SNAPSHOT DIARY: 22/2

 photo Collages13.jpg


 photo Desktop198.jpg

Morning, elf uur geslapen. Semi-fit, maar de verwarming staat zo hoog in mijn hotelkamer en de lucht is zo droog dat mijn ogen super dik zijn. Oh en waarom hoest ik nog steeds als een zeehond?! Ok… relax. Komt goed, je wordt niet ziek.

Tijd voor mijn snapshot diary van zaterdag!

 photo Desktop198.jpg

Oh het ziet er buiten niet heel gezellig uit, het sneeuwt…

Breakfast! Sinaasappel voor de gezondheid, scrambled eggs omdat dat mijn favoriet is, en een croissant omdat het zondag is.

 photo Desktop198.jpg

Dan alvast een beginnetje maken aan mijn diary, het fijne van een individuele persreis is dat je je tijd helemaal zelf in kunt delen.

Of nou ja, bijna helemaal zelf… ik heb om 10.00u bij de liften van SkiJuwel afgesproken met mijn skileraar die me vandaag en morgen het gebied gaat laten zien en mijn techniek ook een beetje bij mag gaan spijkeren. Het is een kwartiertje rijden van Kramsach waar mijn hotel ligt naar de liften van SkiJuwel. Gelukkig vind ik rijden door de bergen HEEL erg leuk. Stiekem is het nog leuker als het sneeuwt, want dan is het nóg spannender ;-) (totdat ik sneeuwkettingen moet gaan gebruiken, dan vind ik het niet leuk meer, want ik weet helemaal niet hoe die dingen eronder moeten).

 photo Desktop198.jpg

Ok, first things first, Toffifee!

Het sneeuwt flink boven, maar het zicht is tussen de bomen nog prima en mijn skileraar weet de mooiste pistes uit te zoeken. Er ligt zo’n tien centimeter nieuwe sneeuw en dat is heerlijk om doorheen te skiën.

 photo Desktop198.jpg

Skiën, selfies maken, wat kan ik ervan zeggen, het is all part of the job ;-).

 photo Desktop198.jpg

Mijn skileraar probeert me te helpen met mijn houding. Ik ski al 24 jaar, maar heb vanaf mijn veertiende geen les meer gehad, daardoor zijn er wat slechte gewoontes in geslopen, zo leun ik regelmatig teveel naar de berg en dat vind ik super irritant, want ik wil het gewoon GOED doen. Helaas is de coördinatie van mijn lichaam niet mijn sterkste punt…

Tijd voor warme chocolademelk met slagroom!

 photo Desktop198.jpg

En twee uur later is het tijd voor Kaiserschmarrn. Ik kan jullie gerust stellen, vandaag was mijn eetlust volledig terug en at ik het hele bord tot op de laatste kruimel leeg!

Om 15.00u is het tijd voor de laatste bochten van de dag, Alpbach ligt op 900 meter en hoewel de pistes onderaan nog prima te skiën zijn, ziet het er aan de overkant van de berg een stuk ongezelliger uit!

 photo Desktop198.jpg

Happy na een dagje skiën!

Ik wilde eigenlijk een stukje gaan hardlopen maar mijn keel gooit roet in het eten. Ik ben bang dat ik de situatie alleen maar vererger als ik nu weer naar buiten ga voor een rondje hardlopen. Toch heb ik nog zin om te bewegen (ja, ook na een dag skiën heb ik daar nog steeds zin in!), dus ga ik voor een dans work-out, gemixt met wat plankjes en bil-spieroefeningen. Voor iedereen die zich al die tijd al afvraagt hoe zo’n dans work-out er dan uit ziet, kijk maar op mijn Instagram, ik heb speciaal voor jullie een video gemaakt. #noshameinmygame

 photo Desktop198.jpg

Zweterige selfie na een ‘work-out’ van anderhalf uur.

Na een lekkere warme douche is het tijd om compleet make-uploos, in mijn hardloopbroek en met mijn hardloopschoenen, mijn haar boven op mijn hoofd en een baggy trui naar het diner te gaan.

 photo Desktop198.jpg

Alleen eten in een restaurant vol families is niet echt leuk. Ik heb de hele tijd met mijn telefoon gespeeld. Ik weet niet of dat heel erg ongepast is, maar ja, waar moet ik anders naar kijken als er geen eten voor mijn neus staat. Nee, het is een beetje ongemakkelijk, dat alleen eten in zo’n restaurant. Ik heb daar trouwens helemaal geen last van als ik in New York bij een restaurant zit, maar hier is het toch ineens heel anders.

 photo Desktop198.jpg

Dus verstuur ik snapchats zoals bovenstaande… gelukkig zijn er dan vriendinnen die meteen reageren, zodat je je meteen een stuk minder all by yourself voelt.

Ik sluit mijn dag af in bed met mijn ‘Starred’ afspeellijst op Spotify (dat is mijn afspeellijst waar mijn favoriete nummers in staan), het schrijven van mijn snapshot diary, het afronden van mijn ‘normale’ diary en wat dingetjes voor Metro regelen. Het blijft een ‘werk-vakantie’ natuurlijk ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. februari 24, 2015 / 12:03

  Heel vervelend zo’n werkvakantie! Had je geen boek of je iPad bij je? Ik zou dan lekker gaan lezen of een filmpje kijken, al kan ik me wel voorstellen dat het een beetje ongemakkelijk is..

 2. februari 24, 2015 / 12:04

  hahaha! Die foto die je maakte met de tekst ‘all by myself’! Heerlijk! Goed van je dat je niet meer bent gaan hardlopen in de kou, en heel veel plezier weer vandaag met je privé leraar! :)

 3. februari 24, 2015 / 12:07

  Lekker zo een ‘werk’ vakantie!
  Mijn oma haalt trouw iedere dinsdag de metro zodat ik je stukjes kan lezen :) Dus je tikt ze niet voor niets!

 4. februari 24, 2015 / 12:14

  Gelukkig voel je je weer wat beter. Alleen in een restaurant eten zou ook niet mijn ding zijn, ik denk dat ik een boek of tijdschrift mee zou nemen of zo. Maar, wat je zegt, het verschilt ook per locatie. Hier in Berlijn heb ik er toch minder moeite mee dan in bepaalde andere steden.

 5. februari 24, 2015 / 12:26

  Ik ga heel snel op je isnta kijken voor de workout!! Ben benieuwd!

 6. februari 24, 2015 / 12:56

  Lijkt me inderdaad niet zo gezellig om zo alleen te dineren!

 7. Femke
  februari 24, 2015 / 13:01

  Hahaha, die workout is echt geweldig zeg!! Dat je t gewoon durft te delen, cool :D Fijn dat je eetlust weer terug is trouwens, al lijkt het mij ook niet echt gezellig om in je eentje te eten nee.. :(

 8. februari 24, 2015 / 13:21

  haha ik zag je workout al voorbij komen op insta, zo leuk! Het verschilt inderdaad wel per locatie hoe alleen je je voelt. In een grote stad zitten toch vaak meer mensen alleen te eten, terwijl je in zo’n ski oord (tijdens de vakantie) toch vooral gezinnen/vriendengroepen tegen komt.

 9. februari 24, 2015 / 13:32

  Lekker hoor, zo’n werk vakantie! Ook al moet je werken, denk dat er vervelendere locaties zijn.
  Geniet nog even van je dagje skiën!

 10. februari 24, 2015 / 13:50

  Heerlijke recap! Ik maak ook graag skiënde selfies en filmpjes :-) Zou eigenlijk gewoon eens een camera voor mijn helm moeten kopen.

 11. februari 24, 2015 / 13:57

  Mmmm die kaiserschmarrn ziet er heerlijk uit! Moes wel lachen om “all by myself” fijn dat je vrienden meteen reageerden! ;-)

 12. februari 24, 2015 / 15:49

  Begrijp je volkomen met alleen dineren haha. Ik heb dat ook wel een keer gehad: iedereen om mij heen gezellig met hele familie en dan zit je daar in je eentje weg te kwijnen haha ;-) Leuke foto’s voor de rest en geweldige hashtag no shame in my game hahha! X

 13. februari 24, 2015 / 16:06

  Hmm… alleen eten zou ook niks voor mij zijn.. Maar je hebt het er vast voor over! :-)

 14. Elvira
  februari 24, 2015 / 16:30

  Blijft leuk, die plogs!

 15. Suuz
  februari 24, 2015 / 20:20

  neem lekker je ipad mee of een tijdschrift ofzo! beetje lezen! en mensen kijken is ook wel lachen hoor;-) maar als er echt alleen maar gezinnetjes zitten is misschien ook wat saai!
  Ooh wat heb je weer heerlijk gegeten zeg ! en wat een energie, ik heb dat ook eindeloos… altijd zin in beweging!!!

 16. Ilse
  februari 24, 2015 / 20:23

  Ik vond die workout echt awesome en dat jij nog zoveel energie hebt na het skiën.
  Handig zo’n docent die je nog wat trucjes leert. ;)

 17. februari 24, 2015 / 21:10

  En nu zit ik dus met de melodie All by myself in mijn hoofd, haha. Vette skibril heb je trouwens!

 18. februari 24, 2015 / 21:41

  Gelukkig is je eetlust weer helemaal terug. Wat is die Kaiserschmarrn? Het lijkt een beetje op een combinatie van poffertjes en pannekoeken haah.

 19. joyce
  februari 25, 2015 / 00:05

  Ik was geinspireerd geraakt door je instagram workout filmpje. Vanmiddag ook de dans workout gedaan, terwijl ik moest wachten op een pakketje! More movies are welcome!

 20. februari 25, 2015 / 11:59

  Wat een leuke dag! Lijkt me heerlijk om alleen op persreis te gaan.

 21. februari 25, 2015 / 17:34

  Inside the top 10 of my favourite content pieces,
  thanks!

 22. februari 25, 2015 / 18:44

  This has to be my second favorite piece of the last few days, i’m
  not able to’t let you know number 1, it might
  offend you!

 23. februari 25, 2015 / 20:40

  The headphones noise cancelling in ear article is absolutely one of
  the best i’ve read today.

 24. Eva
  februari 26, 2015 / 12:17

  OMG! Die video die je op instagram hebt gepost is echt geweldig. Het klinkt een beetje creepy maar ik bekijk m elke keer weer hihi! Word er helemaal vrolijk van. Ik doe dit zelf namelijk ook heel vaak als ik een overload aan energie heb. Deur op slot en gaaaaaan!
  Maar ik wilde even zeggen dat je heel leuk danst en gewoon een super leuke meid bent. :)

 25. Anne
  februari 28, 2015 / 11:49

  Wat een superleuke skijas heb je! Waar is tie van?

 26. februari 28, 2015 / 15:33

  Leuk om zo je dag te volgen. Kost het alleen niet ontzettend veel tijd en energie? Ik vergeet vaak na 2 uur alweer om foto’s te maken ;)

 27. maart 2, 2015 / 17:43

  Ik zag die dansvideo al voorbij komen en werd er eerlijk gezegd zelf heel blij van haha! Dat alleen eten in een restaurant vol gezinnen lijkt me ook niet echt wat, in een stad kan het inderdaad nog maar hier komt iedereen toch echt voor vakantie en dat is meestal niet in je eentje.