpt om de boeken te lezen! En je vader, geweldig!

 22. juli 24, 2015 / 21:58

  Haha je schrijft leuk!
  En weer zo’n heerlijke dag!

 23. juli 24, 2015 / 22:34

  Zo lief dat Roos je helpt! Het zag er weer een superleuke dag uit, ondanks de regen.

 24. juli 25, 2015 / 10:38

  Ik had hetzelfde met Nutella, en bij mij was de extreeeeme ‘goesting’ erin wel degelijk gedaan een paar weken geleden. En haha van die laatste duik van je papa, klinkt ook echt iets als wat mijn papa nog zou doen, haha. :)

 25. juli 25, 2015 / 11:21

  Parmesan op een pizza vind ik niet zo lekker, geef mij maar gewoon mozarrella. Crazy trouwens, je Nutella crisis, what’s happening??? :-)

 26. juli 25, 2015 / 18:11

  Wel lekker zo’n buitje regen, maar wel jammer dat het gelijk 5 uur lang regent!

 27. juli 28, 2015 / 19:24

  Oeps, ik loop een beetje achter met lezen. Ondertussen zul je wel alweer thuis zijn. Toch wil ik ze niet missen. Ben benieuwd naar het boekverslag van Roos! Ik vond het vroeger op de camping altijd ontzettend gezellig als het regende. Gaf altijd een heel gezellig sfeertje. Maar niet te lang natuurlijk, want dan is het ook niet meer leuk.