SNAPSHOT DIARY: 5/8

 photo Collages6.jpg

Gisteren was de dag dat ik voor het eerst écht ging wonen in mijn studio. Ik noemde het ‘moving day’ maar eigenlijk was dat niet de juiste bewoording, want de meeste dozen staan nog steeds bij mijn ouders. Het was meer ‘Moving Annemerel Day’.

 photo Desktop66.jpg

Ik begin mijn dag met een rondje hardlopen van 6 kilometer. Waarschijnlijk het laatste rondje dat begint en eindigt in Monster voor een tijdje. Om 6.45u ga ik de deur uit, vijf minuten later zit ik in de duinen en er is helemaal niemand. Zo heerlijk rustig. De geur van het strand, de ietwat koele zeelucht. Love it. Gelukkig woon ik in Den Haag ook dicht bij het strand.

 photo Desktop66.jpg

Hoe mooi is het om de zon zo op te zien komen. Ik loop niet al te snel (lukt ook niet, want ik ben niet meer gewend om zo vroeg te lopen en ben aardig moe) en ik kan genieten van mijn omgeving.

 photo Desktop66.jpg

Na mijn run stap ik onder de douche en bak ik voor mezelf een paar eieren, helaas gaan alle dooiers kapot. GRRR, niet mijn fout.

Dan rij ik met mijn auto volgeladen naar mijn nieuwe huisje.

 photo Desktop66.jpg

Mijn mokken pak ik als eerste uit en zet ik in mijn expeditkast. Daar haal ik ze al snel weer uit als ik merk hoe niet stevig dat ding staat. Van het weekend maar een paar dozen met boeken halen zodat ik die in de onderste hokjes kan zetten, waardoor hij wat steviger komt te staan.

De eerste Espresso uit mijn Nespresso apparaat in mijn nieuwe huis.

 photo Desktop66.jpg

Ik krijg gelijk al bezoek. Nienke van Glowmag – mijn nieuwe buurvrouw – komt langs. Binnenkort organiseren we samen een crewmeeting voor de Girls Love 2 Run Crew en we hebben vandaag afgesproken om wat dingetjes te bespreken. Gezellig! Nienke loopt samen met Madelon ook de New York Marathon, dus onze training moesten we natuurlijk ook even bespreken.

Dan gaat Nienke naar huis en ben ik alleen, thuis… Raar.

 photo Desktop66.jpg

Ik besluit een trapje in elkaar te gaan zetten, maar het ding wil niet. Mijn zusje had hetzelfde probleem een dag ervoor, maar ik hoopte dat het mij wel zou lukken, omdat ik dus van te voren al wist waar het fout kon gaan. Maar deze schroef wil gewoon niet verder en inmiddels wil hij er ook niet meer uit.
 photo Desktop66.jpg

Ok. Ik ben er even klaar mee, lunch. Salade Caprese.

Ik heb dan geen internet, mijn blog gaat natuurlijk door, ik gebruik mijn telefoon als hotspot en fotografeer mijn favoriete beautyproducten van deze zomer.

 photo Desktop66.jpg

Na mijn blog besluit ik nog een poging te wagen met het krukje, ik raak zo gefrustreerd dat ik het ding in een hoek gooi. Helemaal klaar mee. Gelukkig was ‘ie maar 10 euro.

Mijn nieuwe wasmachine wordt geleverd. Mijn eerste eigen wasmachine. Nu ben ik echt volwassen.

 photo Desktop66.jpg

Mijn koelkast staat ook al lekker vol, veel groente en fruit, prosescco, wijn, Aperol en natuurlijk… Oreo’s (die bewaar ik namelijk altijd in de koelkast, want dan zijn ze lekkerder).

De stoelen worden ook geleverd, nadat ik er één in elkaar heb gezet ben ik er klaar mee, haha, moe. Ik ga weer verder met bloggen.

 photo Desktop66.jpg

Mijn moeder en zusje komen langs om foto’s te maken van de nieuwe Bose SoundTrue Headphones.

Ondertussen waagt Roos nog een poging met het trapje. Ook haar is het niet gelukt. Laten we het maar bij foto’s maken houden..

 photo Desktop66.jpg

Als we klaar zijn met foto’s maken zet Roos de andere drie stoelen in elkaar, heel fijn!

Mama en Roos zijn weg en ik bekijk de foto’s die ik gemaakt heb en zet ze meteen in een blogje. Vervolgens schrijf ik ook de review over de koptelefoons en… de winactie. Binnenkort online!

 photo Desktop77.jpg

Ik begin alvast met het aanmaken van mijn Snapshot Diary, vanavond komt Laura en ik weet niet hoe laat het dan wordt. Dan kan ik beter maar het meeste al gedaan hebben.

Moe moe moe, ik ga voor het eerst in bed liggen. OMG.

 photo Desktop77.jpg

Ik heb nog even tijd voordat Laura komt en kijk de nieuwste Keeping up with the Kardashians, die heb ik een dag eerder al gedownload zodat ik hem vandaag kan kijken. Wel even wennen hoor, dat ik niet zomaar op internet kan bekijken wat ik wil. Het lijkt wel alsof ik op vakantie in Italië ben. Ben trouwens niet alleen hier, zien jullie mijn knuffel liggen hahaha.

Jaaa Laura is er, ik heb alvast een salade caprese (ja nog één) gemaakt en Aperol ingeschonken, want als ik zelf uit mijn werk kom wil ik ook meteen eten en die risotto die ik wil gaan maken duurt nog wel even.

 photo Desktop77.jpg

Cheers!

Om half negen is eindelijk de risotto klaar. Ik draai de bank uit zodat het eigenlijk een slaapbank wordt, wel zo lekker om je benen op te leggen, haha.

 photo Desktop77.jpg

Laura gelooft ook niet dat het trapje écht hopeloos is en gaat ook aan de slag. Ook zij kan na een half uur beamen dat het niet werkt.

Wijn uit een zak! Ik kreeg deze wijn tijdens het SUP evenement met de GL2R-crew. Hoe grappig, je tapt dus wijn uit deze zak. Het komt van 6/7 wines.

 photo Desktop77.jpg

Als ik heel even naar het toilet ben, is Laura ineens aan de afwas begonnen. Haar redenering… “jij kunt de rest van het jaar nog afwassen”. Ok…

Elf uur, heb Laura net uitgezwaaid bij de tram, ik ben weer thuis en ben klaar om mijn Snapshot Diary af te maken. Straks voor het eerst alleen slapen in mijn huisje. Stiekem best spannend… maar doe gewoon net alsof het een hotel is en daar ben ik dol op ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

66 Reacties

 1. augustus 6, 2014 / 12:11

  Leuke diary weer! Hoop dat je snel gewend bent,
  het ziet er in ieder geval echt mooi uit ! Liefs

 2. augustus 6, 2014 / 12:17

  Ik begrijp dat je het spannend vind! Gelukkig lijkt het er op dat je genoeg lieve vrienden en familie hebt :) Leuke snapshot diary, je huisje ziet er supermooi uit!

 3. augustus 6, 2014 / 12:22

  Blijft altijd spannend de eerste nachten in een nieuw huis met nieuwe geluiden en nieuwe spullen.
  Heel herkenbaar dat je in de avond je bank uit klapt, ik heb zelf een soort gelijke bank met deze functie van de Ikea en ik klap hem ook met enige regelmaat uit als we film kijken.
  Veel geluk in je nieuwe huisje

 4. nettelie
  augustus 6, 2014 / 12:25

  Gefeliciteerd met je huisje, de wasmachine en het hopeloze trapje, pop! Voor het eerst helemaal op jezelf, wat een belevenis, hè? Liefs x
  (ps UGGHHHH kan Laura stoppen met zo mooi zijn?!)

 5. augustus 6, 2014 / 12:27

  Oh my!! We hebben dezelfde knuffel! Heb hem al 28 jaar!

 6. augustus 6, 2014 / 12:29

  Zo’n leuk interieur zeg! En dat gebeurt bij mij dus ook vaak, dat mijn dooiers kapot gaan wanneer ik een spiegeleitje bak :-(

 7. augustus 6, 2014 / 12:29

  Oh, ziet er echt gezellig uit! Ik zou stiekem best wel eens willen komen kijken op je housewarming, hihi.

  Hoe beviel je eerste nachtje in je nieuwe bed, all by yourself? (no drama intended, just singing)

  x

 8. Eva
  augustus 6, 2014 / 12:30

  Heel veel geluk in je nieuwe huisje. Ziet er prachtig uit!

 9. Rana
  augustus 6, 2014 / 12:30

  Je hebt je nieuwe plekje echt leuk ingericht, ziet er zo mooi uit!

  (En een winactie voor een koptelefoon? Komt als geroepen!)

 10. Nadia
  augustus 6, 2014 / 12:36

  Wat leuk om dit te zien, alle nieuwe belevenissen met je huisje! Haha, iedereen met het trapje.

 11. augustus 6, 2014 / 12:45

  Aahhh, wat een leuk verslag! Echt leuk om te lezen en te zien :) Hoe was je eerste nacht?

 12. Monique
  augustus 6, 2014 / 12:51

  Wat ’n heerlijk plekje! Lekker geslapen?

 13. augustus 6, 2014 / 13:00

  Super leuk om te zien! Hopelijk lukt het nog met je trapje!

 14. augustus 6, 2014 / 13:01

  Eerste nacht goed doorgekomen? Vast wel na die wine in a bag! En mijn eieren zijn op bedenk ik me nu na jouw foto van een ei.

 15. Anneke
  augustus 6, 2014 / 13:13

  Wat heb je dit verslag toch weer leuk geschreven! =))
  En wat is je huisje gaaf geworden!

  Enuhh dat trapje; ik zou het toch nog meer een keer proberen haha want hij is zoooo handig!
  Ik heb er twee in huis staan ik gebruik de ene als nachtkastje en die andere bijna dagelijks in huis(houden) zelf!

  Ik hoop dat je je eerste nacht goed ben door gekomen?
  Altijd spannend in zo’n nieuwe omgeving maar dat zal vast wel goed zijn gekomen?

  Heel veel plezier en geluk in je nieuwe huisje!

  Liefs, Anneke

 16. augustus 6, 2014 / 13:13

  Leuk zo’n eerste dagje thuis! Kan me wel voorstellen dat je je alleen kan voelen. Maar dat went ook wel weer :)!

 17. augustus 6, 2014 / 13:16

  Leuke Dairy en ondanks dat je huisje nog niet helemaal ingeicht is ziet het er wel super gezellig uit en al die dozen, ach die komen later wel (ik woon nu ruim anderhalf jaar op mijzelf en nog steeds staan er dozen bij mijn ouders).

 18. augustus 6, 2014 / 13:22

  Super om te zien!

 19. augustus 6, 2014 / 13:26

  Je snapshot diaries vervelen echt nooit haha! Een keer een dagje van leven ruilen? ;-)

 20. augustus 6, 2014 / 13:27

  Wat fijn zo’n zusje die de rest van de stoelen in elkaar zet! Ik ben heel benieuwd hoe het bevallen is (maar daar komen we vast snel genoeg achter!)

 21. augustus 6, 2014 / 13:30

  Hopelijk voel je je er snel thuis.

  Als ik de hardloopfoto’s bij het strand zie word ik jaloers haha. Het lijkt mij heerlijk om daar te rennen.

  Wil je eens een stukje schrijven over je ontbijt? Laatst meen ik gelezen te hebben dan je tijdelijk de tarwe dingen van je ontbijt geschrapt had. Hoe bevalt het, merk je verschil?

 22. augustus 6, 2014 / 13:37

  Same trouble here met dat stomme krukje maar gelukkig kreeg mijn handige zoon het ding wel in elkaar ! Wat heb je je huisje prachtig ingericht zeg, de foto’s kunnen zo in een interieur magazine.

 23. augustus 6, 2014 / 13:59

  Leuke diary babe! En gefeli met je intrek in je nieuwe huisje! Dat je er maar heel happy mag worden. :)

 24. augustus 6, 2014 / 14:03

  Inderdaad spannend om voor het eerst alleen te wonen! Gelukkig word je zo te zien goed vergezeld door vrienden/familie :D

 25. Ilse
  augustus 6, 2014 / 14:06

  Leuk zeg om jou in je eigen huisje te zien, hij ziet er mooi uit. Het begint ook te kriebelen voor mij, bijna verhuizen!

 26. augustus 6, 2014 / 14:43

  Spannend zo’n eerste nachtje! Stom dat het niet gelukt is met het trapje!

 27. augustus 6, 2014 / 15:02

  Dat trapje heb ik laatst ook in elkaar gezet, was ook even frusterend maar uiteindelijk is het gelukt. Ik merkte dat het handig is als je de schroeven eerst indraait zonder te monteren, omdat het schroefdraad van het gat van plastic is en niet zo goed pakt.
  Het is wel een leuk en handig ding, hoop dat je hem nog in elkaar krijgt!

 28. Lisa
  augustus 6, 2014 / 15:07

  Spannend altijd voor het eerst slapen op een nieuwe plek! Ziet er al prachtig uit in ieder geval! Is Aperol Spritz ook te koop in NL eigenlijk?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 6, 2014 / 17:03

   Jup, ze hebben het ook bij grotere AH’s, maar wel 2x zo duur als in Italië!

 29. Joëlle
  augustus 6, 2014 / 15:08

  Leuk! Het is al echt een huisje nu vrijwel alles erin staat. Mag ik vragen waar je je kuipstoeltjes hebt gekocht? Ik wil namelijk graag binnenkort een nieuwe eethoek :).

 30. augustus 6, 2014 / 15:15

  Leuk hoor in je eigen huisje!! En wat is dat trapje irritant zeg.. Ik zou hem lekker bij het grof vuil zetten haha!

 31. Femke
  augustus 6, 2014 / 15:22

  Ennn, hoe was het? Eerste nacht alleen overleefd? ;-) Balen van het krukje, maar verder ziet het er echt al mooi uit!!

 32. augustus 6, 2014 / 15:45

  Wat heb je een ontzettend leuk huis! Mooi ingericht. Wat een gedoe met dat trapje, ik zou helemaal gek worden!

 33. augustus 6, 2014 / 15:49

  Neee, je bananen niet in je koelkast doen! Hahaha, dat is niet zo best voor je bananen. ;-) Ja, dat merkte ik even op bij je koelkast foto ha-ha. Verder ziet het er echt super gaaf uit! Nu wil ik ook in een studio wonen.. X

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 6, 2014 / 17:02

   Haha ik hou ze van koude bananen en ik eet ze altijd binnen 2 dagen op dus dan zijn ze nog niet heel erg uitgedroogd, toch?

 34. augustus 6, 2014 / 16:09

  Haha dat trapje! Zal ik het ook komen proberen? :P je hebt in ieder geval wel een elektrische schroevendraaier of boormachine of hoe je dat noemt!

 35. Desiré
  augustus 6, 2014 / 16:11

  Ik vind je diaries steeds leuker worden! Kijk er iedere keer weer naar uit ;)
  En dat trapje haha, the horror grrr…

 36. augustus 6, 2014 / 16:31

  Weet iemand waar Laura’s schoenen van zijn? Ik moet die hebben!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 6, 2014 / 17:02

   Ik weet dat ze ze bij Dungelmann gekocht heeft!

 37. augustus 6, 2014 / 17:00

  Echt een gaaf huisje !

  Hotel Annemerel ;)

 38. augustus 6, 2014 / 17:13

  Wat een leuke diary. Ik hoop dat je de eerste nacht in je eigen huisje goed hebt geslapen. Het ziet er prachtig uit, gefeliciteerd :) xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 39. augustus 6, 2014 / 17:43

  Waar komen je stoeltjes weg? Zijn mooi (L)

 40. augustus 6, 2014 / 17:50

  Eerste nachtje is altijd spannend maar dat is vast goed gekomen. Aan gezelschap had je in ieder geval geen gebrek!

 41. augustus 6, 2014 / 18:10

  Leuk om te lezen. Wat heb je toch een mooi huisje Annemerel! Zou maar al te graag ook zo’n plekje voor mezelf hebben.

 42. augustus 6, 2014 / 18:39

  Leuken snapshot diary!! Ik krijg zelf steeds meer kriebels om opzoek te gaan naar een studiootje!

 43. augustus 6, 2014 / 19:01

  Ziet er uit als een heerlijke dag. Oeh risotto is wel heerlijk en de Oreo verlang ik al een week naar!

 44. augustus 6, 2014 / 19:10

  Ik kan het me voorstellen dat het spannend is, zo in je eentje in je eigen appartement. Grappig dat je doet/deed alsof je op hotel bent. Hopelijk was het een fijne eerste nacht! Veel plezier en succes nog met je eigen thuis.

 45. augustus 6, 2014 / 19:20

  Wat is je studio leuk geworden, zeg! Je zult wel snel wennen aan het op jezelf wonen. Ik moet ook altijd wennen als ik na een vakantie bij mijn ouders en broer weer terug ga naar mijn kamer, maar dat duurt nooit lang. Veel geluk op je nieuwe plekje :)

 46. augustus 6, 2014 / 19:21

  Wat leuk en spannend je eerste dag en nacht in je nieuwe huisje! Wel heel leuk natuurlijk!! :)

 47. Annemarie
  augustus 6, 2014 / 19:48

  Dat trapje… zo herkenbaar. Ik ben er zelf ook uren mee bezig geweest om dat ding in elkaar te zetten. En zelfs bij het 4e exemplaar (heel de familie heeft hem) deed ik er weer zo achterlijk lang over! Als hij eenmaal in elkaar zit is het wel een heel praktisch ding, dat is nog een schrale troost!
  Veel plezier in je huisje!

 48. augustus 6, 2014 / 19:51

  Wat vervelend van dat trapje, naar! Haha. Verder ziet het er al leuk uit!

 49. Floor
  augustus 6, 2014 / 19:56

  Kan één van ons een BOSE koptelefoon winnen? Tenminste…, dat haal ik uit je plog ;) Super leuk! En je studio vind ik écht heel leuk geworden. De eetkamer stoelen vind ik zo onwijs tof! Veel plezier :)

 50. augustus 6, 2014 / 20:00

  leuke diary! die eerste nachten zijn altijd even wennen, maar dat komt vast & zeker snel goed :) !
  xo, cheyenne

 51. augustus 6, 2014 / 20:12

  Hahaha ja dat trapje. Ik heb er ook een! Ook ik krijg één schroef er niet in. Gelukkig zit die schroef op een plek waar hij ook niet echt noodzakelijk is.

 52. augustus 6, 2014 / 20:36

  Ahh hoe frustrerend dat niemand zo’n krukje in elkaar krijgt haha! Gelukkig maar 10 euro dan inderdaad! Je huisje ziet er echt heel erg leuk uit :)

 53. Manon
  augustus 6, 2014 / 20:49

  Net naar de winkel gesprint om Oreo te halen aangezien ik ze op jouw blog zag, hoé slecht hahaha ;-P
  Ontzettend mooi huisje heb je nogmaals, en geniet ervan; ookal is het soms veel en stress en hectisch ;-)

 54. augustus 6, 2014 / 21:05

  Leuk zo’n verslag van je eerste dag in je eigen huis! Dat trapje kan niet moeilijk zijn, ik deed het in 10min!

 55. augustus 6, 2014 / 21:22

  Zo fijn he, een eigen plekje! Ik ben vorig jaar van een studentenkamer naar een flatje gegaan, en dat was ook even wennen. Maar ik vind het alleen wonen echt heerlijk.

  En aperol is zo lekker, ik moet snel eens naar Italie om de goedkopere variant te scoren lees ik net ;)

 56. Anna
  augustus 6, 2014 / 22:00

  Spannend! Het ziet er echt mooi uit! Ik was vanmiddag in Ikea delft en moest aan je denken haha. Slaap lekker vanavond :)

 57. Suuz
  augustus 6, 2014 / 23:35

  Wat een geweldige snapshot weer! Love it! Je inrichting is prachtig! Waar heb jij je stoelen gekocht?? :-)

 58. augustus 7, 2014 / 09:39

  Wat fijn dat je verhuizing uiteindelijk toch nog zo snel en voorspoedig gegaan is An! :) Geniet ervan!

 59. Rianne
  augustus 7, 2014 / 12:12

  Ik heb dezelfde knuffel haha! Teddy is al 26 jaar bij mij :P

  Wat ziet je studio er geweldig mooi uit!

 60. augustus 7, 2014 / 12:42

  Dat trapje is een rotzak! Had precies hetzelfde probleem! (gewoon mee terug gaan, dan krijg je je geld terug) Dus ik ben voor een andere gegaan. Maar aargh, wat een energieverspilling dat ding!

 61. Larissa
  augustus 7, 2014 / 19:48

  Meid, je hebt zo’n vol gepropt leven! Hoe houd je het vol?

 62. augustus 8, 2014 / 13:02

  Je huisje ziet er echt super leuk uit! Wilde ik nog even kwijt. (: