SNAPSHOT DIARY: 5/6

 photo Recently Updated22.jpg


 photo Desktop249_1.jpg

GOOD MORNING! Ik leef nog! Het is zeven uur ’s ochtends als ik aan het ontbijt zit samen met mijn mede trail-runners Dennis en Jeroen. Zij vliegen vandaag al terug naar huis en het leek me wel zo leuk om ze nog even te zien. Dus hup mijn wekker om 6.45u en flink zijn. Ach ja zodra ik koffie ruik en het ontbijt zie, gaat het allemaal ineens een stuk makkelijker.

Even een momentje met mijn MacBook. So little time so much to write (Metro, Blog, wat niet?)

 photo Desktop249_1.jpg

Jof heeft mij gisteren zo goed aangemoedigd dat ik vandaag natuurlijk ook mijn best moet doen. Jof speelt namelijk een voetbalwedstrijd vandaag. We zijn niet de enige supporters van Jof vandaag! Achter mij op deze selfie vind je de rest van het 9-koppige aanmoedigteam. Acht belgen en één gekke Nederlander (ik dus). Wat zullen die Oostenrijkers gedacht moeten hebben.

 photo Desktop249_1.jpg

OK, dit is mooi balen. Ruim anderhalf uur met mijn vlog gespendeerd en bijna klaar. Wil ik hem tussendoor even exporteren (doe ik wel vaker, bewerk dan later die ge-exporteerde video weer) blijkt dat ik de beelden niet goed geimporteerd heb en dat ik hem nu dus niet kan exporteren. Ik probeer van alles, maar niets helpt.

Dit is mijn hopeloze gezicht als ik na een kwartier proberen het toch maar opgeef en alles verwijder. Sucks. Volgende keer weer beter opletten. Dit gebeurt echt te vaak en is zo zonde van mijn tijd en humeur.

 photo Desktop249_1.jpg

Ik voel mijn bovenbenen zeker nog wel van de Hochkönigman, maar als het ‘Belgische’ team me vraagt om een rondje hard te gaan lopen kan ik toch geen nee zeggen. Een ‘easy’ 6K met een pace van 5’16 heb ik er nog uit weten te slepen.

 photo Desktop249_1.jpg

Mijn running squad!

Na dit hardloopavontuurtje snel weer even terug naar mijn hotel om te douchen en om te kleden, want er staat een barbecue op de planning bij Osterthor vandaag! Daar wil ik vanzelfsprekend geen moment van missen.

 photo Desktop249_1.jpg

Het vuur gaat het aan..

En ik zit prima met mijn broodjes hotdog en glas Aperol Spritz voor mijn neus.

 photo Desktop249_1.jpg

En dan ook nog een keer taart van mijn lievelings-konditorei hier in de buurt (Pichlmaier in Saalfelden). Het leven had zo veel slechter kunnen zijn. Gezellige mensen om me heen, lekker eten en drinken en een prachtige omgeving. Ik zou mijn zondagavonden wel vaker op deze manier willen slijten. Iedere week bijvoorbeeld?

 photo Desktop249_1.jpg

Als ik terug ben in het hotel – 0.00u – is het tijd om nog een poging aan mijn vlog te wagen. Ik weet dat ik ook mijn wekker kan zetten en het morgenochtend vroeg (vanmorgen dus) kan doen, maar ik weet ook dat ik heel onrustig ga slapen als ik weet dat ik dat die volgende ochtend nog moet doen. En aangezien ik net per ongeluk een Red Bull genomen heb (ik had er zo’n trek in) ben ik toch nog wel even wakker, dus hup, vlog maken en dan slapen.

Wat ik uiteindelijk om 2.00u deed. Als een roosje. Overigens op die laatste foto ben ik dus volledig onder invloed van Red Bull he, de alcohol is op dat moment al lang mijn lichaam uit. Dit is wat Red Bull met mijn hoofd doet. Bijzonder.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juni 6, 2016 / 12:42

  Een easy 6k met een pace van 5’16 zegt ze dan. Ik zou met dat tempo na 6km volledig gebroken zijn haha!

 2. juni 6, 2016 / 12:46

  I see you had a cool and yummy evening yesterday – yes, such an evening could be each week :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. juni 6, 2016 / 13:09

  Ah wat irritant van je video! Zou ik ook vrij gefrustreerd van worden. Voor de rest een prima dagje zo! Kan ook haast niet anders zo lekker in Oostenrijk :)

 4. maria
  juni 6, 2016 / 13:44

  Je instagram is al een tijdje niet meer zichtbaar op je site. Kan dit door je site update komen?

 5. Louise
  juni 6, 2016 / 14:55

  Dag Annemerel,

  Ik heb een vraag die niets te maken heeft met deze blog. Ik zou namelijk meer willen weten over de Apple Watch. Als ik die koop, is het vooral voor sport (hardlopen en fietsen). Is de Apple Watch naar jouw mening even goed als een ‘echt’ sporthorloge? Wat is de reden dat je je telefoon (Nike app) ook nog gebruikt. Komt dat misschien toch omdat je Apple Watch niet goed genoeg vindt?
  Ik heb je review na 6 maanden gelezen, maar heb nog steeds deze vragen.

  Benieuwd naar je antwoord.

  Bedankt,

  Louise

 6. Ilse
  juni 6, 2016 / 15:17

  Wat een heerlijke dag alleen onverstelbaar dat je na die trailrun nog even 6 km loopt.