SNAPSHOT DIARY: 7/2

 photo Recently Updated159.jpg


 photo Recently Updated159.jpg

Morning. Ik heb serieuze problemen met opstaan vandaag. Ik heb geen energie. Gewoon niets. Het voelt heel… raar.

Als ik me eindelijk uit bed gesleept kook ik een paar eitjes, maar ik laat ze alweer veel te lang in de pan zitten. Tijd vliegt, ik vlieg niet (meer).

 photo Recently Updated159.jpg

Snapshot Diary maken van de dag ervoor na mijn ontbijt, dat is sinds deze week mijn routine. Best een fijne routine trouwens hoor. Geeft een beetje structuur aan mijn structuurloze leven.

Vlechtje. Die van gisteren was mooier. Wat is mijn haar bij de uitzet eigenlijk saai. Tijd voor nieuwe highlights? Ik durf dat niet te vaak te doen want ik ben als de dood dat de rest van mijn haar veel te blond wordt (en dat wil ik niet).

 photo Recently Updated159.jpg

Blogs voor de komende weken indelen. Een van mijn favoriete zondagklusjes. Dit is ook echt mijn favoriete WordPress Plugin, de kalender plugin.

Mijn kaarsen, kopjes en cactusverzameling op mijn keukentafel naast mijn MacBook begint een beetje uit de hand te lopen. Er blijft weinig ruimte over voor serieuze zaken.

 photo Recently Updated159.jpg

Mijn lunch bestaat vandaag uit rijstwafels met avocado, wonderbaarlijk. Maar ik ga zo nog een broodje halen hoor, die heb ik nu alleen nog niet in huis.

NU een broodje halen dus. Begin ook aardig duf te worden achter mijn MacBook, need fresh air!!

 photo Recently Updated159.jpg

Frisse lucht genoeg en wind ook, zoals je kunt zien!

Eerst koffie bij Bagel & Beans. Mijn cappuccino is perfect!

 photo Recently Updated159.jpg

Even bij Paagman kijken of mijn boek er nu wel staat. Helaas, nog steeds niet. Hij is wel in bestelling en er is een flinke stapel besteld, maar die is dus nog niet geleverd. Jammer. Nu heb ik mijn boek nog steeds niet in het wild gespot.

Broodje uitkiezen bij het Vlaamsch Broodhuys (mijn Franse bakker is vanaf 14.00u gesloten op zondag). Wat zal ik eens kiezen…

 photo Recently Updated159.jpg

Het wordt een worstelbroodje, hij zag er zo lekker uit. Was ‘ie ook wel hoor!

Flashforward twee uur verder, ben met mijn oma en familie uiteten voor haar verjaardag. Ze is vandaag…. 84 jaar geworden! We eten op Kijkduin, maar ik was meer into socializen met de familie dan in het maken van foto’s. We begonnen met een amuse van carpaccio, ik had een salade met zalm en coquille als voorgerecht, sliptong als hoofdgerecht en citroentaart als dessert. Vooral die citroentaart was heerlijk, het was volgens mij letterlijk DEZE.

 photo Recently Updated159.jpg

OK, dit is gewoon echt super irritant. Het is half tien, ik ben moe, wil naar bed, maar rij rondjes omdat er nergens een parkeerplek in de buurt is. Uiteindelijk leg ik me er bij neer en parkeer ik ergens in Timboektoe. En als ik dan eindelijk thuis ben van mijn wandeling, blijkt er een riante plek voor de deur te zijn vrijgekomen. Ik heb te weinig energie om me er echt kwaad over te maken, heb je ook weinig aan natuurlijk, maar het roept wel wat frustraties op.

Tien uur tabée, deze vaatdoek gaat slapen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 8, 2016 / 12:04

  Gefeliciteerd met je oma. Ik vind zo een vlecht heel cool, het zou mij nooit lukken.

  Succes met je zoektocht om je boek in het wild te spotten ;-) Ik heb jouw boek nog niet uit maar ik kan wel zeggen dat je het ontzettend prettig (had niet anders verwacht) heel Annemerel hebt geschreven.

 2. februari 8, 2016 / 12:32

  Ik vind die vlecht ook impressive! En mijn hele haar heeft die kleur, omdat het van verven te droog wordt.. Tja

 3. februari 8, 2016 / 13:21

  Ah jammer dat je boek nog niet geleverd is. Vandaag weer een dag!

  En ik snap je parkeer frustratie. Nu ben ik zelf ook nog eens een draak in parkeren dus zoek ik vaak ook nog naar een enorme plek, anders sta ik of op de stoep of 2 meter er vandaan ;)

 4. februari 8, 2016 / 14:30

  De kalender plugin voor WordPress lijkt ons ook erg handig, kan je zeggen hoe de Plugin bij jou heet Annemerel? Dank je!!

 5. februari 8, 2016 / 14:31

  Dat vlechtje vind ik heel tof, wil ik ook proberen! En ik heb honger gekregen door dat worstenbroodje. Haha, altijd leuk die snapshot diary’s.

 6. Ilse
  februari 8, 2016 / 19:05

  Soms heb je van die duffe dagen! Dat worstenbroodje ziet er heerlijk uit!

 7. februari 9, 2016 / 06:23

  Ooo dat vlechtknotje vind ik zou leuk! Helaas ziet het er met mijn dunne haar echt niet uit (en kan ik niet zo goed vlechten). Jammer dat je je boek nog steeds nergens hebt gezien!

 8. februari 9, 2016 / 07:45

  Ik snap je parkeer frustratie helemaal! Ik herken het. Dat worstenbroodje ziet er goed!