SNAPSHOT DIARY: 20/4

 photo Recently Updated208.jpg

 photo Desktop2497.jpg

Goedemorgen! Geloof het of niet, maar ik heb al twee dagen geen zin in eieren ’s morgens! Dus ik tover iets anders uit mijn ontbijt/lunch-repetoire tevoorschijn en maak broodjes met avocado en kiemgroenten. Zou dit mijn nieuwe ontbijtje worden?

Na een paar uurtjes met mijn MacBook gespendeerd te hebben trek ik mijn hardloopkleding aan voor een rondje hardlopen. Halverwege moet ik even stoppen voor een slok water. Zo fijn dat er langs de duinen allemaal drinkwater pompjes staan met lekker duinwater. Moet alleen niet nadenken over het feit dat honden hier ook uit drinken. Als ik dorst heb moet ik gewoon drinken.

 photo Desktop2497.jpg

Zonnetje schijnt ook lekker! Maar niet voor lang, ik zag de weersvooruitzichten voor de komende week en moest bijna een beetje huilen. Ik mis de lente nu al.

Bietensap wordt mijn redder in nood volgende week zondag in Salzburg. Ik vind het tegenwoordig ook helemaal niet vies meer. Een paar jaar geleden moest ik mezelf altijd compleet opladen voordat ik een slokje bietensap nam en ik had ook altijd meteen een glas limonade klaar staan om de smaak weg te spoelen. Nu vind ik de smaak van bieten juist wel een beetje lekker.

 photo Desktop2497.jpg

Jaaaa ik heb Roos d’r blog aangekondigd in mijn blog en jullie gaan massaal kijken, zo leuk. Ook grappig, 69% desktop, 30% mobiel. Mijn blog is een van de weinige websites waarbij desktop nog steeds de overhand heeft. Ik vind het ook veel fijner om websites op mijn MacBook te bezoeken in plaats van mijn iPhone hoor!

OK, snel door naar Mama Kelly waar we Roos d’r verjaardag vieren. Iedereen zit buiten, maar Roos wil graag binnen zitten want haar verjaardagsoutfit laat het niet toe om buiten te gaan zitten en ze vertikt het om een jasje over haar verjaardagsoutfit aan te trekken. Kan natuurlijk. We hebben nu wel een private party.

 photo Desktop2497.jpg

En het selfie licht is hier fantastisch. Dat moet onze ober (check links achter) ook gemerkt hebben, want er zijn zeker een aantal selfies aan tafel gemaakt. Oeps. Maar ja, we waren met drie bloggers (mijn moeder, mijn zusje en ik), wat wil je?

Na onze lunch (ik had bisque) delen we nog een cheesecake. Ik een beetje meer dan de rest, want ik had honger!

 photo Desktop2497.jpg

Moesten natuurlijk nog meer foto’s gemaakt worden.. want hoe vaak heb je zo’n gave ruimte met zulk goed licht compleet voor jezelf? Ik vrijwel nooit. Moet gebruik van gemaakt worden natuurlijk.

 photo Desktop2497.jpg

Nadat Roos en mama naar huis zijn vertrokken om mijn oma te verwelkomen, loop ik door naar een andere ruimte bij Mama Kelly, daar is de boekpresentatie van ‘Mag ik nog een hapje’. Anoek, de redacteur van mijn boek, werkte tegelijkertijd aan dit boek. Moest ik natuurlijk ook op de boekpresentatie zijn, zeker als het bij Mama Kelly is.

Want… eten! Dit was tosti met… ik verstond niet wat er op zat maar het was sowieso een schaaldier, kreeft of langoustine. Ik denk kreeft.

 photo Desktop2497.jpg

De auteur Francesca van Berk presenteert haar boek..

En ondertussen eet ik de aller lekkerste gemarineerde kip. Echt, ik had hem bijna overgeslagen maar ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Ontzettend lekker.

 photo Desktop2497.jpg

En van Mama Kelly naar de achtertuin van Mama Stefanie, waar ik nog heel even mijn MacBook opensla onder het genot van een Aperol Spritz. Het is super lekker zonnig weer, echt speciaal voor de verjaardag van Roos denk ik ;-).

Dinner-time! Lasagne di mama! Roos mocht bepalen wat we gingen eten, dit werd het. Het was een vrij groot stuk dat ik had (vond ik), maar Roos heeft dus drie keer deze hoeveelheid gegeten. Ik maak geen grap. Dat past blijkbaar allemaal in haar kleine (okee wel lange) lichaampje.

 photo Desktop2497.jpg

Dessert! Brownietaart van Philipe Galerne. Zo lekker, zo zo zo zo lekker! Er is nog een heel stuk over en ik moet Roos vanmiddag ophalen bij mijn ouders, ik denk dat er nog een stuk taart gegeten moet worden.

En om de avond af te sluiten doen Roos en ik een Face swap. Wauw, we worden er allebei niet echt knapper op, maar ik heb lelijkere gezien.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Jolijn
  april 21, 2016 / 12:09

  Ik had precies hetzelfde met bietensap, de eerste paar slokken (lees: liters) waren ontzettend smerig. Nu vind ik het zelfs bijna lekker! Ik heb het idee dat ze de smaakt wat hebben aangepast, want ik denk niet dat mijn smaakpapillen zo rigoureus veranderd zijn.

 2. Ilse
  april 21, 2016 / 12:30

  Al dat eten, ik krijg er trek van! Zometeen maar eens lunchen, haha.

 3. april 21, 2016 / 12:32

  Jeetje, ik moet ook echt eens gaan eten bij Mama Kelly volgens mij! Ik had overigens niet eens door dat de onderstaande foto een face swap was..

 4. april 21, 2016 / 12:50

  Wat een lekker eten! En zo leuk dat jullie nu alle drie bloggers zijn!

 5. nettelie
  april 21, 2016 / 13:33

  Ik vind jullie eigenlijk juist best wel knap op die face swap!

 6. Ilse
  april 21, 2016 / 13:45

  Ik heb precies hetzelfde met bietensap. Vind het nu best wel lekker!

  Wat betreft je mobiele bezoekers…zijn dat er niet in verhouding weinig omdat je via bloglovin op je mobiel je hele artikel kunt lezen in het frame van bloglovin zonder door te klikken naar je site?

 7. Lisa
  april 21, 2016 / 13:52

  Wow, die faceswap is wel bijzonder goed gelukt moet ik zeggen! Lekker die brownietaart!

 8. april 21, 2016 / 18:11

  Ik lees blogs enkel en alleen op mijn laptop. Via mijn smartphone vind ik dat niet zo handig..

 9. april 21, 2016 / 19:08

  Ik krijg honger van al die foto’s met lekker eten! Vooral die brownietaart ziet er goed uit!