SNAPSHOT DIARY: 20/7

 photo RecentlyUpdated116.jpg

DAY 18: Watergevechten & laatste zonnestralen

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Ik begin m’n dag weer vroeg, bij het restaurant bij het zwembad.

Ik houd de tickets van Amsterdam – New York goed in de gaten van 29 oktober – 3 november in verband met de New York Marathon. Een direct ticket was woensdag nog ruim 700 euro, zondag was de prijs bijna 100 euro gedaald! Zou het iets met het vliegtuigdrama te maken hebben? Ik had eigenlijk meteen moeten boeken, maar toen hield mijn internet er weer mee op.

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Talent Ain’t Enough, zegt het shirt van mijn vader. Ik had eigenlijk met hem mee moeten gaan fietsen, maar ik kon het echt niet opbrengen. Toen ik zag hoe verrot hij was na het rondje fietsen was ik blij dat ik niet was meegegaan.

Deze nagellak heb ik precies een week geleden aangebracht, zit nog best goed hè? Dat krijg je er van als je niets uitvoert ;-). (Het is een lakje van Maybelline!).

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Feeeeeeling naughty, ik vul nog een paar waterballonnen.

Even later loopt dat uit op een groot watergevecht tussen mijn zusje, vader en mij. Mijn zusje en ik hebben van te voren pinky swear gedaan dat we alleen mijn vader als doelwit gebruiken. Needless to say, we WON!

 photo RecentlyUpdated116.jpg

We lunchen met pannenkoeken en nutella.

Er wordt Formule 1 gekeken en look who’s there… IT’S MISTER MCDREAMY!

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Het is zo drukkend warm, van dat weer waarin je helemaal niets kunt doen. Check vooral hoe gezellig mijn zusje erbij legt.

Onze vriend Bas is ook mee op vakantie en drinkt wat water…

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Maar hij vindt Aperol Spritz eigenlijk veel lekkerder.

Na het drankje is bas een beetje moe en doet hij samen met mij een dutje (God, je moet wat als je inmiddels 2,5 week op vakantie bent en het van dit soort warm weer is!).

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Dinner is ready! We beginnen met een salade caprese, ondertussen kijken we het nieuws, niet iets om vrolijk van te worden. Eigenlijk iets om vooral heel erg triest van te worden.

 photo RecentlyUpdated116.jpg

Niet alleen van de vliegtuigramp, maar ook wat zich op dit moment in Gaza afspeelt… What’s wrong with this world?! 

Maar ja, wat kan ik er aan doen? Als burger? Ik eet mijn buik maar vol met spaghetti carbonara en drink rode wijn.

 photo RecentlyUpdated116.jpg

We eindigen de avond iets vrolijker, mijn zusje en ik dansen en playbacken tijdens de afwas (want ja, die wordt ook iedere dag gewoon gedaan) op nummers van Led Zeppelin tot Icona Pop. I don’t care, I love it.

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. juli 22, 2014 / 12:20

  Dansen en zingen tijdens de afwas is zo herkenbaar, haha! Als thuis de afwasmachine er weer eens mee op is gehouden gaan m’n moeder, zusje en ik ook altijd helemaal los tijdens het afwassen.

 2. Milou
  juli 22, 2014 / 12:20

  Eind augustus (volgens mij vanaf de 26e) heeft KLM weer werelddeal weken….

  • Suuz
   juli 22, 2014 / 22:42

   Jaaaaaaaaa!

 3. juli 22, 2014 / 12:37

  Hé, wat gaaf dat jij ook F1 kijkt. Al is het meer een wasmachinerace geworden. Ik mis het echte geluid. Je zusje ligt er lekker uitgeput bij ja ;-)

 4. juli 22, 2014 / 12:46

  Heerlijke vakantiefoto’s weer! Zo een ballonen watergevecht lijkt mij erg leuk en verkoelend! En hmmm een caprese salade is echt mijn favoriete in de zomer, zo jummie <3

 5. juli 22, 2014 / 12:57

  Weer hele leuke foto’s

 6. juli 22, 2014 / 13:23

  Weer leuke foto’s! Haha dat playbacken en dansen deed ik vroeger ook tijdens het afwassen.

 7. Eva
  juli 22, 2014 / 13:28

  Kijk eens op http://www.paperflies.com voor ticket naar New York, die zijn nu daar namelijk rond de 600 euro!

 8. juli 22, 2014 / 14:08

  Leuke plog! Ik herken dat trieste gevoel, heb al een halve week een steen in mijn maag en word misselijk van alle nare beelden in de wereld. Ik besef me zulke dagen maar al te goed wat een voorrecht het is om in Nederland geboren te zijn… Desondanks alles, geniet nog van je vakantie!

 9. Luca
  juli 22, 2014 / 14:12

  Hi! Ik ga 20 oktober zelf een week naar New York en vlieg via Brussel, dit was een stuk goedkoper dan via Schiphol want ik heb net geen €500,- euro betaald voor een retourvlucht met ideale vertrektijden. Wellicht dat Brussel voor jou een te grote afstand is maar het parkeren van een auto is daar spotgoedkoop. Misschien heb je er iets aan, succes met boeken!

 10. juli 22, 2014 / 14:37

  Leuk leuk leuk! Weet je al welk hotel je zit?? liefss

 11. juli 22, 2014 / 15:20

  Hahahah McDreamy, ik moest er ook meteen aan denken.

  En tickets boeken vind ik altijd zo leuk, betekent dat je een goed vooruitzicht hebt!

 12. juli 22, 2014 / 18:53

  Leuke plog! Super leuk om je vakantie zo van dag tot dag te zien :)

 13. juli 22, 2014 / 19:52

  Leuk om te zien weer! En tja, vervelend dat gevoel dat je zelf niks kan betekenen tegen al die trieste zaken, herken het gevoel..

 14. juli 22, 2014 / 20:59

  Hahaha, super leuk dat jullie nog steeds een knuffel mee hebben!

 15. juli 22, 2014 / 22:15

  Wat een heerlijke vakantie <3

 16. Suuz
  juli 22, 2014 / 22:43

  Jaa werelddeel weken KLM! Aanrader! Wacht ik ook op! Wat een lekker vakantie dagje weer! Genieten!

 17. juli 23, 2014 / 00:04

  Haha, altijd gezellig dat einde :) Zou het trouwens ook wel leuk vinden om te zien hoe jullie caravan er vanbinnen uit ziet. Vind ik altijd zo grappig, haha! Krijg ook alweer zin om met de onze weg te gaan.

 18. juli 23, 2014 / 09:07

  Ooh ik zal het jammer vinden als je binnenkort weer naar huis zal gaan. Jouw vakantieposts zijn zo’n beetje mijn ultieme countdown naar mijn eigen vakantie.

 19. juli 23, 2014 / 11:24

  Het ziet er inderdaad HEET uit daar :-) Ik heb graag warmte, maar als het ZO warm is dat ik niks meer kan doen zonder te zweten als een paard dan vind ik ’t niet meer leuk.

 20. juli 24, 2014 / 16:34

  Tjemig wat ben jij al bruin zeg! Ik word nooit bruin, ik blijf altijd een wit meisje. Vroeger ging ik met mijn ouders mee op vakantie en dan bleven we wel 4 weken weg, vroegen ze alsnog of ik veel regen had gehad op reis… Hahaha!
  Fijn dat je zo lekker hebt kunnen relaxen :) En ja, wat is er mis met de wereld. Helemaal gelijk. Ik snap er namelijk ook niks meer van, van al die ellende.