SNAPSHOT DIARY: 19/9

 photo Collages59.jpg


 photo Collages59.jpg

Ik vind wakker worden hier in Nederland eigenlijk helemaal niet zo leuk… Mijn moeder sms’te me in Oostenrijk al… oh aan jouw Instagramfoto’s te zien ga jij heimwee krijgen, dat krijg jij altijd als je het zo naar je zin hebt. En ze kreeg gelijk, daar is ze mijn moeder voor.

Weet je wat ik iedere ochtend doe? Ik ga naar Iconosquare.com en bekijk hoeveel Instagramvolgers ik nou echt heb. Kijk 18.701 is iets heel anders dan 18.799… Ik had er gisterochtend 18.791, je bent een cijfertjesneuker of je bent het niet ;-). Daarnaast schrijf ik ook een blog en ga ik aan de slag met Metro.

 photo Collages59.jpg

Voor het eerst mijn Primark badjas weer aan, was even vergeten hoe lekker warm en zacht dat ding is.

 photo Collages59.jpg

Mijn vader heeft zijn startbewijs van de Vredesloop nodig en aangezien die opgehaald kan worden bij mij in de straat, offer ik me op.

Ik haal ook maar meteen weer een Pumpkin Spice Latte, mijn Nespresso apparaat is er namelijk mee gestopt en dat is best vervelend als je zin hebt in een kopje koffie. Nu is een PSL natuurlijk iets heel anders dan een espresso, maar het gaat om het idee.

 photo Collages59.jpg

Ik support talent vandaag! Mijn vader loopt trouwens net als ik met zijn iPhone in de hand. It all runs in the family!

Ik heb mijn eerste aanmoedigplekje gevonden, nog geen vijfhonderd meter van de start. De politie komt er al aan en dat betekent dat de lopers niet ver weg meer kunnen zijn.

 photo Collages59.jpg

En omdat die politieagenten zo boeiend waren laat ik ze gewoon nog een keer zien…

En kijk hé daar is mijn vader, die mij wel zag, maar ik hem niet, pas toen hij naar me riep. Aanmoedigen is ook een kunst!

 photo Collages59.jpg

Via het Vredespaleis loop ik naar mijn tweede aanmoedigpunt. Daar is mijn vader bij het 4,5 kilometerpunt.

 photo Collages59.jpg

Twee minuten later loopt Snelle Sierd (en snelle Thomas) al weer de laatste meters. Sierd en Thomas eindigen allebei in een tijd van 34 minuten en een beetje, wow!!!!

Dat aanmoedigen is echt nog wel een dingetje als je mensen die compleet verschillende snelheden lopen op meerdere punten probeert te spotten.

 photo Collages59.jpg

Kijk… Sierd is al lang klaar en ik heb nog een hele lange lijst met mensen die ik wil zien!

Zélia bijvoorbeeld, die lachend haar laatste meters rent en een vet PR rende (van 1.11 naar 1.08 !).

 photo Collages59.jpg

Ook lezeres Marlot is blij, zij werd een paar maanden geleden getroffen door trombose in haar been en kan nu eindelijk weer lopen! Tijd voor een selfie!

Ohhh shit en tijd voor het echte werk. Ik moet nog zoveel doen voor Metro en ik heb totaal geen inspiratie en ik ben zo druk in mijn hoofd en mijn hoofd staat dus niet naar schrijven.

 photo Collages59.jpg

Liever zoek ik een cadeautje voor na de marathon uit bij Tiffany’s…

En eet ik een rol Tuc..

 photo Collages59.jpg

Ok, zo goed als klaar, alleen nog een kader… Maar het is inmiddels zes uur en ik eet bij mijn ouders vanavond, dus het is tijd om mijn MacBook af te sluiten en in de auto te stappen.

Bij mijn ouders staat mijn grote vriend wijn op me te wachten. Normaal stop ik een paar weken voor de marathon compleet met drinken, dit keer niet. Ik heb geen enkele keer te veel gedronken, heb ook geen enkele keer last gehad van de alcohol, maar het contrast met andere jaren is wel erg groot. Maar ik moest ontspannen zeiden ze en een wijntje op zaterdagavond is gewoon heel ontspannend. Klink ik nu als een alcoholist? Zeg dat het niet waar is.

 photo Collages59.jpg

We eten mijn favoriete gerecht uit mijn moeders kookkunsten-repetoire, Risotto met paddestoelen en zalm.

Kijk, dit is pas mijn tweede glas witte wijn van de avond (en daar bleef het ook bij), ik ben helemaal geen alcoholist… Het is acht uur en ik ben al kapot moe. Tijd om naar huis te gaan en mijn bed op te zoeken. Ik lag al om tien uur in bed, nog geen kwartier later sliep ik. Ik was moe. En misschien nog wel belangrijker dan goed eten, is goed rusten die week voor de marathon. Ik hoop dat ik komende week wat meer rust heb dan de afgelopen dagen… helpen jullie het me hopen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. Zorana
  september 20, 2015 / 12:06

  Heerlijk om je snapshota te lezen! Je liep gister vlak langs me bij de Vredesloop, maar durfde je niet aan te spreken haha… Dacht dat je zelf ging lopen maar zo te zien was die envelop voor je vader.

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2015 / 13:35

   Zo jammer!!!!!!!! Volgende keer echt wel doen hoor!

   • Zorana
    september 21, 2015 / 08:04

    Oke ga ik de volgende keer doen!!! :)

 2. september 20, 2015 / 12:14

  Ahhw Welkom terug (hoewel dat ongetwijfeld niets is wat je wilt lezen).

 3. september 20, 2015 / 12:30

  Gave prestaties hebben ze gisteren neer gezet. Grappig dat je vader ook met een iPhone in zijn hand loopt.

  Nu mijn eksterogen aan het woord: ik ben heel benieuwd wat je bij Tiffany’s gaat kopen!

 4. september 20, 2015 / 12:54

  Leuk dat je de moeite nam om iedereen aan te moedigen! Lekker dagje :)

 5. september 20, 2015 / 12:56

  Leuk om te lezen! :) Zo leuk dat je pa ook met een Iphone loopt, mijne loopt nog met zo’n oude nokia waar hij amper mee om kan gaan, haha! En wat ziet die primark badjas er warm uittt! :)

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2015 / 13:35

   Haha ja mijn vader liep ook met een Nokia, maar ik heb hem – heel lief vind ik van mezelf – mijn oude iPhone 5 gegeven!

 6. september 20, 2015 / 13:25

  Ahhh nog een week (eigenlijk minder inmiddels) en dan is het zover! Wat grappig trouwens dat jouw vader jou de eerste keer spotte maar jij hem pas zag toen hij je riep haha!

 7. Amber
  september 20, 2015 / 13:29

  Dat recept van je moeder ziet er zo lekker uit! Heb je die toevallig al eens gedeeld op je blog? Ik weet namelijk nu wat ik sowieso komende week een keer ga eten!

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2015 / 13:34

   Jaaa!!! Volgens mij is het ‘signature risotto’ (volgens mij was ik namelijk de eerste die hem maakte en heeft mijn moeder hem van mij overgenomen… alhoewel hij bij haar altijd beter smaakt, maar we doen hetzelfde…)

 8. Ilse
  september 20, 2015 / 13:46

  Hmm, risotto! Leuke diary en lief om iedereen zo aan te moedigen! :)

 9. september 20, 2015 / 13:54

  Super leuk dat je iedereen hebt aangemoedigd! Dat is inderdaad ook een kunst ;) En ja hoor, ik help je hopen dat je deze week wat meer rust hebt. Keep calm, Annemerel!

 10. september 20, 2015 / 15:13

  Wat leuk dat je je vader ging aanmoedigen! En je bent zeker geen alcoholist :)

 11. september 20, 2015 / 19:04

  Wat weet jij toch veel te doen in een dag! :-) Wat leuk dat je je vader ging aanmoedigen. Kriebelde het niet om zelf mee te lopen? :)

 12. september 20, 2015 / 19:13

  Wauw, sportieve papa! En het wordt beter hoor, dat in Nederland zijn. Toen ik na vijf weken reizen terugkwam in Nederland had ik er ook last van!

 13. september 20, 2015 / 19:58

  Haha lekker bezig met het supporten. Als ik aan Tuc begin kan ik ook niet meer stoppen.

 14. september 20, 2015 / 20:50

  Omg die risotto ziet er zo lekker uit, die ga ik maken deze week!

 15. Ingrid
  september 20, 2015 / 22:06

  Lol, twee glazen wijn voor een marathon boeit me weinig, maar twee glazen wijn voor je in de auto stapt vind ik minder cool. Maar genoeg betutteling, leuke plog verder. Ik ben benieuwd welk Tifanny stuk het gaat worden!

 16. september 20, 2015 / 22:14

  hahaha hoe grappig dat je vader jou eerder ziet! En wat een leuke herfstbekers van de Starbucks zijn er :)

 17. september 21, 2015 / 00:05

  Wat leuk dat je je vader bent wezen aanmoedigen! Het lijkt me best leuk om eens aan de andere kant te staan, al zou ik dan stiekem toch ook weer mee willen doen denk ik… Sterkte met het terug zijn in Nederland!

 18. Elvira
  september 22, 2015 / 21:01

  Hahaha, ik was op de 16e in Leiden voor mijn diploma uitreiking en toen fietste Roos voorbij! Ik zei haar gedag maar zij wist natuurlijk totaal niet wie ik was. (Ja deze tekst komt uit het niets)