SNAPSHOT DIARY: 19/5

 photo Collages41.jpg


 photo Desktop786.jpg

Good morning ik heb nogal moeite met wakker worden, wat ik de laatste tijd wel vaker heb. Mijn boek was gisteravond erg spannend ;-)

Ja dat bedoel ik…

 photo Desktop786.jpg

Hydrateren is het halve werk

Iemand die ook geen zin heeft om op te starten is mijn MacBook Pro van vier maanden oud.

 photo Desktop786.jpg

Deze repen leken heel gezond, maar ik had beter moeten weten.

Mijn MacBook heeft er nog steeds geen zin in. Ik weet stiekem wel waar het aan ligt, ik probeer foto’s te uploaden en dan niet 1GB maar eh 100GB en dat had ik beter niet in één keer kunnen proberen.

 photo Desktop786.jpg

OOOOOOHHHH NOOOOOO niet alweer. Vorige week kreeg ik er ook al eentje vanuit Duitsland. Shit. Daar moet ik ook nog steeds iets mee doen. Ohhh mennnnnnnn zo wordt autorijden wel heel erg duur.

Zo lief al jullie reacties op mijn blog over We Run Amsterdam, ik probeer zo veel mogelijk reacties te beantwoorden omdat jullie me zo goed aanmoedigen (dat helpt me echt!), dan vind ik ook dat ik jullie moet aanmoedigen.

 photo Desktop786.jpg

MacBook’s driving me craaay-craaayyyyyyy

Good morning, het is twee voor twaalf, dus het mag nog net. Cappuccino zit er in het kopje voor de nieuwsgierigen.

 photo Desktop786.jpg

Gisteravond at ik dit als avondeten, vandaag is het mijn lunch. Bananenpannenkoek met havermout erin en maple syrup en blauwe bessen.

Mijn favoriete make-up. van Estée Lauder, niet gesponsord, allemaal zelf gekocht.. BB Cream Clear Difference, Sumptuous Extreme Mascara en BB Highlighter.

 photo Desktop786.jpg

Ik heb een afspraak bij de Velthuis Kliniek maar ik ben 40 minuten te vroeg. Ik wilde namelijk eerst nog ergens anders naar toe, maar dat redde ik toch net niet meer, dus nu ben ik veel te vroeg. Gelukkig heb ik een iPhone en heb ik nog wel wat mails te beantwoorden.

Dit weerrrrrrrrrr serieus, het regent zo hard  en het is 9 graden. Kom op mensen.

 photo Desktop786.jpg

Altijd als ik die filmpjes bij de Velthuis Kliniek bekijk denk ik… OK, ik ga er dus voor zorgen dat ik nooit liposuctie hoef te nemen, want dit ziet er zo pijnlijk uit, dit durf ik echt NOOIT van mijn leven.

Onderweg naar huis, vind nog een enveloppe met daarin een klein cadeautje, ik heb het nog niet open gemaakt, oepsss en wat zit er in? Een klein armbandje van Double Tee nog voor mijn verjaardag. THANK YOU!

 photo Desktop786.jpg

Dit is ook een leuke uitnodiging. Ik ben uitgenodigd voor een yoga evenement van Lululemon en de uitnodiging zit in een waterfles van Lululemon, kijk nou hoe goed hij bij mijn iPhone hoesje past?

Mijn eerste YouTube video staat net online en nu is het tijd om mijn Italië Vlog te bewerken.

 photo Desktop786.jpg

Ja, hier had ik dus zin in en ik heb hier verder geen enkel excuus voor en ik heb er van genoten.

 photo Desktop786.jpg

Wow, jullie reacties op mijn YouTube kanaal zijn zo lief en leuk en ik had het echt niet verwacht. Ik hoopte op 250 abonnees in een dag en inmiddels (het is nu 23:00) heb ik er 661! THANK YOU! En ook al die reacties.

Mijn favoriete YouTuber is zonder twijfel Casey Neistat! Zijn video’s zijn niet alleen grappig er zit ook echt een mooie boodschap in zijn video’s. Niet allemaal natuurlijk. Aanraders zijn ‘Draw My Life’ ‘My Girlfriend Candace’ en de video die hij voor Nike maakte ‘Do More’.

En nu vind ik het tijd om mijn MacBook dicht te klappen, morgen weer vroeg richting Amsterdam voor een afspraak! En aangezien ik de laatste tijd vrij lastig wakker word moet ik nu ECHT gaan slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

40 Reacties

 1. Tessa
  mei 20, 2015 / 12:20

  Wauw, gefeliciteerd met het bereiken van zoveel abonnees in één dag!
  Je snapshot diary’s vind ik altijd erg leuk maar ik kijk ook zeker uit naar je VLOG’s en alle andere toekomstige video’s. Leer ik m’n hardloopheldin nog weer wat beter kennen, en heel veel succes en plezier met alles! :-)

 2. mei 20, 2015 / 12:30

  Zo leuk dat je een YouTube kanaal bent gestart, dat kun je wel aan het aantal abonnees aflezen :-)

 3. mei 20, 2015 / 12:38

  Ik ben heel benieuwd naar de Italië vlog. En af en toe een frietje is heerlijk ;)

 4. sandra
  mei 20, 2015 / 12:47

  superleuk dat je gaat vloggen, weet je wat ik me af vroeg? kijk jij weleens tv? of heb je daar geen tijd voor

  • Annemerel
   Auteur
   mei 20, 2015 / 15:07

   Haha nee ik kijk eigenlijk nooit TV. Vandaag zei iemand de naam ‘Britt Dekker’ en ik moest serieus vragen, Britt wie?! Hahaha. Oeps. Maar ik volg wel bepaalde series, zoals The Vampire Diaries en Nashville!

 5. mei 20, 2015 / 12:50

  Mjamm, frietjes!
  Ik heb ook zo’n moeite met opstaan de laatste weken, terwijl het daarvoor juist heel gemakkelijk ging. I blame pollen!

 6. mei 20, 2015 / 12:55

  Yep, thanks. Nu heb ik ook zin in patat. Fijn dat je youtube kanaal meteen zoveel abonnees heeft. Tof!

 7. mei 20, 2015 / 13:07

  Ik ben zo benieuwd naar je YouTube filmpjes! Kijk er echt naar uit.

 8. mei 20, 2015 / 13:09

  Annemerel nee, ik zit de hele dag al aan patat te denken en als lunch ga ik het nu halen ook :-)

 9. mei 20, 2015 / 13:25

  Jij hebt mij weer aan het lachen gekregen. Leuke snap shot weer. Ik ben zo benieuwd (no pressure) naar jouw vlogs.

  Wow on the Lululemon waterfles!

 10. mei 20, 2015 / 13:33

  Is dat raspatat of lijkt het alleen maar zo? Lekker! En dat PR van afgelopen zaterdag is genoeg excuus toch! :)

 11. mei 20, 2015 / 13:44

  Wat een gave uitnodiging! En heel leuk dat je gaat vloggen! Kan niet wachten tot je eerste trip vlog!

 12. Aliz
  mei 20, 2015 / 14:49

  Super leuke snapshot diary weer:), en wat een leuke vrolijke water fles!!

  heb trouwens een vraag die nike fuelband waar heb jij die gekocht en werkt die goed?
  want ik wil er ook zooooo graag een

  • Annemerel
   Auteur
   mei 20, 2015 / 15:08

   Die van mij is helaas kapot! De sluiting is lam, maar ik vond hem wel heel fijn. Zou een nieuwe kunnen vragen maar nog geen energie in gestoken ;-)

   • Aliz
    mei 21, 2015 / 11:27

    Top bedankt voor je reactie… heb jij hem hier gewoon ergens in een winkel in Nederland gekocht of op internet?

 13. mei 20, 2015 / 15:15

  Argh, altijd vervelend als laptops niet mee werken op momenten dat je ze nodig hebt… Maar gelukkig lag het wel een beetje aan jezelf en is ie niet kapot ofzo. Die fles is echt matchy matchy met je iPhone hoesje :D

 14. mei 20, 2015 / 15:31

  Wat gaaf dat je zo snel zo veel abonnees hebt! Leuk dat Casey tegenwoordig ook vlogt he, hij is de enige die ik ook (dagelijks) volg.

 15. mei 20, 2015 / 15:36

  Oh men… Die friet!!! Boehoe, ik wil ook! Morgen dan maar, vandaag een verse pasta *be strong*. Ik vind het trouwens zo grappig dat ik je stem nu gehoord hebt, ineens ben je een echt persoon! Op een of andere manier had ik een lagere stem vewacht (?) haha. Ik kijk uit naar je vlogs!

 16. Joyce de vetter
  mei 20, 2015 / 16:01

  Ik ben bang dat ik zo naar de winkel sjees voor raspatat haha.
  Heerlijke snapshot weer!

 17. mei 20, 2015 / 16:01

  Oh ik ben mega benieuwd naar je youtube filmpjes!

 18. Denise
  mei 20, 2015 / 16:07

  Wat een toffe broek heb je aan!

 19. mei 20, 2015 / 16:50

  Nu heb ik onwijs veel zin in frietjes! Autorijden kan inderdaad heel duur worden, vandaag €190,- moeten betalen voor wegslepen :-(

 20. Elvira
  mei 20, 2015 / 16:50

  Ik weet niet hoeveel ‘inspiratie’ je hebt voor vlogs-onderwerpen, maar het zou mij heel leuk lijken als je een “koken met Annemerel” vlog opneemt? Heb nu een bananenbrood a la Annemerel in de oven staan, jummie :D

 21. mei 20, 2015 / 17:13

  Wauw, wat veel abbonees! Heel leuk dat je nu ook filmpjes gaat maken. Ik ben benieuwd. x

 22. mei 20, 2015 / 17:34

  Soms wil je gewoon patat en eet je het ook gewoon punt. Ik geef je groot gelijk en je hoeft niet overal een reden voor te hebben.

 23. mei 20, 2015 / 17:44

  Wat een leuke foto’s allemaal weer!
  Voor patat hoef je nooit een reden te hebben. Lekker, klaar uit haha!
  En ik vind het zo tof van je Youtube kanaal!
  Liefs Lonneke

 24. mei 20, 2015 / 18:00

  Whaaa jouw blog wordt alleen maar leuker en leuker!! Ik check ‘ m elke dag :)! PS TOP prestatie in Amsterdam afgelopen zaterdag!

 25. mei 20, 2015 / 18:42

  Hahaha er is echt niets mis met patat met pindasaus en twee kroketten, alleen maar héél erg lekker :’) Leuke cadeautjes ook nog! Dat uit bed komen is hier ook zó’n probleem, ok misschien is krap zeven uur ook niet lang genoeg maar dan alsnog zie ik ’s morgens gewoon zero reden om uit bed te rollen.

 26. mei 20, 2015 / 19:10

  Leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar je filmpjes :)

 27. mei 20, 2015 / 19:30

  Heeeeey zie ik ineens mijn hoofd op je foto o.O Wat grappig!
  Ik moet die bananen pancakes met havermout toch ook maar eens gaan proberen, ziet er zalig uit :)

 28. mei 20, 2015 / 20:02

  Leuke foto’s :). Ben benieuwd naar je kanaal, heb me al geabonneerd gisteren. En volgens mij is dat een erg leuk armbandje ^^

 29. Marije
  mei 20, 2015 / 21:01

  Mag ik vragen waar je je kop weg hebt met good morning erop? Die vind ik zo leuk!

 30. mei 20, 2015 / 21:45

  Och af en toe is zo’n frietje van de snackbar zo lekker! Afgelopen zondag heb ik daar ook van genoten!

 31. Gwendolyn
  mei 20, 2015 / 23:08

  Oehhhh ik ben ook fan van Casey Neistat! Vond z’n video’s vroeger al leuk, maar nu de vlogs zéker. Ik heb hem vorig jaar een keertje irl gezien op een event! Daar kan je dus echt niet naast kijken, gewoon de camera’s volgen!

  +1 fan van jouw vlogs ook! ;-) Keep it up!!

 32. mei 21, 2015 / 00:00

  Binnenkort lees ik niet je plogs, maar kijk ik je vlogs. YAY

 33. mei 21, 2015 / 09:12

  Leuk weer, een plog! :-) Vind het altijd leuk om te zien dat je op een dag allemaal doet.
  Ben heel benieuwd naar de Italië vlog! :-)

 34. mei 25, 2015 / 14:30

  Leuk dat je je kado’tje hebt ontvangen! Het is trouwens een kettinkje ;-) Veel plezier ermee!