SNAPSHOT DIARY: 20/2

 photo Desktop175.jpg


 photo Desktop175.jpg

Wakker worden met zo’n uitzicht is nooit verkeerd. Strak blauwe lucht, halleluja, weer zo’n mooie dag! Dat hadden ze al voorspeld, maar het is ’s ochtends toch altijd weer even kijken of die voorspelling daadwerkelijk is uitgekomen.

Natuurlijk beginnen we de dag met mijn MacBook, blog, mail en social media accounts.

 photo Desktop175.jpg

Ook hier maak ik heerlijke bananenpannenkoeken voor mezelf. Ik ben braaf vandaag en laat de Nutella achterwege.

Ik blijf het een magisch gevoel vinden om in mijn auto door de bergen te rijden.. Mijn auto geeft -10 aan trouwens, het is dus redelijk koud.

 photo Desktop175.jpg

Oeps. Tip voor iedereen, ik had dit kunnen weten… schoenen vannacht in mijn auto laten staan en zijn nu dus met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Ik geef niet zo snel op en breek bijna mijn enkel. Ik zet de verwarming in mijn auto extra hoog en hoop het probleem op die manier op te lossen.

En terwijl ik wacht zie ik de eerste liftjes naar boven gaan, ik was zo op tijd, ik wilde zo graag als eerste die berg af…

 photo Desktop175.jpg

Ok… dit had ik NIET zo gepland. Na een klein half uur besluit ik een hulplijn in te schakelen, “Stan wat moet ik doen!!!!!!!!!!”…

Het antwoord… er is een verwarming voor je schoenen bij de intersport onder de lift. Hmm, misschien toch eerder die hulplijn in moeten schakelen, want dit werkt best goed en snel!

 photo Desktop175.jpg

Om elf uur, ruim een uur later is alles weer goed in de wereld. Ik heb drie keer mijn favoriete piste gedaan en zit boven op een berg te genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom.

Happy.

 photo Desktop175.jpg

Na de chocolademelk besluit ik ‘op avontuur’ te gaan en stippel ik een route voor mezelf uit die ik netjes in mijn telefoon zet.

Helaas gaat het allemaal niet zo soepel.. zo neem ik tot twee keer toe de 29 in plaats van de 21 (Waarom kom ik nou niet bij de juiste lift uit?! Nog maar een keer proberen! Shit, weer niet! Hoe kan dat nou, ik moest toch de 29 hebben? Oh nee… de 21). Nou zo ging het dus een paar uur lang en op een gegeven moment wist ik niet meer zo goed hoe ik terug moest.

 photo Desktop175.jpg

Het was inmiddels 14.00u en ik begon best wel een beetje honger en dorst te krijgen, maar ik wilde eerst zeker weten dat ik weer terug was op een plek waar ik de weg gewoon wist. Dus we gingen gewoon door!

 photo Desktop175.jpg

En om 15.00u was ik er weer! Ik had ineens niet meer zo’n honger, maar trek in een apfelstrudel heb ik natuurlijk altijd. En DORST ook vooral!

Mijn iPhone was inmiddels aan het einde van zijn latijn, maar dat maakte niet uit, want ik heb onlangs een mobiele lader van Stylight gekregen, die kwam erg goed van pas!

 photo Desktop175.jpg

Om 16.00u draai ik mijn laatste bochtjes, een kwartier later sta ik bij de supermarkt. Ik ga vanavond koken en wil zalmpasta gaan maken. Ik heb alleen een kleine hulplijn nodig, omdat ik dat nog nooit zelf gemaakt heb (maar ik had er ineens heel veel trek in), maar welke tomatensaus heb ik nodig dan?! Ma-maaaaaaaa!

Nou, met een beetje FaceTime hulp is het uiteindelijk prima gelukt.

 photo Desktop175.jpg

Voor de volgende dag staat er eigenlijk een duurloop gepland, maar ik heb nog niet helemaal op een rijtje wat ik dan wil doen. Na het eten besluit ik die duurloop maar te doen. Het is echt een suicide mission, want het is pikdonker, er is vrijwel geen verlichting, het is spekglad, er ligt sneeuw, ijs en het is super heuvelachtig, maar hé, ik heb het overleefd. 15 kilometer lang.

Maar daarna gaat het licht érg snel uit bij mij. Marloes vraagt of ik nog wat ga doen… ik antwoord haar met deze SnapChat. Ik ben ka-pot. Slapen, dat is wat ik ga doen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. februari 22, 2015 / 12:09

  Ik word zo jaloers van al je wintersport tripjes! En wat stoer, zo in je eentje op avontuur! Hoe je die duurloop nog hebt gedaan is mij een raadsel – dat nog na een dag skiën?

 2. Lore
  februari 22, 2015 / 12:22

  Ik vraag me al de hele tijd af hoe je die bananenpannenkoeken maakt. Ze zien er elke keer weer heerlijk uit!

  • februari 22, 2015 / 15:13

   1 banaantje fijnprakken, 2 eitjes erdoorheen klutsen en in de pan! Je kan er natuurlijk vanalles aan toevoegen (kokos, chocoladepoeder, honing) maar dat is in ieder geval de basis!

 3. februari 22, 2015 / 12:39

  Wat een prachtige foto´s. Ik ben niet zo´n sneeuw persoon maar als ik die warme chocolademelk met slagroom zie heb ik ook wel zin om daar te zitten!

 4. februari 22, 2015 / 12:39

  Super gaaf dat je alleen op wintersport bent! Het ziet er altijd weer prachtig uit!

 5. februari 22, 2015 / 12:44

  Ja, me too! Heb je een recept van de bananenpannenkoekjes? Ik vind het echt te gek dat je dit gewoon doet. Zou ik ook heerlijk vinden lekker in mijn uppie. Beetje balen van je die valse start, maar boeien. Je zit daar fantastisch!

 6. februari 22, 2015 / 12:49

  Ja ik ben ook benieuwd naar die pannenkoeken, bij mij worden ze namelijk altijd klein en dik omdat ik de banaan zelf prak. Jij stopt ze wellicht in de blender om zo een vloeibaarder mengsel te krijgen? Ze zien er in ieder geval goed uit!

  En hardlopen in het donker met sneeuw, heftig!! Ik vind hardlopen in het donker echt vreselijk.

 7. februari 22, 2015 / 13:00

  Zo gaaf dat je dit gewoon in je eentje doet! Ook weer een hele leuke snapshot diary:) veel plezier nog!

 8. februari 22, 2015 / 13:01

  15 km in het donker met sneeuw en ijs, wow! Knap werk.

  Ik sluit mij aan bij de rest betreft het recept voor de pannenkoeken!

 9. februari 22, 2015 / 13:22

  Ziet er weer uit als een heerlijk tripje zeg! Ook super knap dat je zelf in de bergen durft te rijden. Ik zou daar echt een schijterd in zijn haha!

 10. Esther Marieke
  februari 22, 2015 / 13:43

  Ahhh ik zit echt te genieten van je foto’s en belevenissen!

 11. Femke
  februari 22, 2015 / 13:52

  Waaauw, zo mooi daar.. Ik wil ook op wintersport !!

 12. Ilse
  februari 22, 2015 / 14:20

  Geef mij die omgeving en dat weer nu!

 13. februari 22, 2015 / 14:34

  Ook ik ben benieuwd naar het recept voor de befaamde bananenpannenkoeken! En ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar dankzij jouw snapshot diary’s staat dat nu bovenaan m’n bucket list. Wauw wauw wauw, wat ziet dit er prachtig uit allemaal!

 14. februari 22, 2015 / 14:39

  Wat ontzettend tof dat je dit in je eentje doet! En dat van die schoenen vergeet je nooit meer ;)!

 15. februari 22, 2015 / 15:47

  Oh man, ik ben net een dagje terug met heimwee… Zie ik dit. Wat een topweertje was afgelopen week h?? Geniet er maar van!

 16. februari 22, 2015 / 17:28

  Aaaah, alweer op wintersport? Heerlijk joh! Geniet er maar lekker veel van :D

 17. Nadia
  februari 23, 2015 / 10:08

  Oh my, knap dat je die duurloop hebt gedaan onder die omstandigheden! ’t Is zo donker!