SNAPSHOT DIARY: 18/3

 photo Collages25.jpg


 photo Desktop393.jpg

Goedemorgen, slechte morgen.. Haha, nee hoor het valt wel mee, maar ik voel wel dat het laat was de avond ervoor en dat er wat wijn ingegaan is. Geen hoofdpijn, beetje onrustig op de maag. Maar geen tijd om daar over na te denken, want het is tijd om te douchen, mijn koffer in te pakken en OK, misschien even naar buiten te kijken, want… de zon schijnt!

 photo Desktop393.jpg

Oh en ontbijt natuurlijk…. Hetzelfde recept al de dagen ervoor.

 photo Desktop393.jpg

Mirre en ik zijn niet 100% fit…

Maar als ik mijn nieuwe zonnebril opzet en het licht een beetje meewerkt zie ik er ineens 100% gezond en vrolijk uit.

 photo Desktop393.jpg

Ahhhh heerlijke omstandigheden voor een laatste (halve) dag skiën. Tijd voor een groepsportret.

Vandaag skiën we in See, net als Kappl een iets kleiner skigebied in het Paznauntal. Het verschil met Kappl is dat See vooral noord-hellingen heeft, terwijl Kappl aan de andere kant van de vallei ligt en dus vrijwel alleen maar zuid-hellingen heeft. Je vraagt je misschien af wat daar belangrijk aan is? Nou, als je vooral noord-hellingen hebt betekent dat dat de zon de pistes minder verwarmd, waardoor de sneeuwcondities over het algemeen beter blijven. En als je dan in de lift naar boven zit, schijnt de zon heerlijk in je gezicht. Ik kan hier wel aan wennen.

 photo Desktop393.jpg

Kijk dan hoe goed mijn nieuwe bril matcht met de rest van mijn outfit….

 photo Desktop393.jpg

Achter deze bergtop ligt Serfaus, het dorp waar ik ruim 20 jaar iedere winter kwam, dit is de eerste winter dat ik niet ga (maar volgend jaar ben ik er weer hoor, no worries!). Voor de Serfaus kenners, achter deze bergtop eindigt de Plansegglift.

 photo Desktop393.jpg

We zitten geheel tegen de regels in met zijn negenen in een liftje en dat vraagt om een groepsselfie in mijn skibril.

Omdat we dat spannende avontuur in de lift overleefd hebben drinken we een Schnapps. Normaliter doe ik echt niet aan drinken en skiën, maar zo’n klein glaasje kan geen kwaad, toch? (echt klein, want toen ik deze selfie maakte had ik er nog geen druppel uit gedronken, ook al doet de uitdrukking op mijn gezicht wellicht anders vermoeden!).

 photo Desktop393.jpg

Als de zon schijnt is alles mooier en gezelliger.

En kijk hoe leuk Gerdri en ik matchen met onze Oakley brillen, Giro-helmen en Kjus-jassen!

 photo Desktop393.jpg

Een wintersport is niet compleet zonder dit soort foto’s…

 photo Desktop393.jpg

Ehhhhmmm hoofdpijn had ik vanmorgen niet, maar nu wel… tijd voor Cola dus en even vijf minuten in een luie stoel…

 photo Desktop393.jpg

Tijd voor lunch, een soepje, een stuk kip met polenta (foto vergeten) en een stukje taart.

 photo Desktop393.jpg

Het lijkt even beter te gaan met mijn hoofd en ondertussen draai ik de laatste bochtjes van mijn wintersportpersreis…

 photo Desktop393.jpg

Maar eh…. toch niet zo heel lekker. Migrainepil, mijn bose-koptelefoon die me altijd tot rust brengt en een uurtje slapen in de taxi, totdat we op Innsbruck International Airport aankomen… Het doet wonderen.

 photo Desktop393.jpg

Deze chocolaatjes ook trouwens!

Ons vliegtuig staat al klaar, tijd om terug naar Nederland te keren. Helaas.

 photo Desktop393.jpg

Ik kan op de terugweg gelukkig weer meerijden met Gerdri naar Den Haag, heel fijn. HEEL FIJN. Natuurlijk mis ik die treinreis en dat sjouwen met die koffer in de tram, maar goed… als zoiets je wordt aangeboden is het natuurlijk niet erg aardig om zo’n aanbod dan af te slaan.

Het leukste van thuis komen? Pakketjes! Ik heb de nieuwe lente collectie van Essie in mijn postvakje liggen en er staat een groot pakket van Albert Heijn voor me klaar met allerlei biologische producten. De limonade gaat meteen open en de reep chocola wordt nadat ik mijn soepje gegeten heb voor de helft verorberd.

 photo Desktop393.jpg

Nog even mijn snapshot diary van de dag ervoor maken..

Maar eigenlijk wil ik slapen…

En dat doe ik dan ook!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. maart 20, 2015 / 12:03

  Je hebt helemaal gelijk: je zonnebril past perfect bij de rest van je outfit!
  Balen dat je je wat minder lekker ging voelen (maar gelukkig heb je nog wel kunnen genieten van je laatste halve dagje skiën! :))

 2. Agnes
  maart 20, 2015 / 12:04

  Wow als je snel kijkt lijkt Mirre een beetje op je zusje, haha!

  Tof die pakketten als je thuiskomt :D

 3. maart 20, 2015 / 12:08

  Haha ja ik vond mirre ook al een beetje op je zusje lijken!

  Mooie nagellakjes lagen er thuis op je te wachten, jammer dat je alleen rood draagt ;)!

 4. Anneroos
  maart 20, 2015 / 12:08

  Weer een leuk foto overzicht!

 5. maart 20, 2015 / 12:11

  Die zonnebril is gaaf! Matcht inderdaad goed met je outfit ;)

 6. maart 20, 2015 / 12:39

  Oeps, die eerste foto. Maar dat is een goed teken. Zo hoort dat op vakantie!

 7. Nadia
  maart 20, 2015 / 12:43

  Ik dacht ook heel even dat Mirre je zusje was!

 8. maart 20, 2015 / 12:55

  Die bril is superleuk!

 9. maart 20, 2015 / 13:01

  Zo jaloers op al jouw wintersport avonturen haha! Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar krijg er echt iedere keer meer zin in door jou diary’s!

 10. maart 20, 2015 / 13:03

  Waaah ziet er heerlijk uit!! :o en je zag er ook super fit en gezond uit zonder zonnebril ;)

 11. Rieke
  maart 20, 2015 / 13:07

  Heerlijk. Ik lees al een tijdje vrolijk mee en betrap mezelf er nu op dat ik begin te f5-en op je blog ;-) Toffe, gezellige chick! Ik lees me plezier mee!

 12. maart 20, 2015 / 13:13

  Toch nog een lekkere skidag dus! En inderdaad, die bril is geweldig :-) Maar ook zonder zag je er prima uit hoor.

 13. maart 20, 2015 / 13:13

  Heerlijk!! Zal wel wennen zijn om weer terug in Nederland te zijn!

 14. maart 20, 2015 / 13:33

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar als ik al jouw foto’s zie van de afgelopen maanden, dan denk ik dat het er komende winter toch maar eens tijd voor moet worden. Zijn er ook skilessen met volwassenen?

 15. maart 20, 2015 / 13:36

  Ziet er onwijs gezellig uit!

 16. maart 20, 2015 / 14:23

  Ik snap helemaal waarom je die zonnebril hebt aangeschaft, hij staat je prachtig. Heerlijk om weer te mogen genieten van je wintersport verhalen. Gaat dit dan toch echt je laatste wintersport van dit seizoen zijn??

 17. Femke
  maart 20, 2015 / 16:54

  Liefde voor jouw snapshots! Die zonnebril staat je goed trouwens, mooie match bij je ski outfit ;-)!

 18. maart 20, 2015 / 17:00

  Wauw die zonnebril staat je echt goed, en leuk hoe hij matcht met je jas :)

  Liefs,,
  Didem.

 19. maart 20, 2015 / 18:46

  Dat weertje daar ziet er geweldig uit! :D Jammer dat het nu weer voorbij is… maar er komt vast nog wel een keer, haha.

 20. Ilse
  maart 20, 2015 / 21:11

  Leuke afsluiting van je snapshot en wintersport diary, ben benieuwd of er nog meer komen! :)

 21. maart 21, 2015 / 08:28

  Toffe bril voor bij je outfit! Ik heb nu ook met mijn gewone zonnebril geskied, maar zit toch ook niet zo fijn vind ik..