SNAPSHOT DIARY: 26/12

 photo Collages38.jpg


 photo Desktop685.jpg

Gooooood morning, tweede kerstdag, oftewel BOXING DAY! SALE! Op de Adidas website is een groot gedeelte van de Stella McCartney collectie flink afgeprijsd. Ik wil het allemaal. Ik word er helemaal excited van (zoals je op mijn selfie kunt zien). Uiteindelijk koop ik helemaal niets, ratio nam het over van mijn emoties, ik heb toch eigenlijk helemaal niets nodig?

 photo Desktop685.jpg

De krullen die Roos gisteren gemaakt heeft zitten er nog redelijk goed in. Bijzonder, normaal ben ik alles binnen een half uur kwijt, dus dit is de vermelding waardig.

‘Gezond sapje’ oftewel: alles dat er in mijn koelkast lag bij elkaar gegooid in de blender. Magere aardbeienkwark (helemaal niet zo gezond maar wel lekker), blauwe bessen, banaan en spinazie.

 photo Desktop685.jpg

In plaats van achter mijn MacBook sale-shoppen rij ik met mijn fiets naar het centrum en precies om 11.00u, wanneer de winkels openen, sta ik voor de deur van de Bijenkorf. Er zijn heel veel mooie jurkjes van Sandro en Maje in de sale en ik heb er heel wat gepast, maar uiteindelijk ga ik zonder jurkje de Bijenkorf weer uit. Er is zoveel dat ik niet meer kan kiezen en overal wel een probleem bij kan bedenken.

 photo Desktop685.jpg

Dan op door de nieuwe passage naar Mango. Daar heb ik het na vijf minuten ook wel gezien, er hangt zoveel in de rekken dat je amper nog kunt zien WAT er hangt, ik krijg er spierpijn in mijn armen van. Klinkt een beetje zielig, maar écht, hoe ze überhaupt al die kleding in die rekken gekregen hebben?! Ik bestel thuis wel een paar jurkjes (de prijzen zijn nu namelijk wel heel erg aantrekkelijk en ik heb jurkjes nodig).

Bij ZARA ga ik voor een andere aanpak. Ik kies een aantal kledingstukken, loop er mee naar de kassa (waar iedereen ruzie maakt in de rij, halleluja, het is tweede kerstdag, vrede op aarde mensen!) en reken af. Passen doe ik thuis wel.

 photo Desktop685.jpg

Ik wil eigenlijk heel graag een kerstpakket voor mezelf kopen in de vorm van een zonnebril (want die heb ik nog niet), bij Sunglasshut hebben ze 30% korting op veel brillen en dat klinkt wel aantrekkelijk. Maar na 100 brillen ga ik zonder brillen weer naar buiten. Ik heb nogal wat eisen..

 photo Desktop685.jpg

Met mijn ‘vuilniszak’ van ZARA in mijn mand fiets ik terug naar huis. Van de vijf items hou ik er drie, twee anderen waren echt niets. Een jurkje waarin ik minstens 100 kilo leek en een jumpsuit met lange mouwen en een volledig open rug, niet erg handig…

Lunch, scrambled eggs met paddenstoelen.

 photo Desktop685.jpg

Tijd voor wat sportieve activiteit. Ik doe de Ab Burner van NTC en daarna nog 15 minuten oefeningen voor mijn achterwerk en bovenbenen. Waarom doe ik dit niet vaker? Goed voornemen voor 2015.

 photo Desktop685.jpg

Ok, nog één keer klaarmaken voor een kerstdiner dit jaar…

Ik rij naar mijn oom en tante waar ook mijn neefjes en nichtjes zijn. Of ik moet eigenlijk nichtje – enkelvoud – zeggen, mijn andere nichtje zat andere kant van het land. (Niet OK Eef, maar ik had waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan hahaha).
 photo Desktop685.jpg

Eef waar ben je?!

Het dessert was heel erg lekker en vooral ook heel makkelijk. Rode vruchten in een schaal, crumble er overheen, even in de oven zetten en serveren met een bol vanille ijs. Heerlijk!

 photo Desktop685.jpg

Om elf uur kom ik thuis en maak ik nog even mijn Snapshot Diary voor de volgende dag, hoef ik dat ’s ochtends in ieder geval niet meer te doen. Daarna lees ik mijn boek, weer vijf pagina’s en ik val in slaap. Zo schiet dat niet op natuurlijk!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. december 28, 2014 / 12:11

  Dat rode jurkje staat je erg mooi, misschien toch maar eens een bezoekje aan de Bijenkorf brengen?!

 2. december 28, 2014 / 12:34

  Ik vind die eerste zonnebril je goed staan!

 3. december 28, 2014 / 12:41

  Leuk om te zien wat je allemaal doet op een dag :)
  En jou haar is zo mooi! <3

 4. december 28, 2014 / 13:49

  Wow! Dat donkerblauwe jurkje staat je heel sjiek en fashionable tegelijk. Zou ik zeker nog even over nadenken!

 5. december 28, 2014 / 14:23

  Oehh dat blauwe jurkje staat je heel erg goed! Niet over nadenken. Niet meer twijfelen. Doen! Doen! Doen!

 6. december 28, 2014 / 14:26

  Die jurkjes vind ik je goed staan hoor! En je haar is heel mooi zo gelrult!

 7. Elke
  december 28, 2014 / 14:34

  Wow dat rode jurkje vind ik juist heel mooi staan! Nog eens passen? ;) Leuk al die snapshots!

 8. december 28, 2014 / 15:19

  Mooi je haar zo! ;)

 9. december 28, 2014 / 15:19

  Al die jurkjes staan jou superleuk! :-)

 10. december 28, 2014 / 16:40

  Jammer dat je niet zo goed slaagde met winkelen, maar wel goed voor je portemonnee ;)

 11. december 28, 2014 / 16:47

  Wat knap dat je je zo goed hebt ingehouden. Zonnebril links staat je super net als het donkerblauwe jurkje rechts onder.

 12. december 28, 2014 / 17:49

  Erg leuk om weer te zien, en wat knap dat je niks bij de Bijenkorf en de Sunglasshut hebt gekocht

 13. december 28, 2014 / 19:36

  Haha soms heb ik ook weleens zo’n shopdag dat het gewoon niet wil lukken. Vervelend… Is het trouwens druk op tweede kerstdag in de stad? Lijkt me ook wel wat maar durf het niet omdat ik bang ben wat voor mensenmassa ik aantref haha.

 14. december 28, 2014 / 19:57

  Nu krijg ik ook weer zin in een lekkere sommatie. Morgen maar even kijken of we nog wat lekkers in de koelkast hebben.

 15. december 28, 2014 / 20:40

  Ik vind het blauwe jurkje wel super leuk, maar ik kan me voorstellen dat als er zo veel is, je niet meer kunt kiezen ;) Dat toetje ziet er zalig uit.

 16. december 28, 2014 / 22:40

  wauw leuke diary!!! En mooie foto’s!!! :) en je jurkjes wat je aan had zijn echt super leuk!!! :)

 17. december 28, 2014 / 23:14

  Zo herkenbaar! Ik zie ook altijd zoveeel leuke dingen dat ik door de hoeveelheid weer naar buiten loop haha. Fijne tweede kerstdag heb je gehad! :)

 18. januari 5, 2015 / 20:25

  Wat een leuke jurkjes!! Vooral de blauwe *hearteyes*