SNAPSHOT DIARY: 19/3

 photo Collages26.jpg


 photo Desktop412.jpg

Zijn jullie mijn snapshot diary’s al zat? Ik hoop het niet, aangezien er nog wat extra in de planning staan. Aangezien ik eh… binnenkort Nederland alweer verlaat. Maar goed, eerst na een paar dagen Oostenrijk wakker worden in mijn eigen bed, om half acht, nog steeds erg moe, want hoewel ik woensdagavond al om 21.00u in bed lag, legde ik mijn telefoon niet weg voor 23.00u en de dagen ervoor heb ik helaas wat minder dan de gewenste 7,5 uur geslapen.

Als ik naar de WC wil struikel ik bijna over de koffer die midden in mijn kamer open ligt..

 photo Desktop412.jpg

Ook niet zo slim… de oorlogswond die ik op mijn wang heb gecreëerd. Eigen schuld, dikke lelijke donkere vlek in mijn gezicht. Ik had één miezerig puistje, nu heb ik een donkere stip op mijn wang.

Deze heb ik best gemist, bananenpannenkoeken (het recept kom dit weekend – eindelijk – op mijn blog, maar het is echt heel simpel, twee eieren, één banaan, beetje kaneel, klutsen met een vork en bakken in kokosolie). Mijn to-do-list voor vandaag maakte ik afgelopen zaterdag al, de dag voordat ik op wintersport persreis ging. Een goede planning is het halve werk…

 photo Desktop412.jpg

Mooi kleurtje van Essie! Perennial chic!

Het is donderdag en dat betekent dat het tijd is om Francien een brief te schrijven. Dit keer gaat het over mooi-weer-lopers. Ik denk dat ik geen mooi-weer-loper ben, maar als ik na ga denken besef ik dat ik meer een mooi-weer-loper ben dan ik aanvankelijk dacht.

 photo Desktop412.jpg

Ok, snelle douche, mascara, camouflage op de oorlogswond, thee en WORK IT!

Ik had zoo’n trek in iets zoets, dus liep ik even langs mijn auto om wat snoepjes te halen. Was binnen tien minuten op. Mijn kiezen zijn me absoluut niet dankbaar (ik kauw op de Werther’s Originals)

 photo Desktop412.jpg

Het is alweer tijd om mijn tas in te pakken, morgenmiddag vertrek ik namelijk alweer naar het buitenland. Waar denken jullie dat ik dit keer naartoe ga? Haha, stomme vraag… als deze blog online komt heeft het vast al op mijn Instagram gestaan dus ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ik ga alweer op wintersport, persreis, samen met niemand minder dan MARLOES! Morgenmiddag rijden we richting Obertauern!

Niks ruikt lekkerder dan mijn Malin+Goetz Mojito kaars.

 photo Desktop412.jpg

Mama komt uit haar werk eventjes langs, als ik geen tijd heb om naar mijn ouders te komen, komt mijn moeder maar naar mij. Ik ben redelijk moe en we duiken lekker de bank op met een kop thee.

 photo Desktop412.jpg

Volgende week donderdag is het voor het eerst internationale dag van de Epilepsie. Stylight houdt in samenwerking met Designer Vintage een veiling waar kledingstukken, schoenen en accessoires van onder andere bekende Nederlanders en bloggers geveild worden. Ik ben ook gevraagd een item te doneren en natuurlijk doe ik daar aan mee. Als ik weet waar en wanneer het item online staat laat ik het jullie natuurlijk weten.

Twee weken geleden kocht ik een aantal shirtjes bij Intersport van Nike en Stella McCartney, kon natuurlijk niet alles houden, dus moest even snel naar de stad om wat terug te brengen. Omdat ik behoefte heb aan een beetje gezondheid haal ik bij de Smoothie Company een smoothie met sinaasappel, spinazie, gember, wortel en appel. Ook loop ik even bij Marqt binnen en koop ik bij een kookwinkel iets waar ik hopelijk prachtige gepocheerde eieren mee kan maken.

 photo Desktop412.jpg

Mijn fietsslot is gefixt door mijn nichtje! Mijn kettingslot zat vastgeroest, niet erg handig… Maar ik heb blijkbaar gewoon kippenkracht want mijn nichtje was in een paar seconden klaar met het slot.

Oooooohhhhh zomer. Hoewel ik nu weer op wintersport ga, droom ik ook wel van een strand en even helemaal NIETS doen. Vooral dat NIETS doen. OK, waarschijnlijk ben ik de hele dag met mijn telefoon aan het spelen, maar het idee dat ik gewoon de hele dag kan liggen… Yes, please. Maar het zit er de eerst komende tijd niet in. Och, nu klink ik echt heel erg zielig en ondankbaar. Zo bedoel ik het helemaal niet, maar het is gewoon bedtijd als ik dit schrijf, dus ik ben een beetje moe.

 photo Desktop412.jpg

Ok, work-break. Ik eet een hele zak popcorn (die ik voor onderweg had gekocht) en kijk de nieuwste Keeping up with the Kardashians aflevering. Wat een shit-aflevering. Het wordt met het seizoen ongeloofwaardiger…

Meteen die zakjes maar eens uitproberen.

 photo Desktop412.jpg

Het is vanavond kliekjes dag, want alle verse dingen in mijn koelkast moeten op. Ik eet een soepje dat ik vorige week maakte (niet op de foto), ik eet wat gerookte zalm, een halve avocado en KIJK NOU hoe goed mijn eitje gelukt is. Halleluja.

En dit ben ik nu… beetje moe. Ik ga nú naar bed toe, hopelijk word ik morgen om 5.30u SUPER fit wakker. Kleine kans, want ik word nooit om half zes super fit wakker, wie wel?! Maar het idee is leuk.

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. maart 21, 2015 / 12:23

  Ah, dus dat is het geheim van de bananenpannenkoeken! Ik snap niet hoe je ze zo mooi groot krijgt trouwens, als ik dat recept maak blijft het toch echt bij kleine pancakes en zelfs die vallen uit elkaar :’D Ik hou trouwens echt van Smoothie Company, moet ik snel weer eens heen!

 2. maart 21, 2015 / 12:31

  Weer op wintersport? Heerlijk zeg :)!

 3. maart 21, 2015 / 13:30

  Die stomme donkere vlek die na zo een poging uitknijpen komt HAAT ik. Ik heb ze ook, twee momenteel ;-)

  Het duurt vaak weken voor ik weer flawless voor de spiegel sta haha.

  Leuke snapshot’s weer.

 4. maart 21, 2015 / 13:31

  Dat eitje zit er geweeeldig uit! Kim was ook de halve serie naakt, haha!

 5. maart 21, 2015 / 15:36

  ohhh eitje is goed gelukt!
  fijne wintersport!

 6. maart 21, 2015 / 15:49

  Oeh mooie nagellak! En wat lekker dat je weer op wintersport bent :) Geniet ervan :)

 7. maart 21, 2015 / 15:56

  Super handig zeg die zakjes voor een gepocheerd eitje. Die ga ik ook kopen!

 8. maart 21, 2015 / 16:19

  Ik ben je snapshot diary’s nog niet zat hoor. Altijd leuk om te lezen.

 9. maart 21, 2015 / 16:36

  Goed idee, zo’n zakje om eitjes in te pocheren!
  En die pannenkoekjes worden bij mij nooit zo mooi groot en dun dus ben benieuwd naar je geheim ;)

 10. Ilse
  maart 21, 2015 / 16:38

  Ik vind die nagellak zo leuk!
  Wauw, ik wil ook zulke zakjes! Handig!
  Geniet maar weer van je wintersport, lucky bied!

 11. maart 21, 2015 / 16:50

  Handig die zakjes! Ben benieuwd naar je recept voor de pannenkoekjes, ik heb ze nog nooit zo groot gehad als die van jou..

 12. maart 21, 2015 / 19:26

  Wauw, het kan niet op bij jou he! Weer op wintersport, wauw <33

 13. maart 21, 2015 / 20:16

  Altijd leuk om te lezen! Ik kauw ook altijd op al mijn snoepjes!! Zo zonde, maar als ik dit niet wil mag ik geen seconde afgeleid zijn want dan is het al te laat!

 14. Evy
  maart 21, 2015 / 20:29

  Waar kijk jij Keeping up with the Kardashians, welke site :)?
  Ik wil ook af en toe een uurtje hersenloze tv!

 15. maart 21, 2015 / 20:53

  Ik ben je diary’s nog steeds niet zat hoor! Veel plezier weer op wintersport!

 16. maart 21, 2015 / 21:27

  Het ergste is dat je weet dat er een vlek komt als je teveel knijipt en dan toch gewoon doorgaan, argh… Why! Enne, lekker door gaan met je diary’ s!

 17. maart 22, 2015 / 09:39

  Die nagellak is echt mooi! Ik ben je snapshots nog lang niet zat hoor! :)

 18. Annemiek
  maart 22, 2015 / 11:22

  Ik ben het eerlijk gezegd wel zat. Heb het idee dat 90% van je Posts een diary zijn.. En de weekoverzichten zijn dan ook niet zo boeiend meer.