SNAPSHOT DIARY: 29/7

 photo Recently Updated63.jpg

 photo Desktop1208.jpg

Good morning ik ben nog steeds ondergedoken bij mijn ouders vanwege één of ander mormel in mijn keukenkastje. Gelieve onder deze blogpost geen muizenverhalen te delen, ik kan het niet meer aan.

Maar het is helemaal niet zo verkeerd om naast DIT mormel wakker te worden, ook al denkt zij daar zo ’s ochtends vroeg wel anders over #ochtendhumeur.

 photo Desktop1208.jpg

Maar ja, van dat weer krijg je toch ook bijna spontaan een ochtendhumeur? Wat een graftakkenweer is het in Nederland zeg. Dit is toch geen zomer? Het is nogal een heftige overgang van drie weken 35+ graden naar 15 graden, regen en storm.

Speltbroodjes met spiegeleitjes voor mijn ontbijt. Ik schrijf dit een dag later, voor mijn ontbijt. Mijn maag begint meteen enthousiast te rommelen bij het weerzien van dit ontbijt.

 photo Desktop1208.jpg

Na mijn ontbijt gooi ik er meteen een cappuccino achteraan en onder het genot van mijn cappuccino plaats ik mijn aller laatste bestelling bij Sarenza. Helaas komen aan alle samenwerkingen een eind, ook na twee jaar iedere maand een paar schoenen uit mogen kiezen.

I LOVE MY APPLE WATCH! Eind volgende week komt er een review (als ik alle functies echt goed getest heb), maar ik kan nu al zeggen dat ik er heel blij mee ben. De kalenderfunctie geeft aan dat ik vandaag om 15.00u een telefonisch interview heb voor Drive Magazine, het tijdschrift van leaseplan, over mijn auto. Ik ben benieuwd.

 photo Desktop1208.jpg

Bezig met de Love & Share voor aanstaande zaterdag. Ondertussen doe ik 100.000 quiz’jes.. Welk type man zou ik moet trouwen? Een bad boy volgens deze Buzzfeed quiz. Snap nog niet helemaal waarom.

Op zolder wachten totdat ik gebeld wordt voor het interview… MacBook ligt beneden dus enige wat ik nu kan doen is selfies maken, toch?

 photo Desktop1208.jpg

Ik ben eigenlijk de hele dag al aan het werk voor mijn boek, toch heb ik blijkbaar alleen maar foto’s gemaakt van dingen die ik naast het schrijven voor mijn boek gedaan heb. Bijzonder. Nu ben ik een winnaar aan het uitzoeken voor de Pandora winactie. Ik kan dat niet he.. ik vind dat iedereen mag winnen. Nadat ik alle reacties gelezen heb geef ik het op en laat ik mijn moeder een winnaar kiezen.

We gaan even de storm trotseren om boodschappen te doen.

 photo Desktop1208.jpg

Maar als je bij de Albert Heijn wil komen zul je eerst een paar winkels moeten passeren. Bij H&M koop ik een sportbeha en een joggingbroek. Dat laatste is een cadeautje voor mijn zusje omdat haar Victoria’s Secret Joggingbroek gestolen is. Ze wil een nieuwe gaan kopen, maar tot die tijd heeft ze even niets en een leven zonder joggingbroek, dat is natuurlijk echt geen leven.

De meest enerverende foto van deze snapshot diary, in de rij bij de slager.

 photo Desktop1208.jpg

Ik had nog niet geluncht (oeps!) dus om half vijf eet ik een heerlijke bak met verse sushi. Ik heb een maand geen sushi op en dit smaakt echt GODDELIJK.

Dit heb ik lang niet gegeten, aardappelen, vlees en groenten. Ik moet ook zeggen dat ik niet echt fan ben.. en mijn sushi zit nog vrij hoog.

 photo Desktop1208.jpg

Vanmiddag komt mijn eerste Italië vlog online, stel je er alsjeblieft niet te veel van voor want tijdens het maken van de vlog kwam ik er achter dat ik vrij weinig materiaal had en dat alles super onsamenhangend is. Vakantie vieren, snapshot diary’s maken en vloggen bleek toch iets te veel gevraagd.

Ik had weinig zin om hard te lopen, maar ik moest eigenlijk wel. Ik ging, maar voelde meteen al dat het niet mijn dag was. Ik gaf me er aan over en zei tegen mezelf ‘het maakt niet uit hoe ver je gaat of hoe hard je gaat, het feit dat je je gegaan bent is al genoeg’. Tijdens mijn volgende training is alles beter.
 photo Desktop1208.jpg

Om tien uur duik ik mijn (zusjes) bed in met Netflix… of toch maar de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Halleluja wat is het spannend! Ik vind het seizoen tot nu toe echt heel erg goed en ik kan niet wachten op de aflevering waarin we alle antwoorden krijgen. Althans… dat is ons beloofd, met PLL weet je het natuurlijk nooit….

En dan ga ik met 100.000 nieuwe complottheorieën in mijn heerlijk hoofd slapen..

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. juli 30, 2015 / 12:10

  Poeh ja het weer van de afgelopen week is echt niet te doen, kan me voorstellen dat dat voor jullie een extra klap in het gezicht is.. maarrrr: de vooruitzichten voor komende dagen zijn een stuk beter :)

 2. juli 30, 2015 / 12:13

  Wat een fijne dag! Ik ben echt zwaar jaloers op je Apple watch! Misschien ooit op een dag….

 3. juli 30, 2015 / 13:24

  Hier in Spanje zijn we ook van 35 naar 20 graden gegaan hoor :’D verschrikkelijk raar weertje in Europa. Hopelijk kun je snel weer in je crib terecht!

 4. Ilse
  juli 30, 2015 / 14:10

  Leuke diary en van dat weer word je inderdaad niet erg vrolijk nee.

 5. juli 30, 2015 / 14:12

  Dat het graftakkenweer is, is 1 ding wat zeker is… Zullen we ‘gewoon’ even een vliegtuig naar een zonnig oord pakken? Yes please! Leuke snapshots weer!

 6. juli 30, 2015 / 14:37

  Leuke snapshot diary, behalve dan het slechte weer en het ochtendhumeur, haha.
  Ben heel benieuwd naar je review van de Apple Watch! Het leek me eerst niks, maar hij is toch wel heel mooi…….

 7. Manon
  juli 30, 2015 / 14:53

  Omg mocht jij twee jaar lang iedere maand een paar nieuwe schoenen uitkiezen bij Sarenza? Perfect job

 8. Diana
  juli 30, 2015 / 15:14

  Die Apple Watch!! Looking good.. ben benieuwd naar de review.

 9. juli 30, 2015 / 15:21

  Wauwie die Apple watch, waar ik eerst beweerde er absoluut geen een te willen begin ik nu te twijfelen! Ben benieuwd naar je review! En dit weer maakt niemand vrolijk denk ik haha, achja er bestaan ergere dingen dan slecht weer denk ik altijd maar!

 10. juli 30, 2015 / 15:25

  Leuke dag! Ben benieuwd naar je apple watch review!

 11. juli 30, 2015 / 16:49

  Erg hè, dat weer – ik ben zelf net terug gekomen in Nederland na een jaar aan de Cote d’Azur gewoond te hebben en ik moet zeggen dat ik die regen en kou nu alweer zat ben!

 12. Femke
  juli 30, 2015 / 16:55

  Jep, dit Hollandse weer is echt deprimerend. Ben benieuwd wat je van de Apple Watch vindt trouwens!

 13. Bente
  juli 30, 2015 / 17:12

  Sorry hoor, maar eventjes op een rijtje: je bent 26. Je gaat met je ouders op vakantie op echt best wel exact dezelfde manier als ik dat deed toen ik 12 was.
  En als je een muisje in huis hebt vlucht je weer naar papa en mama. Ieder zijn eigen ding hoor, maar komaan. 26! Je hebt een vette baan, schrijft een boek. Dit kan je! Wordt het niet eens tijd je een klein beetje los te maken?

  • Danielle
   juli 30, 2015 / 17:48

   Wat is het probleem ? Ik ben ook 26 en ga toevallig dit jaar ook met m’n ouders op vakantie was. En toen ik een muis in m’n huis had heb ik m’n ouders voor tips gevraagd en twee dagen op de bank geslapen haha. Leven en laten leven zou ik zeggen !

  • Evie
   juli 30, 2015 / 19:08

   Waarom zou je daarover oordelen? Dat je er zelf minder behoefte aan hebt wil niet zeggen dat het niet oké is :)

  • Marije
   juli 30, 2015 / 22:22

   Ik vind het dus echt superstoer dat ze dat gewoon doet, met haar ouders op vakantie. Er zijn vast genoeg mensen die dat sullig vinden, zoals jij blijkbaar, en dan vind ik het dus extra tof dat Annemerel zich he-le-maal niks aantrekt van jouw mening en lekker doet wat zij leuk vindt :)
   Ik vond het op m’n 12e maar gênant, met m’n ouders en broer en die lelijke caravan naar Frankrijk, maar nu zou ik het met alle liefde willen doen.

  • juli 31, 2015 / 17:09

   Iedereen maakt daarin zelf een keuze, lijkt me!
   Ik zou er ook zo voor tekenen hoor, heerlijk!! :)

 14. juli 30, 2015 / 18:50

  Ik ga straks wel je vlog kijken, vind je filmpjes echt té leuk altijd. Onsamenhangend of niet.. leuke foto’s ook weer!

 15. juli 30, 2015 / 20:51

  Wat een rotweer inderdaad, kan me voorstellen dat dat inderdaad even wennen is!

 16. juli 30, 2015 / 21:46

  Heerlijke dairy! En fijne samenwerking met sarenza zeg!

 17. juli 30, 2015 / 22:45

  Haha, wat een heerlijke diary weer!! Jammer dat je samenwerking met Sarenza ten einde is, hallo shoe addiction!!

 18. juli 30, 2015 / 23:20

  Erg leuke diary weer :D en omg die samenwerking met Sarenza, what a life <3

 19. juli 31, 2015 / 11:53

  Na een maand geen sushi ziet dit er inderdaad goddelijk uit!!