>So she decided to clean that mess up after all..

>

Morgen lever ik mijn scriptie in, maar ik had vandaag de moed niet om nog heel veel te gaan veranderen. Ik was bang dat als ik er te lang naar ging kijken, ik 100000 dingen zag die ik nog wilde veranderen. Daarom stuurde ik hem nog eventjes naar Laura voor een laatste controle en waarschuwde ik haar dat ze vooral niet al te moeilijk commentaar moest geven maar gewoon nog eventjes naar de schoonheidsfoutjes moest kijken. Ondertussen deed ik hetzelfde met Laura’s scriptie en toen was het voor mij echt klaar. Ik kijk er niet meer naar, ik denk er niet meer over na. Morgenochtend lever ik hem in en dan gaan we allemaal kaarsjes branden voor een fantastische afloop.
Wat ik vandaag dan wel gedaan heb? Ik heb mijn kamer opgeruimd. Dat had ik al maanden niet meer gedaan en was dus echt nodig. Ik ben in laadjes geweest waar ik al jaren niet meer geweest ben (zie foto) vond ik ineens allemaal aantekeningen uit de derde klas. Uhm? Is dat niet al zo’n zes jaar geleden? Zal ik die aantekeningen ooit nog gaan gebruiken? Ik heb zo’n flauw vermoeden van niet. De aantekeningen liggen inmiddels in een papierbak, samen met zo’n 25 verschillende versies van mijn scriptie (die heb ik nog wel op mijn computer staan hoor.. zo zeker ben ik nou ook weer niet van mijn zaakjes). 
Ik ben zo’n zes uur bezig geweest. Ik weet zeker dat meer dan de helft van de mensen die nu mijn kamer zou betreden zich af zou vragen wanneer ik mijn kamer eens op ging ruimen, maar het is opgeruimd, echt. Ik heb gewoon zo ontiegelijk veel spullen dat mijn kamer al snel een beetje rommelig lijkt. Zo staat er midden in mijn kamer een overvol kledingrek omdat mijn kast uit zijn voegen barst en staan mijn boeken en tijdschriften door heel mijn kamer, omdat het niet in 1 simpele boekenkast past. En iedere keer als ik nieuwe kasten wil kopen denk ik ‘Shit.. hoe lang woon ik nog thuis? Heeft dit nog wel zin..’ Met als gevolg dat ik nu al drie jaar met een chronisch kastruimte gebrek te kampen heb. Life’s hard. Haha.
Morgen scriptie inleveren & overmorgen naar Barcelona! Spannende tijden :)
Liefs,
Annemerel

Follow my blog with bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. Amber
  mei 31, 2010 / 22:04

  >Haha ik ben zo blij dat ik al samenwoon als ik eraan terug denk hoe lang ik altijd bezig was met mijn kamer opruimen… Nu kan het gewoon niet meer en de meeste troep blijft lekker bij mijn paps staan. Een heel appartement schoonhouden is minder werk dat mijn kamer een paar jaar geleden.:P

 2. Sarah
  mei 31, 2010 / 22:13

  >Superleuk geschreven weer! :D Zo'n grote schoonmaak in je kamer geeft altijd een goed gevoel achteraf vind ik haha. Ik doe het ook echt eens in het half jaar maar ofzo..

 3. Gwendolyn
  juni 1, 2010 / 01:30

  >Ik duim voor een goede afloop! Heb er alle vertrouwen in ;) (En als we met z'n allen samen gaan duimen kan het gewoon niet fout aflopen!)

  En dat had ik ook met mijn kamer, van zodra er iets in de weg lag leek het meteen overvol en rommelig terwijl er gewoon te veel in stond (maar het dus niet per se rommelig was). Nu heb ik alles anders georganiseerd en valt het stukken beter mee! Kan het ook niet maanden laten aanslepen, want als ik wéét dat er ergens rommel ligt moet en zal het opgeruimd worden voor ik iets anders kan doen. Oeps!

  HEEL VEEL PLEZIER IN BARCELONA! Ik wil ook!

 4. siendep
  juni 1, 2010 / 05:35

  >Mijn kamer ligt ook altijd zo overvol. En wanneer mijn moeder dan zegt dat ik mijn kamer moet opruimen – omdat die toch weer zo verschrikkelijk vuil is – heb ik meestal maar 5 minuutjes werk. Jah, mijn kamer ligt gewoon vol…
  Veel succes met je scriptie!!

 5. Marieke
  juni 1, 2010 / 06:53

  >Ik brand ook een kaarsje voor je!
  Owww en die kamer opruimen… Herkenbaar. Moet ik ook echt eens doen, vooral mijn kledingkast. Ligt zoveel zooi in.
  Veeeeeel plezier vast in Barca, tis zoo leuk daar!

 6. Marleen
  juni 1, 2010 / 07:47

  >ik zal vandaag ook een kaarsje voor je branden! en veel plezier morgen :)

 7. kimmie
  juni 1, 2010 / 07:55

  >is naar (mijn oude)kamer kijk ren ik heeel snel weg. pf wat een drama.
  veel plezier in barcelona, geniet!

 8. Mleen
  juni 1, 2010 / 08:54

  >Goedzoooo! Wanneer krijg je het te horen of je scriptie voldoet?

  Ik ga over 3 weken naar Barca :)! Dus ik hoop dat je flink gaat schrijven over de leukste restaurantjes/winkeltjes/barretjes etc.
  Heel veel plezier alvast, geniet ervan!

 9. Simone
  juni 1, 2010 / 17:37

  >Veel plezier in Barcalona!

 10. Stéphanie
  juni 2, 2010 / 20:47

  >Wat ben je bruin zeg!

 11. Renske85
  juni 4, 2010 / 16:08

  >Ik dacht dat ook weleens; hoeveel spullen heeft een mens kunnen verzamelen en waar gaan we het laten?

  Je bent goed bezig geweest!

  Groetjes, Renske

  P.s. Geniet van het mooie Barçelona!!