SPONSORED STORY: s.Oliver Model Star

 photo NP_0030_1000x1000pixel1.jpg

Confession, vroeger wilde ik model worden. Ik was een jaar of twaalf toen ik die droom kreeg en het duurde zo’n drie jaar voordat ik in één keer uit die droom gehaald werd. Op mijn vijftiende deed ik namelijk mee aan de Elite Model Look. Ik had een aantal vakantiefoto’s ingestuurd en werd uitgenodigd voor een castingdag in Antwerpen. So far so good, maar eh… daar werd ik niet ontdekt. Mijn modellendroom eindigde daar. Ik viel bijna flauw toen de camera op mijn gezicht gericht werd en de hele set naar me keek. Nee, ik was niet de nieuwe Kate (het was 2004, een jaar nadat Doutzen ontdekt was en ze was nog niet zo bekend dat ik haar al wilde zijn).

Anno 2015 vind ik het overigens heel leuk om voor de camera te staan en maakt het me niet uit hoeveel mensen er mee kijken. Ik denk dat dat ook een beetje met leeftijd te maken heeft. Ik vind het heerlijk om make-up op te krijgen en vervolgens in de schijnwerpers te staan, de camera op mij gericht. Modellenambities heb ik absoluut niet meer (met 26 gaan modellen tegenwoordig ook al met pensioen en ehhh mijn heupen zijn zo’n tien centimeter te breed en erg fotogeniek ben ik ook al niet), maar eens in de zoveel tijd voor mijn blog voor de camera staan? YES PLEASE. Ik kijk nu ook al uit naar de covershoot van mijn boek.

 photo s.Oliver DENIM women_059.jpg

s. Oliver Model Star
Ik kan me zo voorstellen dat het jou ook erg leuk lijkt om professionele make-up op te krijgen en voor de camera te staan. Mocht dit het geval zijn, dan móet je zaterdag 30 mei naar Maastricht. Daar wordt namelijk – in samenwerking mijn GLAMOUR Magazine – een castingdag gehouden voor de nieuwe s.Oliver campagne. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich voor de s.Oliver Model Star campagne aanmelden en iedereen kan meedoen aan de castingdag. Geen tijd om naar Maastricht te rijden de 30ste? Je kunt je ook aanmelden via de website, je vult het deelnameformulier in en voegt een paar foto’s toe. De online inschrijving sluit op 2 juni!

Uit alle aanmeldingen online en via de castingdag worden de beste deelnemers geselecteerd. Vervolgens kan er tussen 9 en 16 juni online gestemd worden, uiteindelijk zal er één vrouwelijk en één mannelijke winnaar zijn. Wat zij winnen? Een exclusieve fotoshoot die gepubliceerd zal worden in s.Oliver’s Fashion Magazine + 1000 euro aan shopping money, te besteden bij s.Oliver.

 photo s.Oliver DENIM women_058.jpg

Ok… nog even allemaal op een rijtje:
– 30 mei tussen 11.00u en 17.30u castingdag in de s.Oliver Store in Maastricht, Mosae Forum 72, je hoeft je hier niet voor in te schrijven.
– Tijdens de castingdag wordt je mooi gemaakt en gefotografeerd door een team van GLAMOUR Magazine.
– Online inschrijven kan ook, vul het deelnameformulier in en upload een foto, dit kan tot 2 juni.
– De beste deelnemers worden geselecteerd en hier kan tussen 9 en 16 juni online op gestemd worden. Er zal één vrouwelijke en één mannelijke winnaar zijn.
– De winnaars krijgen 1000 euro shopping money te besteden bij s.Oliver en een exclusieve fotoshoot die gepubliceerd zal worden in het oktobernummer van s. Oliver’s Fashion Magazine.
– Oja, ook redelijk belangrijk… je moet achttien jaar of ouder zijn!

Ben heel benieuwd of één van jullie straks in het oktobernummer van s.Oliver Fashion Magazine prijkt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. mei 23, 2015 / 09:28

  Ga je een boek schrijven? What did I miss? :D

 2. mei 23, 2015 / 09:47

  Ik vind het knap dat je ooit hebt meegedaan, zelf heb ik die droom nooit gehad. Lengte, gewicht en snoet werkten niet mee ;-)

 3. mei 23, 2015 / 10:38

  Wat een leuke actie. Het is alleen niet echt mijn ding, geloof ik.

 4. mei 23, 2015 / 11:02

  Haha wauw, jij hebt er nog echt werk van gemaakt ook toentertijd! Ik heb nooit echt sterke modellenambities gehad, maar dat was ook wel een beetje omdat ik het raar vond om dat zo hardop te zeggen als het wel zo was geweest want dan klinkt het toch een beetje alsof je jezelf heel mooi vindt – maar no offence for you, haha. Ik sta ook niet bepaald vaak voor de camera, alleen zelfportretten vind ik af en toe wel leuk. Volledig voorbereide shoots met een professional team lijken me ook wel tof hoor!

 5. mei 23, 2015 / 11:09

  Dit is de droom van zovelen eh :-) Zelf heb ik nooit die ambitie gehad. Ergens zou ik het willen hoor, maar je moet echt die modellenmindset hebben en echt geloven dat je ‘het’ hebt. En dat gevoel zou ik nooit kunnen hebben denk ik.

 6. mei 23, 2015 / 11:30

  Lijkt me wel eens leuk om voor een keer helemaal mooi gemaakt te worden, en dan voor de camera te staan. Maastricht is voor mij ook een ideale plek en op die datum heb ik niks staan, alleen een belangrijk ding: ik wordt in Augustus pas 18, nouuuu!

 7. mei 23, 2015 / 15:13

  Ik heb er wel over na gedacht alleen er nooit echt werk of iets van gemaakt. Mensen zeggen wel altijd dat ik model moet worden met mijn lengte -1.83- alleen het heeft me niet aan het denken gezet om het echt te doen.