SNAPSHOT DIARY: 21/2

 photo Desktop184.jpg


 photo Desktop184-1.jpg

Shit. Woke up like this… met het gevoel dat er 1000 vrachtwagens over me heen zijn gereden en ik heb geen druppel alcohol op en lag op tijd in bed en SHIT mijn keel en ik hoest en… misschien heb ik de afgelopen dagen toch redelijk veel van mijn lichaam gevraagd. Not amused… Maar goed, ik maak mijn snapshot diary van de dag ervoor en bak een paar bananenpannenkoeken voor mezelf en om 10.00u besluit ik toch maar naar de pistes te rijden. Ik heb nog wel zin om te skiën en het schijnt vandaag rustig te zijn!

 photo Desktop184.jpg

En het zonnetje schijnt, dus!

 photo Desktop186-1.jpg

Helaas niet voor lang, de voorspelde weeromslag heeft plaatsgevonden, het is meteen een stuk kouder!

 photo Desktop184.jpg

Maar hé, niet zeuren! De pistes zijn heerlijk en het is ook ineens een stuk rustiger bij de lift! Go go go!!!!

 photo Desktop184.jpg

Om een uurtje of 14.00u stop ik voor een snelle lunch. Mijn eetlust is niet echt wat het geweest is.. na een half bord kaiserschmarrn ben ik er wel weer klaar mee. De Almdudler daarentegen gaat er wel heel goed in!

 photo Desktop184-1.jpg

Het is inmiddels zo rustig op de pistes dat ik in iedere lift ALLEEN zit! Kom op mensen, de zon schijnt dan misschien niet, we kunnen nog wel gewoon skiën! Maar een lege lift betekent voor mij… alle tijd voor selfies ;-).

 photo Desktop184.jpg

Tijd voor de laatste pistes, het is inmiddels kwart over vier en het wordt tijd om naar beneden te gaan, want ik moet ook nog naar Alpbach rijden!

 photo Desktop184.jpg

Eerst even een paar laatste boodschapjes doen bij de M Preis (De Aperol Spritz was twee halen één betalen!!! OMG!)

En dan is het bye bye Maria Alm!

 photo Desktop184-1.jpg

Ruim anderhalf uur later loop ik mijn hotelkamer in Alpbach, of beter gezegd, Kramsau, binnen. Ik verblijf in Hotel Sonnenuhr. Tijd voor een zeer vermoeide selfies. De reis verliep redelijk voorspoedig, maar in het donker door de bergen rijden is best lastig, zeker als er niemand voor je rijdt en het dus écht opletten is waar je naartoe moet en hoe de bocht loopt en…. Ja best vermoeiend.

Gooi je spullen daar maar neer….

 photo Desktop184.jpg

Ik loop vrijwel meteen naar beneden voor het avondeten, want als ik niet meteen ga, dan ga ik helemaal niet meer, want dan val ik op bed in slaap. Ik heb in dit hotel half pension, wat betekent dat ik iedere dag een drie gangenmenu krijg voorgeschoteld + saladebar. Ik skip het voorgerecht en ga alleen voor de salade en een hoofdgerecht (lam met boontjes). In je eentje in een restaurant vol gezinnen zitten is trouwens nog wel een dingetje…

 photo Desktop184.jpg

Als ik terug ben op mijn hotelkamer (twintig minuten later) is het tijd voor een FaceTime gesprek met mijn zusje. Ik ben dan misschien alleen op reis, ik hoef me niet alleen te voelen.

Nog even snel de reacties op mijn blogs lezen..

 photo Desktop184-1.jpg

Pyjama aan en slapen…

Oh nee, shit nog even de informatie van Ski Juwel doorlezen, waar moet ik morgen eigenlijk naartoe?! Misschien wel handig om even uit te zoeken. Maar als het dan eenmaal half tien is, is het toch echt tijd om het licht uit te doen en heerlijk te gaan slapen. Morgen weer een dag!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. februari 23, 2015 / 12:01

  Nee, nog steeds geen skivakantie voor mij haha. Maar blij dat jij het zo leuk hebt! Ben je nou een hele reis aan het maken door heel Europa om overal te skiën?

 2. februari 23, 2015 / 12:02

  Hopelijk ben je vandaag helemaal weer opgeknapt! En wat vreemd dat die pistes helemaal leeg waren nu het zonnetje niet scheen..

 3. februari 23, 2015 / 12:11

  Ik kan me best voorstellen dat het even lastig is om alleen te eten in een hotel vol stelletjes en gezinnen, maar hopelijk maakt wat zon dat vandaag allemaal goed.

 4. februari 23, 2015 / 12:28

  Ahww ik heb ook ooit alleen in een hotel gezeten, snap je gevoel. Geniet nog even!!

 5. Mandy
  februari 23, 2015 / 12:38

  Heerlijk, lege pistes!!
  Hopen dat je jezelf vandaag wat beter voelt, het heerst helaas vreselijk…

 6. februari 23, 2015 / 12:41

  Hmmm alleen in een hotel is niet zo mijn ding en al helemaal niet als je dan ook nog alleen zit te eten tussen alle gezinnen. Maar hé je bent weer lekker aan het skiën! Dat is belangrijker!

 7. februari 23, 2015 / 12:49

  Hopelijk voel je je nu weer wat beter! Je at misschien wel alleen maar je lam met boontjes ziet er heerlijk uit! ;-)

 8. februari 23, 2015 / 12:56

  Ik kan me goed voorstellen dat dit tripje wat van je lichaam vraagt. Ik zou dagen niet kunnen lopen na één keer skieen, laat staan een hele week ;)

 9. februari 23, 2015 / 13:33

  Ik heb ook een keer alleen in een hotel gezeten. Wat ik het leukste vond was dat je soms mensen zag kijken naar je zo van: Wat zou er met haar aan de hand zijn? Hihihi, ik vond dat persoonlijk erg grappig. Waarom weet ik eigenlijk ook niet. Geniet maar lekker van je skitrip. Jij wel!

 10. februari 23, 2015 / 13:42

  Haha ja alleen in een restaurant zitten is best wel heftig. Maar hé, je hebt het wel gedaan! Hoeveel plaatsen reis je eigenlijk nog bij langs tijdens deze roadtrip?

 11. Elvira
  februari 23, 2015 / 13:58

  Ik hou van al die wintersportfoto’s! Nadeel, ik krijg wel meteen zin om ook op wintersport te gaan en dat geld (en tijd) heb ik niet! Volgend jaar misschien beter?

 12. februari 23, 2015 / 15:41

  Ik vind de Nike trui heel gaaf! Alleen tussen gezinnen zitten zal wel niet the best of times zijn…Roomservice ;-)

 13. februari 23, 2015 / 15:58

  Heerlijk zeg al die sneeuw!

 14. februari 23, 2015 / 16:17

  Kan me voorstellen dat het raar voelt om in je eentje daar te eten, maar aan de andere kant… Je bent aan het werk toch? Balen van de omslag van het weer. Wat betreft die lege pistes, zo heerlijk! Iedereen stond in de file heen of terug vres ik ;)

 15. Ilse
  februari 23, 2015 / 16:26

  Het is inderdaad heel raar om alleen in een restaurant te zitten maar je went er wel aan. ;)
  Vreemd dat niemand meer skiët als de zon niet schijnt..

 16. februari 23, 2015 / 18:40

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar als ik die witte pistes zie begint het toch te kriebelen! Geniet nog even x

 17. Esmee
  februari 23, 2015 / 19:47

  Oooooh heerlijk die ski snapshots!! Ik ben (al) twee keer geweest dit seizoen, maar door al die fototjes wil ik eigenlijk nog n keertje!! :)

 18. Lot
  februari 23, 2015 / 21:28

  Superleuk weer!

 19. Suuz
  februari 23, 2015 / 22:23

  Wat een zalig dagje! Heerlijk al die wintersport fotos! :-) veel plezier nog!

 20. februari 24, 2015 / 10:16

  vind het knap van je dat je dit zomaar in je eentje doet!

 21. Hedwig
  februari 24, 2015 / 10:36

  Ik zie nu pas dat je in je eentje op reis bent, superstoer!