SNAPSHOT DIARY: 29/6

 photo Collages47.jpg

 photo Desktop938.jpg

Good morning! Let’s make sum banana pancakes!

Verrassend he?!

 photo Desktop938.jpg

Is het rokjes weer?! Ik vind van wel. Ik vis een oud rokje van Acne uit mijn kast die volgens mij ook in mijn ‘Shop My Closet’ staat. Als ik vijf minuten de deur uit ben weet ik weer waarom ik hem te koop heb gezet. Hij is eigenlijk iets te kort voor mij en kruipt steeds op. Maar hij is zo leuk…

At the office in Roosendaal, DC!

 photo Desktop938.jpg

Sweat with Kayla, of hydrate with Kayla. Mijn doel van vandaag is om drie keer mijn beker te vullen leeg te drinken (met citroen!)

Dit is mijn collega Jeroen, of ik moet eigenlijk zeggen, de Boss-man ;-). Soms ben ik heel irritant – zoals vandaag – want dan praat ik de hele tijd onzin en leid ik andere mensen af van hun werk. Oeps.

 photo Desktop938.jpg

Ik word zelf soms ook een beetje moe van mezelf… maar het ligt allemaal aan het nieuws, want dat is er niet, of nou ja ik kan het niet vinden. En daar word ik dus een beetje baldadig van.

Gisteravond maakte ik een paddenstoelenrisotto voor mezelf, maar het is zo stom om een uur in de keuken te staan voor één bordje, dus maakte ik zoveel dat ik ook nog wat over had voor vandaag bij de lunch. Heerlijk!

 photo Desktop938.jpg

De markt van Roosendaal, het kantoor van DutchCowboys staat midden op het marktplein.

15.00u, tijd voor een echt Italiaans ijsje, ik ga voor koffie-ijs.

 photo Desktop938.jpg

ZONNNNNNN!!!!

En op de valreep scoor ik nog een grote bak aardbeien voor 1 euro, die deel ik natuurlijk op kantoor… zo ben ik dan ook wel weer. Ik kan soms best irritant zijn, maar ik zorg wel goed voor mijn collega’s. Meestal.

 photo Desktop938.jpg

Krijg een foto van de Sunset Relay binnen, gave foto van mijn 25K!

Oooh dit vind ik zo irritant, heb ik net een artikel geschreven (eindelijk, was zo lang op zoek naar een onderwerp), wil ik gerelateerde artikelen bij het artikel toevoegen kom ik een titel tegen die verrekt veel op mijn eigen titel lijkt… OH NOOOOO, hetzelfde artikel is twee dagen geleden ook al geschreven, maar dan op een zustersite, FML. Delete. Prullenbak.

 photo Desktop938.jpg

Half zes, ik heb vanaf 8.00u op kantoor gezeten en ben er klaar mee. Out-of-the-office.

Fileleed. Ik sta tien minuten gewoon stil, als in, helemaal 0 beweging. Daarna rijdt het ineens weer, gewoon spontaan, van 0 naar 120….

 photo Desktop938.jpg

Salade caprese als avondeten, ik dacht, een grote bak risotto als lunch, dan is een salade wel genoeg als avondeten. I thought wrong… Heb na die salade misschien nog wel meer honger dan ervoor.

Mijn dagelijkse 8 minuten YouTube, de vlog van Casey Neistat.

 photo Desktop938.jpg

Dit was het enige andere ‘echte eten’ wat ik nog in huis had, chips. Oeps.

Er staat nog zoveel op mijn to-do-list maar ik kan alleen maar denken aan slapen. Ik besluit mijn ogen maar gewoon te sluiten en mijn wekker voor de volgende dag heel vroeg te zetten. Hopen dat dat meer mijn dag is, want de tijd begint te dringen… nog vier dagen totdat ik naar Italië vertrek.

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. juni 30, 2015 / 12:03

  Yay leuke plog weer! Dat rokje van Acne is trouwens echt heel leuk!

 2. juni 30, 2015 / 12:03

  Herkenbaar dat je na zo’n salade als avondeten nog steeds honger hebt ;-)

 3. juni 30, 2015 / 12:05

  Aardbeien voor 1 euro, dat klinkt niet verkeerd! Oh, ik ben jaloers dat je al over 4 dagen naar Italie gaat, ik ga eind juli pas!

 4. juni 30, 2015 / 12:12

  Leuke plog weer en de paddenstoelenrisotto ziet er lekker uit! Rokje is leuk, opkruipen is vervelend. Herkenbaar trouwens als je een salade als avondmaal eet, daarna toch vaak iets erachteraan erin duwen.

 5. juni 30, 2015 / 12:21

  Heel herkenbaar, een grote lunch en dan denken om aan een salade genoeg te hebben als avondeten… Ik trap er ook vaak in haha. Met daarna uiteraaaard ook een ongezonde “tweede” avondmaaltijd :p

 6. juni 30, 2015 / 12:33

  Haha, ja, pannekoeken als ontbijt, quelle surprise ;-) Dat koffie-ijs zag er ook wel lekker uit zeg, mmm. Net zoals die salade caprese. Jij en je lekkere food pics altijd eh!

 7. juni 30, 2015 / 12:53

  Ik krijg nu helemaal zin in aardbeien en wat goed dat je je fles zo vaak probeert te vullen. Ik probeer het ook, maar lukt niet echt altijd.

 8. juni 30, 2015 / 12:55

  Haha ja hier ook vaak de “salade kan wel als diner” en dan hongerig daarna een zak chips leeg eten.. Een bekende valkuil dus!

 9. juni 30, 2015 / 13:30

  Oh nee, balen zeg dat het artikel al ergens anders geplaatst werd. Is het erg dan als het in jouw eigen woorden gepost wordt? Gebruik je een plug-in om gerelateerde artikelen te zoeken??

 10. juni 30, 2015 / 14:01

  Hey Annemerel! Ik vind je diary’s altijd zo grappig vooral omdat je zo eerlijk bent! Dit was weer een hele leuke, Xoxo Judith

 11. juni 30, 2015 / 14:19

  Haha, die zak chips. Zó herkenbaar.

 12. juni 30, 2015 / 15:19

  Leuke diary weer! :) X

 13. juni 30, 2015 / 15:40

  Leuke snapshot diary!

 14. juni 30, 2015 / 18:18

  Die risotto ziet er heerlijk uit! :) Salade als diner is niet altijd handig, inderdaad! Heel herkenbaar..

 15. juni 30, 2015 / 18:52

  Hmmm ijs en aardbeien! Leuk om te lezen :-)

 16. juni 30, 2015 / 19:51

  Wat zag die risotto er heerlijk uit zeg, jammie!! Ik haat files en al helemaal als ik daarna ineens 120 kan rijden, ik snap dan nooit zo goed wat er gebeurd is haha!

 17. Marloes
  juni 30, 2015 / 20:14

  Hai Annemerel, ik lees al jaren je blog. Ik dacht misschien is het een idee om een artikel te schrijven over dingen waaraan je moet denken wanneer je sportkleding koopt. Wat zijn je favoriete sportitems op dit moment? Wat is goede underwear tijdens het hardlopen? Welke kleding blijft goed zitten tijdens een duurloop. Ik denk dat veel meiden het lastig vinden de juiste kleding te kiezen terwijl goedzittende (en mooie) kleding kan helpen als motivatie ;-).

  • Annemerel
   Auteur
   juni 30, 2015 / 20:44

   Hi Marloes, die informatie ga ik zeker met je delen, sterker nog…. ik heb daar laatst een heel lang stuk over geschreven, maar dat komt niet op mijn blog ;-) (HINT!)

   • Marloes
    juli 1, 2015 / 08:24

    Top!

 18. Ilse
  juli 1, 2015 / 00:27

  Some day at the office! :)

 19. juli 1, 2015 / 18:11

  Wat een leuke dag! De risotto ziet er heerlijk uit zeg.

 20. juli 3, 2015 / 14:23

  Zulke dagen zijn wel herkenbaar hoor haha, dan doe je wel dingen en is het vaak heel gezellig maar komt er niet écht iets uit je handen – en is slapen en slecht voedsel een goede optie :P Still fun!