SNAPSHOT DIARY: 3/12

 photo Collages31.jpg


 photo Desktop559.jpg

Goedemorgen, ik word pas om half negen wakker. Ga een keertje zonder wekker slapen. Zal het wel nodig gehad hebben, heb vijf nachten achter elkaar tussen de vier en zes uur geslapen, dus dat ik dit keer negenenhalf uur sliep is niet heel vreemd. Eerst maar weer eens opruimen want in deze chaos kan ik niet werken.

Ok, klaar, ontbijt. Thee (van Ladurée) en havermout, lekker warm.

 photo Desktop560.jpg

Gooooood morning!

Mijn to-do-list is weer lekker ambitieus, ik hoop dat ik het allemaal ga redden vandaag!

 photo Desktop560.jpg

Die kruidnotenpot zit weer gevaarlijk vol.

Snel even boodschappen doen op mijn nieuwe fiets bij de bakker en de bio-winkel. Lekkere Franse broodjes en biologische eieren gekocht.

 photo Desktop560.jpg

Welkom op de Annemerel.com-HQ, vandaag is ook Carlissa hier aan het werk voor haar blog en bedrijf Tooo Much.

We maken buiten foto’s en halleluja wat is het koud. Zie je die witte vlekjes op mijn hoed? Dat is dus sneeuw! Geen sneeuwpoppen-sneeuw, maar dat maakt niet uit het is sneeuw.

 photo Desktop560.jpg

Kkkkkkkkkkkkoud

Foto’s bewerken, m’n hoed matcht leuk met mijn Cortina fiets!

 photo Desktop560.jpg

Het bewijs dat het sneeuwde!!!

Het gaat gelukkig al iets beter met mijn To Do List!

 photo Desktop560.jpg

Tijd om mijn hardloopspullen in te pakken en mijn tas(sen) in te pakken. Ik heb een evenement van Runner’s World in Amsterdam en heb daarvoor afgesproken met ex-studiegenootje, collega-journalist en vriendinnetje Rinke in Amsterdam. Omdat ik nog veel te veel te doen heb ga ik met de trein in plaats van met de auto, kan ik tenminste nog wat werk verrichten.

Ik heb geen muts nodig, mijn koptelefoon houdt mijn oren warm!

 photo Desktop560.jpg

Aaaahhhh ik word overal achtervolgt door reclames van Transavia naar Oostenrijk! Ik was dus maandag even aan het kijken hoe duur het eigenlijk was en sindsdien krijg ik die reclame continu op mijn BLOEDeigen blog. Nu ook nog bij het tramhokje!

Ik zit inmiddels in de trein richting Amsterdam en maak een begin aan mijn Snapshot Diary.

 photo Desktop560.jpg

Bij Starbucks op perron 2B werk ik verder (zie je de reclame van Transavia?)

Fabulous Rinke vertrouwt op mijn Starbucks-expertise.. We gaan voor een Toffee Nut Latte en delen een klein taartje met caramel, chocola en pinda’s. Super fijn om Rinke weer even anderhalf uur te spreken. In april dit jaar zeiden we ‘dit gaan we iedere maand doen’, uiteindelijk heeft het dus acht maanden geduurd voordat we weer een date konden plannen. Ik ben daar zo slecht mee.

 photo Desktop560.jpg

Vervolgens door naar het Runner’s World event. Er wordt gekookt door Nigel (@Chefmetlef) en Jenny (@Healthyfans) en het smaakt héérlijk. Vraag me niet wat er allemaal op mijn bordje lag, maar de recepten vind je binnenkort allemaal in het Runner’s World kookboek!

Selfie met Lindsey en Marieke!

 photo Desktop560.jpg

Vervolgens krijgen we een presentatie over de bedoeling van dit evenement. Wij zijn uitgenodigd omdat we volgens Runner’s World ‘Runfluencers’ zijn, mensen die andere mensen inspireren te gaan rennen. Runner’s World wil meer met ons samen gaan werken. Leuk!

Selfie met Jasmine. Ik leerde haar anderhalf jaar geleden kennen tijdens Fit For Summer, dat was het begin van haar ‘hardloopcarrière’ en inmiddels loopt ze stage bij Runner’s World! Hoe cool is dat?!

 photo Desktop560.jpg

Na een kleine fotoshoot ging iedereen hardlopen. Ik voelde me inmiddels iets minder fit worden dan ik zou willen en moest nog helemaal naar Den Haag. Ook gaat morgen (voor jullie dus vandaag) de wekker weer om 6.00u omdat ik naar Roosendaal moet voor DutchCowboys. Het leek me iets verstandiger als ik gewoon een beetje op tijd naar huis ging. En dus maakte Nigel alvast mijn toetje met ingrediënten van Yoghurt Barn (ZO lekker!) en ging ik daarna samen met Esmée die ook niet helemaal fit was naar het station.

Inmiddels is het kwart voor tien en zit ik in de trein, vraag me niet waar ik ben, het is vrij donker… ik denk dat ik zo wel even moet checken waar ik ben, want ik zit inmiddels alweer even in de trein en ik heb weinig behoefte om zometeen in Rotterdam uit te komen ofzo. Mijn ogen zijn inmiddels vochtig (moe!) en ik ben klaar voor mijn bed. Nog even, nog even…

Liefs,
Annemerel

Delen:

35 Reacties

 1. december 4, 2014 / 12:15

  Leuke snapshot diary weer en leuk je gisteren even snel gezien te hebben! Toffe hoed trouwens :)

 2. december 4, 2014 / 12:27

  Leuke diary! De Toffee Nut Latte moet ik ook snel weer eens halen. Volgens mij heb ik die vorig jaar ook een x op en was die heel erg geslaagd ..

 3. december 4, 2014 / 12:28

  Verliefd op jouw fiets en zo gaaf dat je voor Metro schrijft. Ben weer benieuwd naar komende dinsdag

 4. december 4, 2014 / 12:29

  Leuke snapshot diary!

 5. S
  december 4, 2014 / 12:53

  ik word overal achtervolgt
  moet met een d…

 6. Michelle
  december 4, 2014 / 12:54

  Jaaa, weer een snapshot!
  Jouw snapshots maken mijn dag altijd weer goed :)

  Klinkt heerlijk, zo’n Toffee Nut Latte. Die moet ik dan toch maar een keertje gaan uitproberen

 7. Deb.
  december 4, 2014 / 13:17

  Volgens mij heeft het alleen in Den-Haag gesneeuwd, haha!
  Niemand geloofde me thuis toen ik zei dat het op school sneeuwde.

 8. Lisette
  december 4, 2014 / 13:31

  Waar is die PERFECTE hoed van? ik ben al weken op zoek naar een mooie hoed, die ik had is al helemaal lelijk geworden.

 9. Hanne
  december 4, 2014 / 13:40

  Waaa die foto met jou en je mooie nieuwe fiets is perfect! Dat hoedje, die jas, die laarsjes, die fiets… LOVE it!!

 10. december 4, 2014 / 13:58

  Was leuk om je even te zien gisteren! Volgende keer gaan we iets meer kletsen haha!

 11. december 4, 2014 / 14:13

  In Sittard heeft het blijkbaar ook gesneeuwd maar in Amsterdam helemaal niet… Leuk om je weer gezien te hebben gisteren!

 12. december 4, 2014 / 14:35

  Tering die yoghurt met! Ik wacht hier aan de andere kant van het land nog steeds op sneeuw…. Leuke snapshots.

 13. december 4, 2014 / 14:42

  Haha hopelijk ben je gisteren op tijd uitgestapt! Altijd lastig inschatten als het helemaal donker is en je bent niet aan het luisteren naar wat er wordt omgeroepen!

 14. december 4, 2014 / 14:47

  Leuke foto’s weer om te zien!

  Vraagje, met welk programma bewerk jij je foto’s op je macbook? Ik ben namelijk op zoek naar een programma, maar weet niet zo goed wat een goede is en ook nog eens gratis. Photoshop vind ik namelijk toch echt net iets te duur haha…

  • december 4, 2014 / 17:56

   Een snelle tip: je kunt ook pixlr.com gebruiken! :)

 15. december 4, 2014 / 15:18

  Super leuke Snapshot Diary! Ik vind dit soort artikeltjes zo leuk en spontaan, fantastische blog!

 16. december 4, 2014 / 15:19

  Wat een toffe foto’s weer!
  xoxo

 17. december 4, 2014 / 16:23

  Wat een leuke foto’s weer Annemerel! Het toetje wat Nigel heeft gemaakt ziet er te lekker uit!

 18. december 4, 2014 / 16:28

  Die fiets is echt gaaf! En heel handig met dat mandje voor je boodschappen! Leuke snapshots :)

 19. december 4, 2014 / 17:51

  Ik geniet elke keer weer zo van je blog!

 20. december 4, 2014 / 17:57

  Komt jouw sjaal van de Zara? Heb ik per ongeluk dezelfde gekocht?! Ach, zien elkaar toch maar drie keer per jaar, haha ;-)

 21. december 4, 2014 / 18:19

  DAT TOETJE! Oh men, die chocolade brokken… Ik word gek!

 22. december 4, 2014 / 19:39

  Aahw al die transavia reclames! Dat toetjes wil ik zometeen ook wel in mijn koelkast tegenkomen, hmmm wat ziet die er lekker uit!!

 23. december 4, 2014 / 20:21

  OMG die Yoghurt Barn ziet er echt goddelijk uit!

 24. Sarah
  december 4, 2014 / 23:01

  Geen rode nagellak meer? :)

 25. december 4, 2014 / 23:25

  Wat een drukke maar leuke dag! Ik vind de foto’s met je fiets en hoed super leuk geworden! Je ziet er hip uit!

 26. Elvira
  december 5, 2014 / 10:19

  Dat toetje ziet er heeeerlijk uit!

 27. december 5, 2014 / 11:17

  Dat toetje ziet er goddelijk uit <3 Ik blijf je fiets zo tof vinden.

 28. december 5, 2014 / 15:14

  Leuke dag! En oooh wat was het inderdaad koud (deze hele week!!) echt niet zo leuk meer haha. Wel tof die sneeuw, hopen dat het snel echte echte sneeuw wordt!

 29. december 5, 2014 / 15:19

  Dat toetje <3

 30. december 7, 2014 / 14:14

  Ik heb laatst een high-yoghurt gedaan bij de Yoghurt Barn. Ook echt een aanrader!

 31. december 8, 2014 / 11:39

  Ik blijf kijkjes in jouw leven echt enorm leuk vinden! Dat het sneeuwde, bizar. Wel een gezellig dagje met Carlissa, Rinke en de rest lijkt me, en wat je zegt… Dates met vriendinnen schieten er bij mij ook altijd bij in terwijl het zo gezellig is :/ Waar is je hoed van trouwens?